• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evlendim bin pişmanım yaa lanet olsun

Iyi diyorsun da, konu sahibinin yazdiklari burda bircoklarinin yazdigi dertle ayni seyler, ilgimi ceken o degildi ki.. Iki dakikada okudum bitti, sizlerin yazdiklarini okuyorum gunlerdir.. Ee bu kadar okumusum, iki satir da ben yazayim dedim, dokundu mu yazdiklarim?
eee konu sahibi bir defa yazdi birdaha Oda kendini hakli . bulmamis olacakki birdaha savunamadi aynen senin gibi okudu okudu okudu yazmak olsun diye arada iki satir yazdi
ay birde dememosmi dokundumu yazdiklarim sen ne yazdinki her sacmalamak yazmak olsa herkes yazar olur herkesin bildigi seyleri yazip atesi falan buldum zannettin herhalde? bu yazilanlar domunmasin sakin oyle okudum iki satir yazayim dedim

eee konu sahibi bir defa yazdi birdaha oda kendini hakli . Bulmamis olacakki birdaha savunamadi aynen senin gibi okudu okudu okudu yazmak olsun diye arada iki satir yazdi
ay birde dememosmi dokundumu yazdiklarim sen ne yazdinki her sacmalamak yazmak olsa herkes yazar olur herkesin bildigi seyleri yazip atesi falan buldum zannettin herhalde? Bu yazilanlar domunmasin sakin oyle okudum iki satir yazayim dedim

bu arada 2+1 ben,eşim+oğlum

çok beğendim bunu..hoşuma gitti.. Benimkide 2+2
ben,eşim+ikizlerim

bu arada 2+1 ben,eşim+oğlum

çok beğendim bunu..hoşuma gitti.. Benimkide 2+2
ben,eşim+ikizlerim
Allah bagislasin iki taneye bakmak cok zor olmali vallahi benim bir taneyle pilim bitiyor ama ikiz cocuk cok farkli cok guzel ve ozel geliyor bana hele birde birbirlenin kopyasiysa :-)) mucezevi birsey iki taneye ayni anda bakabildigin icin tebrik ediyorum ikizlerin kiz-erkek ? nekadarliklar?

Bu forumda konu sahibinin yazdiklarindan ziyade insanlarin birbirine tahammulsuzlugu daha dikkat cekici, konuyu ilginc yapan da bu, yoksa natlus'un yazdiklari degil. Evet, iki gundur basindan, ortasindan vakit buldukca sessizce okuyorum ve yazdiklariniz sayesinde insanlarimizin, ozellikle de bu forum kadinlara hitap ettiginden kadinlarimizin birbirine olan tahammulsuzlugunu esefle seyrediyorum. Herkes admin kesilmis, "uslup", "turkce" ustune yorumlar konunun ana temasi olmus. Madem bu konulara bu kadar takiliyorsunuz, forumda isiniz ne? Kendi cevreniz icinde kalin, kendi tanidiklarinizla soylesin, fikir alisverisinde bulunun. Anadolu engin, Anadolu kultur zengini, koylusu de burda, sehirlisi de... Okumusu da, cahili de.. Istanbullusu da, Romani da.. Lazi da, kurtu de.. Herkes sizin gibi konusmak, yazmak zorunda degil.. Farkli seslere tahammulunuz yoksa eger, herkesin katildigi boyle forumlardan uzak duracaksiniz, kendi cevrenizin disina cikmayacaksiniz.
Bir seytan lafi tutturmus

kapasite sınırlı sınırlı..
diyorsunuz ya, her kesimden insan var, diye..
evet kaynanadan kocadan darbe yiyen buraya koşmuş, hınç çıkarıyor..
benimde burda konum yok, daha doğrusu bir derdim var bölümünde konum yok..
Zaten derdim olsa bu kadınlara niye sorayım, kim ki bunlar..
listemde bikaç arkadaşım var, onlara ufak tefek fikir alışverişinde bulunurum, istişare yaparım, o kadar..
daha büyük sorunum olursa da, psikoloğumda var, psikiyatrımda, onlara giderim..
ben bu forumda psikoloğa gidiyorum diye, haha delisin işte, n'olcak, diyen kültürsüz, cahil kroda gördüm..
işte nolcak, her kesimden tipleme mevcut..
kimbilir ne sorunu var, muhatabını, artık kocasımı, kaynanası mı bilemedim, yenemiyor, konu sahibine saldırıyor yorum yapana saldırıyor.. halbuki psikoloğa gitse konu sahibine yada yorumcuya saldırmayacak ama kültürü çevresi bunu kaldırmıyor..
o yüzden fazla ciddiye almayın sizde bunları..
a'yı b'yi bilmeyenlerle hiç muhatap olmuyorum ben..

