- 21 Şubat 2023
- 198
- 86
- 27
-
- Konu Sahibi tommyandgrace
Evet evlenmeden edindiğim annemden kalan mallar. Evlenirken mal ayrılığı sözleşmesi yaptırdım noterden. Cunku eşim şirket sahibi sürekli icra vs geliyor nolur nolmaz diyerek.Ev araba size mi ait?
Belki 2 yıl öncesindeki ben bu konuya aynı yorumu yapabilirdi. O yüzden saygılar size cevap vermeyeceğim.Siz evlenmemişsiniz ki. Erkek yoktu demek ki bulunca kaçırmamışsınız.
Evet evlenmeden edindiğim annemden kalan mallar. Evlenirken mal ayrılığı sözleşmesi yaptırdım noterden. Cunku eşim şirket sahibi sürekli icra vs geliyor nolur nolmaz diyerek.
Valla bana evlilikten çok intihar gibi geldi bu. Kendi ipini çekmiş.Adamın etrafında kaç kadın var ve konu sahibi hepsini alt edip evlenme hakkı kazanmış. Bu nasıl bir hırstır bilmezsin sen
Herkes hata yapar diye düşündüm her şeyiyle kabul ettim. Bahsettiğim şeyler 6-7 yıl öncesi. Çocuklar falan.26 yaşında derdin nede 35 yaşında kaç çocuğu olduğu belli olmayan bi adamla evlendin acaba ???
Herkes hata yapar diye düşündüm her şeyiyle kabul ettim. Bahsettiğim şeyler 6-7 yıl öncesi. Çocuklar falan.
Zengin falan değilim ama türkiye kolullarında tabii ki ev araba olması iyi bir şey.. ama dediğim gibi son zamanlar çalışmıyordum annemin maaşını alıyordum. Yani bana bişey olmaz onu biliyorum tabii de . Gerçekten belki de farkında değildim ne kadar şanslı olduğumunAşko senin yerindr olsam bu mal kocayı boşarım. Bir sürü çocuğu var senin beben olsa nasıl yetişcek? İmkansız. Bak bunun ileride miras sorunu olur.
Sen zaten zenginsin diye adamlar kapında köle olurlar. Al bir tane çalışkan koca. Temiz, 0 km. Kafan rahat olsun
25 yaşındasınız ve çocuk için yaşınızı geçtiğini düşünüyorsunuz.O klasik soruyu sorayım madem,memlekette adam mi yok?çocukları çok seviyorum. Tek basına olsam dahi bir çocuğum olsun cok isterim, ben de babamdan ayrı büyüdüm ama annemle cok mutluydum her zaman. Keske erken vefat etmeseydi. Yaşım geçecek bir daha evlenip cocuk yapmak ütopik geliyor biraz.. demek istediğim belki ayrılacağımızı bile bile sorumluluğu sonuna kadar alıp bir cocuk isteyebilirim.
Evet sormayın terapiste gideceğiz hem kendimiz için hem bu konunun ilerlemesinden çekindiğim içinYalnız adamın güzel huylarından biri olan kumarbazlığı unutmuşsunuz. Dünkü konunuza göre düzenli kumar alışkanlığı var. 5 yıldızlı adam yemin ederim.
Kardeş,adamın uçandan kaçandan çocuğu var,nasıl olumlu düşünelim,nasılHanımlar sakin. Eşimi severim, iyiyken cok iyiyiz hayatımda yaşamadığım mutluluğu heyecanı tutkuyu onla yaşadım ben. Hislerim ona karşı çok yoğun. Evlendikten sonra yanlış hiç bir şey yapmadı. Her zaman en zor zamanlarımda yanımda oldu. Gönlümü kolay kazanmadı. Onun geçmişini ben yargılamadım hata yaptığını berbat bir yaşantısı geçmişi olduğunu kabul ediyor. Her zaman dile getiriyor. Ben sadece bundan sonrasını kafamda kuruyorum aynı şeylerin yaşanma ihtimalinden, gerçekten değişmediğinden, aynı noktalara gelebilme ihtimalimizden bahsediyorum. Bunlar evet benim kafamda kurduklarım biraz da hislerim geçmişini bildiğim için. Dertleşmek istedim artık yeni bi hayatımız var lütfen biraz yapıcı yorumlar bekliyorum. İnanın terapiste bile gitmek isteyen ben değilim kendisi ısrar ediyor araştırıyor.
Hanımlar sakin. Eşimi severim, iyiyken cok iyiyiz hayatımda yaşamadığım mutluluğu heyecanı tutkuyu onla yaşadım ben. Hislerim ona karşı çok yoğun. Evlendikten sonra yanlış hiç bir şey yapmadı. Her zaman en zor zamanlarımda yanımda oldu. Gönlümü kolay kazanmadı. Onun geçmişini ben yargılamadım hata yaptığını berbat bir yaşantısı geçmişi olduğunu kabul ediyor. Her zaman dile getiriyor. Ben sadece bundan sonrasını kafamda kuruyorum aynı şeylerin yaşanma ihtimalinden, gerçekten değişmediğinden, aynı noktalara gelebilme ihtimalimizden bahsediyorum. Bunlar evet benim kafamda kurduklarım biraz da hislerim geçmişini bildiğim için. Dertleşmek istedim artık yeni bi hayatımız var lütfen biraz yapıcı yorumlar bekliyorum. İnanın terapiste bile gitmek isteyen ben değilim kendisi ısrar ediyor araştırıyor.