Yeni evlendim ama kendimde değilim

Haklısınız. Huylu huyundan vazgeçmez doğru bir atasözü olsa dahi, herkes ikinci bir şansı hak eder sözüne de ben çok inanırım. İnanın aptallığımdan ya da çocukluğumdan değil. Ben de annemi kaybettikten sonra alkole sardım, yanlış ilişkilere sarmıştım hayatımı kendime zarar vererek harcıyordum. Sonra bir şey oldu düzeldim, zaten içimden hep bu ben değilim derdim. Sonra spora basladım, kendimle ilgilendim. Kötü alışkanlıklarımı bıraktım hayatımı düzene soktum tekrar kendim oldum. daha mutlu bir insana dönüşmüşken yolunu kaybetmiş birine daha rastladım ve maalesef cok sevdim. Tek istediğim onun da tekrar kendi olabilmesi bana anlattıgı ideal ilişkinin istediği ailenin gerçek olması. Belki bensiz belki ben varken hayatında, ama ona baktığımda küçük bi çocuk görüyorum. Eşim cok küçük yaşta (13-14) evden ayrılıp çalışmaya başlamış ailesi doğulu zaten aile sevgisi görmemiş biri. Çocuk gibidir benimle başbaşayken, Bazen annesi gibi hissediyorum. Onu düzeltmek kendisini bulması için yardımcı olmak istiyorum. Benim hayatımı mahvetmeye yeltenmediği sürece ben yanında olmak isterim ama en ufak bir yanlısında da gideceğim

Yaşadığınız gebelik kaybı için üzgünüm. Aşağıda linkini paylaştığım konuyu daha dün sabah açmışsınız.
Yani eşinize daha kaç kez şans vereceksiniz ki. Çocukları sevseydiniz böyle bir insanı baba yapmak istemezdiniz.

Ben ne okudum böyle ya,ciddi bi akıl tutulması yaşıyosunuz bu adamı birde baba yapmak istemenize inanamadım. Var olan çocuklarına bakıp layığıyla babalık yapabiliyor mu? Sırf anne olmak istiyor çocuk seviyosunuz diye çocuk yapılır mı, nasıl olsa boşansamda tek bakabilirim diyosunuz bu nasıl bir mantık. Bi kere o çocugun farkli farkli annelerden kaç tane kardeşi olacak boşansan ne yazar yani. Bencilce düşünmeyin çocuk konusunda,diğer yazdıklarınıza bir şey diyemiyorum. Huylu huyundan vazgeçmez bence. Adamın kumaşında iyi bir eş ve baba olma potansiyeli bence yok . Sizin hayatınız ne olacak diye çok düsünmeyin aynı filmi yasamis yaşatmış geçmiş kadınlara bakmanız yeterli

3
2 çocuklu bir adamla evlilik hayali kurmak nasıl bir mantık aklım almıyor . Adamı suçlamiyacam zaten ne olduğu belliymiş. Sizde öyle mantıklı düşünen biri değilsiniz yoksa üniversite mezunu 26 yaşında kendini yetiştirmiş genç bir kadının ne işi olur daha önce evlenmiş iki çocuklu adamla.
Çocuklu adam biride başka kadından