ama gerçekden çok kültürlülerde var..
mesela 1sen hanım

kim ki bu kadinlar diyen kadinlar...
keske kapasitesi sinirli olmayan kadinlarin oldugu forumlara uye olsaydiniz
kim ki bu kadinlar niye sorayim diyorsunuzda sorsaniz kac kisi cevap verir acaba siz kimsiniz ki?
bence de siz sorunlariniz icin piskologa hatta pisk.gidin sizi anca onlar tedavi eder nede olsa cocuklara seytan asalak vs.diyen "kulturlu" kadinlari hakli buluyorsunuz

listemde bikaç arkadaşım var, onlara ufak tefek fikir alışverişinde bulunurum, istişare yaparım, o kadar..
ben bu forumda psikoloğa gidiyorum diye, haha delisin işte, n'olcak, diyen kültürsüz, cahil kroda gördüm..
kimbilir ne sorunu var, muhatabını, artık kocasımı, kaynanası mı bilemedim, yenemiyor, konu sahibine saldırıyor yorum yapana saldırıyor.. halbuki psikoloğa gitse konu sahibine yada yorumcuya saldırmayacak ama kültürü çevresi bunu kaldırmıyor..

mesela 1sen hanım

Bakın ithamlarınız hakaret boyutunda. Buradaki insanlardan ''kim ki bu hanımlar?'' diye bahsetmeniz çok vasat. Aynı zamanda uzman desteği aldığınızda size yapılan yakıştırma da iğrenç ötesi buna kimsenin hakkı yok.Bu arada bahsettiğiniz kapasiteye ölçer olarak ayna kulanıyorsanız tebrik ederim cidden sınırlı.En nefret etiğim şey insanların aşağılanması olduğu için dayanamadım cevap yazdım. Hangi nosyonla, hangi vasıfla yapıyorsunuz bilemiyorum ama bu kadar insana kültür,ahlak,kapasite dersi vermek haddinize değil. Siz listenizdeki birkaç arkadaşınızla görüşmeye devam ediniz.Zira bizdeki kapasite sizi aşıyor beli.

İçinizi döküşünüz eleştiri yapmışınız. Dedikodular hırla.

Bizim görmediğimiz insanları dalga geçercesine yazmışınız.
Bir söz vardır." gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır."
Ne kadar kıskanç bir kadınsınız.
Nişanınızda giyilen kıyafetlere karışıyorsunuz. Nişan sizin de yasak mı var sizin giydiğiniz renk tonunda kimse giyemez en güzel siz olmalısınız diye bir kural yok. görünceniz daha çok dikkat çektiyse sizden daha güzelse bunu kabul etmeniz kolay olmamıştır. FArz edelim ki sizi kıskandı aynısından aldı. Taklitler aslını yaşatır deyip gülüp geçmeniz gerekir. tutupta ya seni ayıpladılar dmeek de komik.
Umarım alışırsınız insanlarla geçinmeye :))
34 yaşında menapoza da girilmez ki bu korkunç kıskançlık neden. İçinizde çok fazla nefret tohumu var Allah çevrenizdekilere sabır versin.

Son düzenleme:

mesela 1sen hanım

Bence de forumda her kesimden insan var, 5-6 yaşında çocuklara şeytan bunlar diyenler var mesela, sizin gibi onları savunanlar var. Haklı olduğunuzu ve bu insanların kocasından vsden sevgi göremediğini bu yüzden böyle psikolojik rahatsızlık içine girdiğini düşünüyorum. Bu yüzden buradaki tüm cahil, kıro, kültürsüz kadınlar adına soruyorum ; kısa zamanda psikoloğa gitmeye ne dersiniz ? Kimiz ki biz sizin ruh hastalıklarınızı tedavi edebileceğiz :ssz:

mesela 1sen hanım

Yorum yapanlara saldırdığınıza göre sizin seviyeniz ve kültürünüzde aynı düzeyde oluyor.

En azından günahsız çocuklara tahammülleri var bahsettiğiniz insanların.

Çocuklar için bile CANAVAR veya ŞEYTAN yakıştırmasını yapabilen bir kadının kendini seviyeli zannetmeside komik oluyor.

Siizin gibi insanlıktan nasibini almamış,zavallı ,bencil insancıklara tahammülüm yok benim.

Zaten hiçbir platformda da muhattabım olamazsınız bu basit hallerinizle.

okurken, eşine ve onun ailesine acıdım valla... Allah onlara sabır versin...

