Evet şok mantıklıBildigim kadariyla sirket size baslangicta taahhüt ettigi teslim tarihinde -herhangi bir sebepten ötürü- daireyi teslim edememisse kira desteği, tazminat vs adı altında bir odeme yapmak zorunda. Imzaladiginiz satış sozlesmesini inceleyin, gerekirse bir avukata danışın. En azindan zararinizi tazmin eder, bu surecte de esyali kiralık, otel gibi secenekleri hakettiginiz o ucretle karsilamis olursunuz.
Tapunuz çıkmıştır diye mesaj geldi gidip alacağız yüz yüze görüşücez bide hiç görüşmedikYazılı olarak mı bildiriyorlar peyzaj bitmedi diye? Bana da kötü kokular geldi. Yerinizde olsam belediye, tapu resmi kurumlara gider sorar öğrenirdim. Ne derlerse he diyip oturmayın kendiniz araştırın. Hepsinden önce tapu var mı elinizde?
Kimden nereden geldi mesaj? Nasıl yüz yüze görüşmediniz, dünya kadar para saymışsınızdır kimseyle muhatap olmadınız mı? Kardeşim kusura bakmayın karı koca çok rahat göründünüz bana. İçinde yaşadığınız ülkenin gerçeklerinden haberdarsınız değil mi? Başka sorun olsun veya peyzaj vs 4 ay ileriye atılsın hadi orasını anladık elinizde tapu yok?? Kaçak mı, projeye aykırı mı yapıldı, imar iskan ruhsat vs problemi mi var nasıl araştırmazsınız? Kocanıza bırakmayın bu işi gidin kendiniz sorun soruşturun. Çünkü kocanız her beceriksiz erkeğin düşüneceği şeyi düşünmüş, ailemin evine gideriz.Tapunuz çıkmıştır diye mesaj geldi gidip alacağız yüz yüze görüşücez bide hiç görüşmedik
Merhaba arkadaşlar 2 ay önce evlendim siteden ev aldık ama evimiz hala peyzaj çalışmasında diyip bizi oyalıyor 2 aydır gezip duruyoruz orda burda kalıp duruyoruz ve şuan 4 ay daha ileri atılıyor ev eşim annemlerde kalalım onlar da anne anneme geçicek diyor ama ben artık kendi düzenim olsun istiyorum kendi yatağımda yatmak istiyorum bu süreçte kiraya geçsek 4 ay için gereksiz geliyor evet ama uzayadabilir bu tarih çok kafam karışık yardım plase
Eşyalı ev tutun veya apart öyle göçebe gibi yaşanır mı? O ev şak diye teslim edilmez kış sezonu bitince verirler ancaMerhaba arkadaşlar 2 ay önce evlendim siteden ev aldık ama evimiz hala peyzaj çalışmasında diyip bizi oyalıyor 2 aydır gezip duruyoruz orda burda kalıp duruyoruz ve şuan 4 ay daha ileri atılıyor ev eşim annemlerde kalalım onlar da anne anneme geçicek diyor ama ben artık kendi düzenim olsun istiyorum kendi yatağımda yatmak istiyorum bu süreçte kiraya geçsek 4 ay için gereksiz geliyor evet ama uzayadabilir bu tarih çok kafam karışık yardım plase
İki ay sonra teslim diye aldığım eve 1 sene sonunda ancak taşınabildim. Söyleyeceklerim bu kadar.Merhaba arkadaşlar 2 ay önce evlendim siteden ev aldık ama evimiz hala peyzaj çalışmasında diyip bizi oyalıyor 2 aydır gezip duruyoruz orda burda kalıp duruyoruz ve şuan 4 ay daha ileri atılıyor ev eşim annemlerde kalalım onlar da anne anneme geçicek diyor ama ben artık kendi düzenim olsun istiyorum kendi yatağımda yatmak istiyorum bu süreçte kiraya geçsek 4 ay için gereksiz geliyor evet ama uzayadabilir bu tarih çok kafam karışık yardım plase
Bitti bitek peyzaj kaldıEvin iç tadilatı bitmedi mi ?
Ev bitmiş görünüyor peyzajı yapmaya başlamışlar bile belediyeyle ilgili bi sıkıntı olduğu söyleniyor ev istanbul Anadolu yakasında şehriyaz Beşevler sitesiPeyzaj ne alaka ya? İskan olmasın o. İnşaat gerçekten ne durumda gidip gördünüz mü? Gerçekten peyzaj mı yapıyolar?
Esyali ev tutun yada kayinvaldeniz ile idare edin gercekten mantıksız kira çünkü taşınmak hic kolay degil esyalarinizin yipranmasi da cabasi olur üstüne evet cok zor ama idare edeceksiniz artikMerhaba arkadaşlar 2 ay önce evlendim siteden ev aldık ama evimiz hala peyzaj çalışmasında diyip bizi oyalıyor 2 aydır gezip duruyoruz orda burda kalıp duruyoruz ve şuan 4 ay daha ileri atılıyor ev eşim annemlerde kalalım onlar da anne anneme geçicek diyor ama ben artık kendi düzenim olsun istiyorum kendi yatağımda yatmak istiyorum bu süreçte kiraya geçsek 4 ay için gereksiz geliyor evet ama uzayadabilir bu tarih çok kafam karışık yardım plase