Haklısınız. Huylu huyundan vazgeçmez doğru bir atasözü olsa dahi, herkes ikinci bir şansı hak eder sözüne de ben çok inanırım. İnanın aptallığımdan ya da çocukluğumdan değil. Ben de annemi kaybettikten sonra alkole sardım, yanlış ilişkilere sarmıştım hayatımı kendime zarar vererek harcıyordum. Sonra bir şey oldu düzeldim, zaten içimden hep bu ben değilim derdim. Sonra spora basladım, kendimle ilgilendim. Kötü alışkanlıklarımı bıraktım hayatımı düzene soktum tekrar kendim oldum. daha mutlu bir insana dönüşmüşken yolunu kaybetmiş birine daha rastladım ve maalesef cok sevdim. Tek istediğim onun da tekrar kendi olabilmesi bana anlattıgı ideal ilişkinin istediği ailenin gerçek olması. Belki bensiz belki ben varken hayatında, ama ona baktığımda küçük bi çocuk görüyorum. Eşim cok küçük yaşta (13-14) evden ayrılıp çalışmaya başlamış ailesi doğulu zaten aile sevgisi görmemiş biri. Çocuk gibidir benimle başbaşayken, Bazen annesi gibi hissediyorum. Onu düzeltmek kendisini bulması için yardımcı olmak istiyorum. Benim hayatımı mahvetmeye yeltenmediği sürece ben yanında olmak isterim ama en ufak bir yanlısında da gideceğim
Hadi eski geçmişi ile yargılamadın kumar sorununu yanlıştan saymıyor musunuz? Terapi ile mi geçecek bu kumar sorunu. Kendinizi kandırmak iÇin yapıcı yorum mu bekliyorsunuz…. Siz kendinizi kandırmaya devam edin, konunuzu okuyanlar kanmıyor.

Hanımlar sakin. Eşimi severim, iyiyken cok iyiyiz hayatımda yaşamadığım mutluluğu heyecanı tutkuyu onla yaşadım ben. Hislerim ona karşı çok yoğun. Evlendikten sonra yanlış hiç bir şey yapmadı. Her zaman en zor zamanlarımda yanımda oldu. Gönlümü kolay kazanmadı. Onun geçmişini ben yargılamadım hata yaptığını berbat bir yaşantısı geçmişi olduğunu kabul ediyor. Her zaman dile getiriyor. Ben sadece bundan sonrasını kafamda kuruyorum aynı şeylerin yaşanma ihtimalinden, gerçekten değişmediğinden, aynı noktalara gelebilme ihtimalimizden bahsediyorum. Bunlar evet benim kafamda kurduklarım biraz da hislerim geçmişini bildiğim için. Dertleşmek istedim artık yeni bi hayatımız var lütfen biraz yapıcı yorumlar bekliyorum. İnanın terapiste bile gitmek isteyen ben değilim kendisi ısrar ediyor araştırıyor.

Kumar bağımlılığı yanlış bir şey değil mi sizce ?

Merhaba arkadaşlar şubat ayında evlendim henüz yeni evliyim. Zor zamanlar geçiriyorum hamileyim fakat kalbi atmadı yarın zorunlu kürtaj olmam gerekiyor psikolojim iyi değil.
Asıl konuya gelirsek. Eşimle evlenmeden önce de aynı evde yaşıyorduk bilmediğim insan değil. 5-6 aydır online sitelerden ufak tefek oyunlar oynuyordu arkadaşıyla beraber. İşte şeker patlatıyorsun, para veriyor tarzı oyunlar. Çok ciddiye almıyordum keyfine takılıyor durması gerektiği yerde duruyor ciddi rakamlar değil diyerek.
Fakat işi iyice ileriye taşıdı. Her gün arkadaşının işyerine gidiyor orda beraber oynuyorlar. Cok ciddi rakamlar dönüyor. (Kendisi çalışanları olduğu için rahat bir işe sahip) bugün aksam 7 de eve geldi. Askım ben 1 saat oynayacağım geleceğim yanına dedi tamam dedim. 10 k'yı arkadasıyla ortak 40 k yapmışlar. 19:00 dan sabah 05:00'e kadar oynadı. Heyecanlanıyor beni çağırıyor. 40 k'yı en son 500K yapmış pyundan beni bunun için uyandırdı saat 5'de. Yarın operasyonum var zar zor uyumuşum. Hala diyor ben bunu şimdi 1 milyon yapacağım gözlerndeki o parlamayı hırsı gördüm artık. Bağırmaya başladım allah belanı versin sana hakkımı helal etmiyorum çok büyük bi hata yaptım ben kumar bağımlısı biriyle evlenmişim dedim saydım sövdüm kedi gibi özürler diledi ama ben o kadar soğudum ki. 9 yaş büyük benden ama o kadar iradesiz naptığını bilmeyen bi adam var ki karşımda. Bir de kazandıkça keyfi yerine geliyor mutfakta alkol alıyor. Biz daha kendimize ev düzemedik hala benim kendime ait evimde kalıyoruz. O kadar sinirliyim ve öfkeliyim ki. Artık bağımlı olduğunu düzelmeyeceğini kabullenmeye başladım. Oyuna ne kadar yatırıyor napıyorlar bütün gün bilemiyorum hesap kitap bende değil. Buradan düzelmez di mi? Bu saatten sonra bu kadar ciddi paraları görüp oynamadan duramaz değil mi? Yardım edin lütfen gerçekten napacagımı sasırdım henüz çok yeni evliyim hiç mutlu değilim..