Okurken bekledim acaba derdiniz nedir diye özellikle şeytan salak dediğiniz çocuklar ne yapmış onu merak ettim ama 3 yaşında ve 6 yaşında iki çocuğa şeytan bogasım geliyor vb tabirler kullandığınız için kınıyorum sizi. Kızını torunlarını seven bir kayınvalideye salak aptal diye tabirler kullanmanız nasıl bir seviyedir. Merak ediyorum anneniz sizi ve çocuklarınızı sevdiği zaman salak ve aptal mı olacak. Görümceniz heveslenmiş yapmış olabilir bazı şeyleri bu dünyanın sonu değil. Size laf sokuyorsa ve sizde bunları hak etmediğinize inanıyorsanız uygun dille uyarır dikkate almazsınız. Derdinizi sıkıntınızı belli bir seviyeyle anlatsanız daha uygun olur bence burası bir kadın platformu kadın kahvesi değil. İnsanları eleştirmeyi sevmem ama şu itici tavrınız kabalığınız insanlığınız adına kaynananıza eşinize ve çocuklara sabır diliyorum.. Ve bence çocuklarla yanlız kalmayın şiddete fazla meyilli gözüküyorsunuz yazık 3 yaşında ki melege bir zarar gelmesin 6 yaşındaki yapılanın farkındadır ama 3 yaşındaki anlamayabilir

ESINIZE COK UZULDUM! Adam ayrilirsa bidaha evlenmez. Sen burda boyleysen ay ben seni evinde DIR DIR yaparken dusunemiyorum:S

BIRAZDA KENDINI SORGULA ACABA SEN NESIN NASIL BIRISIN. GEC AYNANIN KARSISINA BI BAK SORGULA OLURMU?

YOK OLMADI BI YAZDIKLARINI GOZDEN GECIR:s

ESINIZE COK UZULDUM! Adam ayrilirsa bidaha evlenmez. Sen burda boyleysen ay ben seni evinde DIR DIR yaparken dusunemiyorum:S

BIRAZDA KENDINI SORGULA ACABA SEN NESIN NASIL BIRISIN. GEC AYNANIN KARSISINA BI BAK SORGULA OLURMU?

YOK OLMADI BI YAZDIKLARINI GOZDEN GECIR:s

Bu saçma konu devam etmesin,renk katayım diye sordum bu soruyu ama herkes öle bi kapılmış ki bu konuya kimze başka renkleri göremiyor burada:1:

konu disi paylasimlar yapmak yasak bende bilmiyordum site kurali oldugunu aci bir tecrube ile ogrendim..
arkadaslar yorum yazmak artik faydasiz burasi birilerine mezar olacak artik bir ikikez uyari yazdim
kelebek yazma artik seker....ipin cekilecek...:33::34:

zaten salak malın tekide kaynanam kendini kızına ve çocuklara adamış bakıcı ve hizmetçi olarak görüyor..

Çocuklara şeytan demenden öte, kendinden o kadar yaş büyük bir bayan nolursa olsun böyle itamlarda bulunamazsın..

Her gün orda olmanız sebebide, birincisi eşin, ki hak vermeye başladım ancak senden uzaklaşmanın yolunu öyle bulmakta.
ikinciside senin bakış açın ;)

aaayyy yazılanLArı ağzım açık okudum okudukçada bi problem aradım bulamadım olay ne sıkıntı ne arkadaşım kimsenin sana bi zararı yok kötülüğü yok neymiş kıskanıyomuş kıskansın noluyo sana incilerinmi dökülür seni kıskanıyo die bunda bu kadar sinir oluncak ne var okudum kadarıyla sende kıskanç olamayan biri diilsin eşinin annesine gitmesini çekemiyosun adam sana kötü davransada annesini evinde yatsa kalksa seni umursamasa eyvallah böle bi durum yok..

haftada bi gün kayınvalidende kalmada ne var bende 1 senelik evliyim haftada 10 günde bir gider kayınvalidemde kalırım bi gün sıkılsamda bi gündür yani altı üstü benimde ailem var eşim benim ailem için sizin düşündüklerinizi düşünse gitmek istemese hatta benim gitmemden rahatsız olsa çok huzursuz olurum ağaç diiliz hiç birimiz topraktan çıkmadık herkesin ailesi var...

kayınvalidem iidr diyosunuz etmediniz hakaret kalmadı kadına kzını torunlarını seviyo onlara hizmet ediyo die ilginç bi durum sizi aileniz hiçmi sevmedi die düşündüm valla bu nasıl bir sevgisizliktir....

çocuklarla ilgili sölediklerinize yorum bile yapmam kiii sizin evinize gelinmiş dağıtılmış bi durum yok ortada geriside sizi bu kadar dertlendirmemeli...

AYRICA ARA ARA YORUMLARA BAKTIM BAZI ARKADAŞLAR YOK ÇOCUKLARA DEDİSE NOLDU YOK HERKES KAYNANA SEVER OLDU KADININ ÇEKTİKLERİNE BAKIN FALAN GİBİ YORUMLARDA BULUNMUŞ İNANIN ONLAR KONU SAHİBİNDEN DAHA ÇOK ŞAŞIRTTI BENİ :31:

Back
X