Yeni evlendim ama kendimde değilim

Evet evlenmeden edindiğim annemden kalan mallar. Evlenirken mal ayrılığı sözleşmesi yaptırdım noterden. Cunku eşim şirket sahibi sürekli icra vs geliyor nolur nolmaz diyerek.

Aşko senin yerindr olsam bu mal kocayı boşarım. Bir sürü çocuğu var senin beben olsa nasıl yetişcek? İmkansız. Bak bunun ileride miras sorunu olur.

Sen zaten zenginsin diye adamlar kapında köle olurlar. Al bir tane çalışkan koca. Temiz, 0 km. Kafan rahat olsun

Herkes hata yapar diye düşündüm her şeyiyle kabul ettim. Bahsettiğim şeyler 6-7 yıl öncesi. Çocuklar falan.

Bacım seninki bir hata yapmamış ki hatalar zinciri kurup etrafında beş tur atmış. Sen Mevlana mısın da "ne olursan ol gel" diyorsun

Zengin falan değilim ama türkiye kolullarında tabii ki ev araba olması iyi bir şey.. ama dediğim gibi son zamanlar çalışmıyordum annemin maaşını alıyordum. Yani bana bişey olmaz onu biliyorum tabii de . Gerçekten belki de farkında değildim ne kadar şanslı olduğumun

25 yaşındasınız ve çocuk için yaşınızı geçtiğini düşünüyorsunuz.O klasik soruyu sorayım madem,memlekette adam mi yok?

Adam her kadından çocuk yapıp kaçıyor aldatıyor. Çocuğunuz yoksa lütfen bu kısır döngüye eklemeyin çocuğun hayatını düşünün, adam bataklık kaçın boğulmadan. 2 yıl çocuk yapmadan evli bir durun öyle çocuk yapın bir sonraki başlık hamileyim aldattı ne yapmalıyım olmamalı. Çocukları bebekleri göz göre göre bu denkleme eklemeyin. Çocuk yapmak kolay 10 dk sürmez sonrasj ne olacak.

Hanımlar sakin. Eşimi severim, iyiyken cok iyiyiz hayatımda yaşamadığım mutluluğu heyecanı tutkuyu onla yaşadım ben. Hislerim ona karşı çok yoğun. Evlendikten sonra yanlış hiç bir şey yapmadı. Her zaman en zor zamanlarımda yanımda oldu. Gönlümü kolay kazanmadı. Onun geçmişini ben yargılamadım hata yaptığını berbat bir yaşantısı geçmişi olduğunu kabul ediyor. Her zaman dile getiriyor. Ben sadece bundan sonrasını kafamda kuruyorum aynı şeylerin yaşanma ihtimalinden, gerçekten değişmediğinden, aynı noktalara gelebilme ihtimalimizden bahsediyorum. Bunlar evet benim kafamda kurduklarım biraz da hislerim geçmişini bildiğim için. Dertleşmek istedim artık yeni bi hayatımız var lütfen biraz yapıcı yorumlar bekliyorum. İnanın terapiste bile gitmek isteyen ben değilim kendisi ısrar ediyor araştırıyor.

Kardeş,adamın uçandan kaçandan çocuğu var,nasıl olumlu düşünelim,nasıl?

Yahu nasıl yapıcı yorum yapılır ki?

Huylu huyundan vazgeçmez.
Can çıkar huy çıkmaz.

Bakın sizin koca için aklıma gelen ilk iki atasözü kimse değişmez bence. Eşiniz ilk eşine şerefsizlik yapmış aldatmış. Aldattığı kadınla da çocuk yapmış sonra yine kaybolmuş. Üstüne 4 yıl biriyle çıkmış ayrılır ayrılmaz size sarılmış ama sizle sevgiliyken edki sevgiliyle de oluyor. Yahu size de şerefsizlik yapmış yani.

Benim anlayabildiğim bir şey değil ihanetin affedilmesi. Bu adamdan 4 çocuğunuz olur. İşiniz olmaz, mecbur çekersiniz onu yine anlarım da evi arabası olan, 25 yaşında gencecik kadının 35 yaşında kart bir zamparaya mecbur hissetmesi bir de yaşım geçiyor demesi inanılmaz. Ben 30 yaiımda evlendim 36 da doğurdum. Yaşım da geçmedi

Hayat sizin. Hayatınızı mahvedebilecek tek kişi sizsiniz ve bence beceriyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…