Hangi 2. 3. şans. Adam şans topuna dönmüş

çocukları çok seviyorum. Tek basına olsam dahi bir çocuğum olsun cok isterim, ben de babamdan ayrı büyüdüm ama annemle cok mutluydum her zaman. Keske erken vefat etmeseydi. Yaşım geçecek bir daha evlenip cocuk yapmak ütopik geliyor biraz.. demek istediğim belki ayrılacağımızı bile bile sorumluluğu sonuna kadar alıp bir cocuk isteyebilirim.
Ya hu 26 yaşındasın yaşın nereye geçiyor. Valla ben yaşım geçse de böyle Bi adamdan çocuk yapmazdım. O ne öyle her köşe başından Bi kardeşi çıkacak. Adamın hayatı çok karışık çocuğum ilerde bu saçma sapan insanlarla muhattap olsun istemezdim.

Merhaba.. tekrar. Eşimle 2 yıldır tanışıyoruz. Şubat ayında evlendik. Sevgililik zamanlarımız çok zordu. O eski kız arkadaşıyla benden gizli görüşüyordu. Benden önce de 4-5 yıllık bir ilişkileri vardı. Ben hep sonradan kız bana haber uçurunca öğreniyordum durumu. Onlar ayrıldıktan hemen sonra tanıstık veya ikimizi idare etti bundan hala tam olarak emin değilim kızın iddaası bu yöndeydi birlikte yasıyorlardı. Düşmez şaşmaz bi allah derler ya gerçekten aklım durdu hep affettim, kopamamıştır, sevmese bile vicdan yapıyordur diye düşünerek hep affettim ben. Ama doğru düzgün 1-2 ay o kız işin içine girmeden düzgün zamanımız geçmedi. Hep ayrıl barıs bir ilişkimiz oldu. Şimdi yeni evlendik. Benim her şeyimi değiştirdi numaramı vs. Eski eşi de var ondan iki çocuğu var. O da sıkıntılı birisi ben hiç muhatap olmuyorum bazen bana instagramdan yazar cevap vermem. Evlendiğimizi bilmiyor. Şuan bahsettiğim eski sevgilisi de bilmiyor. Benim ilk evliliğim 26 yasındayım eşim 35 yasında. Geçmişte çok fazla hata yapmış.. çok genç evlenmiş ve karısıyla resmi olarak evliyken ama uzun zamandır ayrı oldukları bir dönemde sevgili edinmiş, o zamanlar çekişmeli davası varmış. ondan 1 tane daha gayrimeşru çocuğu var. Nüfusta çocuğu tanımış ama kadın maalesef pek sağlam ayakkabı değil daha önce konsluk vs. yapmış. Sevmiştim onu ama beni aldattı çocuk doğduktan sonra bile doğru durmadı dedi onun hakkında. İşte daha sonra da bahsettiğim 4-5 yıllık sevgilisi var. Kız defalarca benle uğraştı hatta iftira attı daha önceki konularımda var. Ben hiç bir yere nikah fotoğrafımızı koyamıyorum.

