önemli değil cnm... sen bu şekilde mi istiodun tam olarak??
Eki Görüntüle 165007
Eki Görüntüle 165008
Eki Görüntüle 165009
Eki Görüntüle 165010
ay canım ya çizmiş bile
evet canım eşim böyle olsun diyo.. ankastre yaptırırkene karşı duvara tezgah yaptırrımışız. yan taraftaki kısa duvar kapanınca mutfak çok küçülüyo diyo
cnm valla ben olsam böyle yaptırmam. benim şuandaki mutfağım çok büyük ama tezgah küçük. yani mutfakta boş alan çok da işine yaramıyo. ynai çok küçük mutfak olsa haklısın ama maşallah mutfağın kocaman bence daha fazla tezgahla değerlendirmelisin bence. bundan önceki benim daha hoşuma gitmişti ana yok böyle iyi diyosanız boy dolabını gene buzdolabının yanına yapabilirsiniz en azından. hem tezgah daha da büyür hem de dolap sayın çoğalır...
valla shadowcum açıkçaı ben de bundan önceki o portatif masa koyduğun çizimi daha çok beğendim. buzdolabının yanına boy dolabı koydurma olayını eşim de söylemişti aslında onu da bi düşüneyimvalla zaman daraldıkça iyice kafam karışıyor ama ben ya bundan önceki çizdiğin gibi yaptırmacağım ya da tezgahı boydan boya tutup buzdolabının yanına boy dolabı yaptırıcam
Bugün zaten eve bakmaya gidicez ne durumda diye
banyoya yaptırmayı düşündüğün dolabı çok beğendim.güzel seçimler yapmışsın canım.güle güle sağlıkla huzurla oturun yeni evinizde
bir de fikir vermek isteyenler için hepsi bir arada toplayayım dedim...
1. mutfak:
Eki Görüntüle 165161
Eki Görüntüle 165162
Eki Görüntüle 165163
Eki Görüntüle 165164
Eki Görüntüle 165165
Eki Görüntüle 165166
Eki Görüntüle 165167
Eki Görüntüle 165168
Eki Görüntüle 165169
2. mutfak:
Eki Görüntüle 165170
Eki Görüntüle 165171
Eki Görüntüle 165172
Eki Görüntüle 165173
3. mutfak:
Eki Görüntüle 165174
Eki Görüntüle 165175
Eki Görüntüle 165176
umarm anlaşılır olmuştur. hadi kzılar fikirlerinizi yazın bakam ama tabii gene son karar ceyda ve eşinin :)))
ay seçimlerine bayıldım.bende bisürü fikir edindim.yatak odası için düşündüğün duvar kağıtlarından 1.sıradakine bayıldım.bunu nerden bulabilirim canım markası nedir bende yatak odama yapmak isterim.söylersen çok sevinirim.
ilkbaşta hayırlı olsun yeni evin. mutlu mutlu aşk dolu oturman dileğiyle =) bana göre mutfakta tezgahı uzun olan modeli tercih et. daha kullanışlı olur.
ben 1. mutfağı beğendim ama bazı detaylar var;
-ocak duvara bitişik kullanılmaz genelde, bitiştirilmez,ama siz bilirsiniz tabi..
-bir de dolap ölçüleri farklı farklı..sağ baştaki köşe dolabın eviye tarafındaki kısmı ile davlunmaz dolabının sağ yanındaki tek kapaklı dolabın ölçüsü aynı olmalı..yoksa simetrik olmaz,hoş olmaz..
umarım anlatabildim..
tabii ki ellerinize sağlık
ben 1. mutfağı beğendim ama bazı detaylar var;
-ocak duvara bitişik kullanılmaz genelde, bitiştirilmez,ama siz bilirsiniz tabi..
-bir de dolap ölçüleri farklı farklı..sağ baştaki köşe dolabın eviye tarafındaki kısmı ile davlunmaz dolabının sağ yanındaki tek kapaklı dolabın ölçüsü aynı olmalı..yoksa simetrik olmaz,hoş olmaz..
umarım anlatabildim..
tabii ki ellerinize sağlık
Canım, öncelikle yorumların için çok teşekkür ederim.Mutfak dolaplarının ölçüsü hakkında shadow arkadaşım önceki safalarda açıklama yapmıştı ama tabii geride kaldığı için görmemişsinizdri. Mutfağı yalnızca şekil olarak çiziyor, dolaplar ve çekmeceleri öylesine yerleştirmiş Ayrıca; duvar ile fırının arasında mesafe bırakmayı ben de düşünüyorum
cyd cım bencede 1. mutfak daha güzel ve daha kullanışlı görünüyor tabiiki kullancak olan sensin kendi rahatını da en iyi sen bilebilirsin shadowwcum seninde ellerine emeğine sağlık cnm.. inş. ikinizde hayırlısıyla yeni evlerinize geçer huzurla oturursunuzz.....
evet görmedim ben o açıklamayı özür dilerim , o halde içimde bi şüphe kalmadı 1 numaralı diyorumm
ocağı duvara bitişik kullanmıyoruz genelde, çünkü hem kullanıma engel olabilir(saplardan dolayı) ,hem de duvara sürekli bişeyler sıçrar diye..ama tabi kişiye kalmış bu sadece bi öneri..imkan varsa duvarla araya ortalama 25 cm lik bi yağlık şişelik dolabı gibi bişey kullanılabilir şöyle
Eki Görüntüle 165735
tekrar ellerine,emeğine sağlık sevgili shadoww, ceyda da güzel günlerde kullansın