Bedava çünküOtelde kalın
E ne diyeyim?Bedava çünkü
Hayır kimse oturmuyor henüz bekliyor herkes 1.100 daire var sitedePeyzajla dairenin alakasını anlayamadım ama hayırlısı bakalım. Oturan var mı halihazırda sitede
Oy maşallahHayır kimse oturmuyor henüz bekliyor herkes 1.100 daire var sitede
Evet sıfır ama nedeni bile doğru düzgün söylenmiyor peyzaj çalışması diyorlar bitek peyzaj çalışması bitmeden dairelere kimsenin geçmesine müsade etmiyorlar ve aylardır tarih atılıyorSıfır bina galiba ? Çünkü peyzajdan ziyade müteahhit arkadaşımız iskan alamamış gibi duruyor. O tünelin sonu da hep sinir harbine çıkıyor. Allah sabır versin.
Evet sıfır ama nedeni bile doğru düzgün söylenmiyor peyzaj çalışması diyorlar bitek peyzaj çalışması bitmeden dairelere kimsenin geçmesine müsade etmiyorlar ve aylardır tarih atılıyor
Bi arkadaşın dediği gibi mesele peyzaj değil gibi duruyor ama bilemeyiz tabii. Ya eşyalı kiralık daire ya da apart vb bir yer sanki daha iyi gibi.Hayır kimse oturmuyor henüz bekliyor herkes 1.100 daire var sitede
Evin iç tadilatı bitmedi mi ?Merhaba arkadaşlar 2 ay önce evlendim siteden ev aldık ama evimiz hala peyzaj çalışmasında diyip bizi oyalıyor 2 aydır gezip duruyoruz orda burda kalıp duruyoruz ve şuan 4 ay daha ileri atılıyor ev eşim annemlerde kalalım onlar da anne anneme geçicek diyor ama ben artık kendi düzenim olsun istiyorum kendi yatağımda yatmak istiyorum bu süreçte kiraya geçsek 4 ay için gereksiz geliyor evet ama uzayadabilir bu tarih çok kafam karışık yardım plase
Evin içi bittiyse bir kişi eve geçse gerisi gelir. Tapulu malum kardeşim ben oturacam banane bahçeden diyemiyor muyum? Anahtar mi vermiyor ,tapu mu ?Hayır kimse oturmuyor henüz bekliyor herkes 1.100 daire var sitede
Evin içi bitti fakat Bitek peyzaj kaldı sitenin peyzaj çalışması bitmeden taşınmaya izin vermiyorlar içeriEvin iç tadilatı bitmedi mi ?