-Herkes öğrenince eski karısı ( adama sinirlenince çocuğu okula göndermiyor dövüyor vs.)
-O gayrimeşru cocugu olan kadını tanımıyorum iletişimim yok. Ama düzenli para gönderdiğini biliyorum.
-ve benden önceki eski sevgilisi sürekli farklı hesaplardan esime yazıyor ediyor. Evlendikten sonrasını bilmiyorum şahit olduğum bir durum olmadı.

O yüzden kimse bilmiyor. Bende açık etmeye korkuyorum. Daha yeni sağlıksız gebelik geçirdim ve kürtaj olmak zorunda kaldım morelim yerlerde bu ara. O dışarıdayken sürekli kafamda kuruyorum. Hep bana evlilikle ilgili ben cok kötü mutsuz bi evlilik geçirdim ve tekrar evlenirsem sen benim son kurşunum olursun derdi. Yani o da hata yapmak istemedi beni kaybetmek istemeyeceğini biliyorum. Ama evlilikten önce çok defa aramız iyiyken bile yalan söyledi. Acaba o imzayı attıktan sonra gerçekten sildi mi tüm geçmişi.. o liman arayışı son bulmuş mudur bilmiyorum. Ben üni mezunuyum. O ortaokul. Böyle şeyler dile getirmeyi sevmem ama aramızda bariz bir kültür farkı var, yine de her şeye rağmen onu çok seviyorum. Kendisi iş yer sahibi. Belki %80 yanlış bir evlilik yaptım. Şimdiden bosanırsak napacagıma dair planlar var kafamda bazen gelip gidiyor öyle.. Kendisi evlenmeden önce, evlendikten sonra terapiye gidelim düzeltelim geçmişteki her şeyi demişti. Bugünlerde yine soruyor sanırım terapiye baslayacağız ama ben kendi adıma çok bunalıyorum çocuk yapmayı da askıya aldım 1 sene kadar. Sürekli bir hata yapacak mı diye diken üstüneyim. Ailem yok annem ben çok gençken vefat etti. Babamla görüşmüyorum zaten. Ondan baska kimsem yok. Bir evim bir arabam var maddi olarak ve calısmıyorum. Daha öncesinde annemin maasını alıyordum, ara ara çalıştım bıraktım. Gül gibi geçiniyordum aslında evlenmeye çok da ihtiyacım yoktu bir yandan da hayalimdi, o hayali gerçekleştirdim ama sanırım balonmuş, Bugün buraya sadece içimi dökmek için yazdım. Dertleşecek kimsem yok. Tavsiyeleriniz olur mu bana? Uzun olduysa affola..
Geçmiş olsun, son şansınız mıydı?

Yanlış okudum heralde diye bazi yerleri tekrar tekrar okudum. Aynen kardesim adamin hayatindaki diger tüm kadinlar deli, ahlaksiz, manyak falan bi akilli namuslu sensin aynen. Ya git isine allahindan bul ya. Cocuk yapma bari simdiden hamile kalmis bile, bebenin de gunahkna girme, sen zaten hak ediyosun
Yoo hiç değilim ne akıllı derim kendime ne geçmişimle övünürüm. Ben de yanlış tercihler yaptım, ben de zarar verdim belki geçmişteki ilişkimde ama şuan olduğum insan ile aramızdaki fark dağlar kadar. Aynı şansı ona da vermek istedim sadece. Ben eski karısına hak veriyorum ki. Yaşadığı şeyler kolay değil. Eşime küfür eder, zorba gibi konuşur psikolojik olarak yardım da alıyor sinir hastası. Yapısında da varmış ama haklı çünkü eşimden de çok çekmiş, 2 çocuk için 1000 lira nafaka alıyordu tanıştığımızda eşimle. Ben ikna ettim konuştum, çünkü ben de annemle tek büyüyen bir çocuktum ve eşime empati yaptırarak, konuşarak nafakayı 3 katına kadar arttırmaya ikna ettim bunu daha evli değilken yapmıstım, inanın art niyetli bir insan değilim ben .

