Yeni evlendim ama kendimde değilim

2 çocuklu bir adamla evlilik hayali kurmak nasıl bir mantık aklım almıyor . Adamı suçlamiyacam zaten ne olduğu belliymiş. Sizde öyle mantıklı düşünen biri değilsiniz yoksa üniversite mezunu 26 yaşında kendini yetiştirmiş genç bir kadının ne işi olur daha önce evlenmiş iki çocuklu adamla.

2 değil 3. Bir tane de evlilik dışı var.

Yanlış okudum heralde diye bazi yerleri tekrar tekrar okudum. Aynen kardesim adamin hayatindaki diger tüm kadinlar deli, ahlaksiz, manyak falan bi akilli namuslu sensin aynen. Ya git isine allahindan bul ya. Cocuk yapma bari simdiden hamile kalmis bile, bebenin de gunahkna girme, sen zaten hak ediyosun

Bu yorumundan sonra sana kocaman maşaallah diyorum.
Bulunmaz hint kumaşınla mutluluklar sana da madem ne diye konu açıp insanların sinirini hoplatıyorsun? Benim hopladı mesela, buna hakkın yok

Eski sevgilisiyle iletişimini kesmemiş, size çok kolay yalan söyleyen muhteşem kocanızla ilgili şüpheye düşmeyin lütfen.
Sizden öncesine hiç girmeyelim. Evliyken başkasından çocuk yapmış ama sağlam ayakkabı olmayan tabi ki kim, kadın değil mi? Şu iğrenç erkek kayirmalarini, bizzat kadınların yapması çok sinir bozucu.

Ha birde evlendiğinizi eski sevgili, es falan bilmiyor,saklıyorsunuz neden? Nasıl yediriyorsunuz bunu kendinize? Hala iyiyken cok iyiyiz diyorsunuz şaka gibi, kandırın durun kendinizi.

Haklısınız. Huylu huyundan vazgeçmez doğru bir atasözü olsa dahi, herkes ikinci bir şansı hak eder sözüne de ben çok inanırım. İnanın aptallığımdan ya da çocukluğumdan değil. Ben de annemi kaybettikten sonra alkole sardım, yanlış ilişkilere sarmıştım hayatımı kendime zarar vererek harcıyordum. Sonra bir şey oldu düzeldim, zaten içimden hep bu ben değilim derdim. Sonra spora basladım, kendimle ilgilendim. Kötü alışkanlıklarımı bıraktım hayatımı düzene soktum tekrar kendim oldum. daha mutlu bir insana dönüşmüşken yolunu kaybetmiş birine daha rastladım ve maalesef cok sevdim. Tek istediğim onun da tekrar kendi olabilmesi bana anlattıgı ideal ilişkinin istediği ailenin gerçek olması. Belki bensiz belki ben varken hayatında, ama ona baktığımda küçük bi çocuk görüyorum. Eşim cok küçük yaşta (13-14) evden ayrılıp çalışmaya başlamış ailesi doğulu zaten aile sevgisi görmemiş biri. Çocuk gibidir benimle başbaşayken, Bazen annesi gibi hissediyorum. Onu düzeltmek kendisini bulması için yardımcı olmak istiyorum. Benim hayatımı mahvetmeye yeltenmediği sürece ben yanında olmak isterim ama en ufak bir yanlısında da gideceğim

Ne saçma bir düşünce. Burdan anladığım kadarıyla bu adamdan çocukta yapacaksınız. Ee yapın madem. Zaten hata üstüne hata yapmışsın bunun da yap ne olacak.

Neymiş çocukları çocukları çok seviyormuşusunuz. Allah aşkına çocukları sevmeyen mi var . Hangimiz çocukları sevmiyoruz. Önemli olan doğru kişiden çocuk sahibi olmak. Yoksa 10 çocuğa birden bakabilecek bir çok kadın var.

Adam Acun gibi her tanıstıgindan bi cocuk yapmiş yaa Peki sen neden 2 ayda kostur kostur hemen hamile kaldın iyi ki düşük yapmıssın cocuk dogsa o da ziyan olacaktı

Sizin çaresizliğinize neden çocuğu da sürüklemek istiyorsunuz ? Evet anne olun en doğal hakkınızdır ama baba olmayı hak eden biriyle böyle çalkantılı bir hayat içinde çocukta mahvolur hem size yazık hem çocuğa. Kimseye kolay kolay yuvanı boz demem ama sizin zaten yuvanız yok ki. Önce bu adamdan kurtulup sonra kendinizi iyileştirin sonrada sizi mutlu edecek biriyle çocuk düşünün

Evine ve arabana sahip çık bu ilk tavsiyem olur hayatından çıkan kadına yok aldattı yok konstu bilmemne diyen adam seni hayatından çıkarınca ne diyecek onu düşün 26 yaşında çoğu insanın sahip olamayacağı olmak için köpek gibi çalışacağı evin araban ayrılınca annenden kalacak maaşın olacak her türlü garantidesin senin yerinde olmak isteyen milyonlarca insan var buna emin ol daha küçücuksun 35 yaşında adamla ne işin var

Neden ağrısız başınıza çaput sardınız?

Baştan sona ofsayt bi kocanız var. Sabır diliyorum. Kaç çocuğu var kaç kişiyle evlenmiş sevgili olmuş anlamadım valla beynim yandı sorry

Adam ofsayt o kesin de konu sahibine ne demeli ki. Bile bile ofsayta düşemeyeceğim diye koştur koştur hamile kalmış bu şahane adamdan. O da haklı tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…