Sadece çocuk yapmayın demek istedim size.
Bakın bu adam mükemmel, hayatindaki tüm kadınlar kötü olamaz, 2 tane çocuk sigdırmış 35 yıllık yaşantisına birde ikisi de ayrı kadinlardan.
Güvenmiyorsunuz adama,evlenmekle büyük hata ettiğinizi düşünüyorum acıkçası zira diken üstünde mi geçireceksiniz geri kalan günlerinizi böyle.

Hanımlar sakin. Eşimi severim, iyiyken cok iyiyiz hayatımda yaşamadığım mutluluğu heyecanı tutkuyu onla yaşadım ben. Hislerim ona karşı çok yoğun. Evlendikten sonra yanlış hiç bir şey yapmadı. Her zaman en zor zamanlarımda yanımda oldu. Gönlümü kolay kazanmadı. Onun geçmişini ben yargılamadım hata yaptığını berbat bir yaşantısı geçmişi olduğunu kabul ediyor. Her zaman dile getiriyor. Ben sadece bundan sonrasını kafamda kuruyorum aynı şeylerin yaşanma ihtimalinden, gerçekten değişmediğinden, aynı noktalara gelebilme ihtimalimizden bahsediyorum. Bunlar evet benim kafamda kurduklarım biraz da hislerim geçmişini bildiğim için. Dertleşmek istedim artık yeni bi hayatımız var lütfen biraz yapıcı yorumlar bekliyorum. İnanın terapiste bile gitmek isteyen ben değilim kendisi ısrar ediyor araştırıyor.
Zaten iyiyken iyi olunur başka ne olacak ki? Cümlenin saçmalığına bak.

Dehşet içinde okudum. Eğer nokta kadar vicdanınız varsa çocuk yapmayın. Nasıl hayatlar nasıl kafalar Allah’ım sana binlerce şükürler olsun verdiğin hayata. Böyle bir adamı yolda görsem korkup yolumu değiştiririm değil evlenmek. Gidip kocamdan özür dileyeceğim dün tepsiyi yanlış yere koydu diye kızmıştım.

Bu adam tam olarak ne yaparsa hayatınız mahvolur?
Şimdi biri paylaşmış görünce hatırladım, adam kumar oynuyor bir de? Hakikaten ne yapmalı size kendinden nefret ettirmek için? Adamın işi de zor ha. Ne yapsa kurtulamayacak. Ölmesi falan gerek terk etmeniz için.

Merhaba.. tekrar. Eşimle 2 yıldır tanışıyoruz. Şubat ayında evlendik. Sevgililik zamanlarımız çok zordu. O eski kız arkadaşıyla benden gizli görüşüyordu. Benden önce de 4-5 yıllık bir ilişkileri vardı. Ben hep sonradan kız bana haber uçurunca öğreniyordum durumu. Onlar ayrıldıktan hemen sonra tanıstık veya ikimizi idare etti bundan hala tam olarak emin değilim kızın iddaası bu yöndeydi birlikte yasıyorlardı. Düşmez şaşmaz bi allah derler ya gerçekten aklım durdu hep affettim, kopamamıştır, sevmese bile vicdan yapıyordur diye düşünerek hep affettim ben. Ama doğru düzgün 1-2 ay o kız işin içine girmeden düzgün zamanımız geçmedi. Hep ayrıl barıs bir ilişkimiz oldu. Şimdi yeni evlendik. Benim her şeyimi değiştirdi numaramı vs. Eski eşi de var ondan iki çocuğu var. O da sıkıntılı birisi ben hiç muhatap olmuyorum bazen bana instagramdan yazar cevap vermem. Evlendiğimizi bilmiyor. Şuan bahsettiğim eski sevgilisi de bilmiyor. Benim ilk evliliğim 26 yasındayım eşim 35 yasında. Geçmişte çok fazla hata yapmış.. çok genç evlenmiş ve karısıyla resmi olarak evliyken ama uzun zamandır ayrı oldukları bir dönemde sevgili edinmiş, o zamanlar çekişmeli davası varmış. ondan 1 tane daha gayrimeşru çocuğu var. Nüfusta çocuğu tanımış ama kadın maalesef pek sağlam ayakkabı değil daha önce konsluk vs. yapmış. Sevmiştim onu ama beni aldattı çocuk doğduktan sonra bile doğru durmadı dedi onun hakkında. İşte daha sonra da bahsettiğim 4-5 yıllık sevgilisi var. Kız defalarca benle uğraştı hatta iftira attı daha önceki konularımda var. Ben hiç bir yere nikah fotoğrafımızı koyamıyorum.

-Herkes öğrenince eski karısı ( adama sinirlenince çocuğu okula göndermiyor dövüyor vs.)
-O gayrimeşru cocugu olan kadını tanımıyorum iletişimim yok. Ama düzenli para gönderdiğini biliyorum.
-ve benden önceki eski sevgilisi sürekli farklı hesaplardan esime yazıyor ediyor. Evlendikten sonrasını bilmiyorum şahit olduğum bir durum olmadı.

O yüzden kimse bilmiyor. Bende açık etmeye korkuyorum. Daha yeni sağlıksız gebelik geçirdim ve kürtaj olmak zorunda kaldım morelim yerlerde bu ara. O dışarıdayken sürekli kafamda kuruyorum. Hep bana evlilikle ilgili ben cok kötü mutsuz bi evlilik geçirdim ve tekrar evlenirsem sen benim son kurşunum olursun derdi. Yani o da hata yapmak istemedi beni kaybetmek istemeyeceğini biliyorum. Ama evlilikten önce çok defa aramız iyiyken bile yalan söyledi. Acaba o imzayı attıktan sonra gerçekten sildi mi tüm geçmişi.. o liman arayışı son bulmuş mudur bilmiyorum. Ben üni mezunuyum. O ortaokul. Böyle şeyler dile getirmeyi sevmem ama aramızda bariz bir kültür farkı var, yine de her şeye rağmen onu çok seviyorum. Kendisi iş yer sahibi. Belki %80 yanlış bir evlilik yaptım. Şimdiden bosanırsak napacagıma dair planlar var kafamda bazen gelip gidiyor öyle.. Kendisi evlenmeden önce, evlendikten sonra terapiye gidelim düzeltelim geçmişteki her şeyi demişti. Bugünlerde yine soruyor sanırım terapiye baslayacağız ama ben kendi adıma çok bunalıyorum çocuk yapmayı da askıya aldım 1 sene kadar. Sürekli bir hata yapacak mı diye diken üstüneyim. Ailem yok annem ben çok gençken vefat etti. Babamla görüşmüyorum zaten. Ondan baska kimsem yok. Bir evim bir arabam var maddi olarak ve calısmıyorum. Daha öncesinde annemin maasını alıyordum, ara ara çalıştım bıraktım. Gül gibi geçiniyordum aslında evlenmeye çok da ihtiyacım yoktu bir yandan da hayalimdi, o hayali gerçekleştirdim ama sanırım balonmuş, Bugün buraya sadece içimi dökmek için yazdım. Dertleşecek kimsem yok. Tavsiyeleriniz olur mu bana? Uzun olduysa affola..
Böyle adamları nasıl seviyor, korkmadan ateşe yürüyorsunuz.Su yazdiklarinizla bir tanesini yaşayan kızlar hemen kaçar ,siz dur bunu affediyim,dur şunu affediyim diye diye bataklığa gömülmüşsünüz.Hayatinda bu kadar kadın,çocuk olan bir adam sizde duruldu çok aşık demi tamam..........

Adamin 3 cocugu var. Bide siz hamile kalmak istiyorsunuz, olacak 4 cocuk. Hangi birine nafaka verecek, okutacak, ilgilenecek.
Ben anne olmak istiyorum, gerekirse yalniz buyuturum kafasiyla cocuk yapılmaz.
Gencsin, bosan kurtul. Yemisim 2.sansini. hayatta kimseye sans vermek zorunda degilsiniz

X