anlayamadığım şu
şimdi elbette tama eşimizin ailesi saygı duyacağız seveceğiz yardım edeceğiz ama
bir de aması var
bu deniz tatili olacak sizin için
açıkcası benim görümcem gelse onun eşinn ya da kayınım ben onların yanında bikinimi mayomu giyp gezinemem
çünkü eşimin ailesi bile olsa "yabancı" bir yerde bana
ya da eşim benim dayıalrımın teyzelerimin yanında donla gezer mi....
kadın vücudu daha dikkat çeker bu nedenle biz kadınlar daha huzursuz oluruz
ben daha kayınpederimin yanında kısa şort asklı giymemişken memleketimin 45 derece sıcağında nasıl yazın denize geldiklerinde bikiniyle gezerm
eşiniz bunu düşünemiyor mu acaba???
ev hanımı da olsak çalışsak da
yılın 1 ayı dilenmeye tabiri caizse dağıtmaya hakkımız var
ne yani
i belki ben hafta 1 ev temizleyeceğim ya da yemek yapmaktan sıkıldım hergün 2 miz için dışarıdan yemek söyleyeceğim???
o sıcakta belki salkım saçak evin içinde gezecektim???
yani eşm annemin karşısında don atlet gezemezse ben de eşimin enştesinin erkek kardeşinin babasının amcasını vb. yanında deniz kıyafetiyle gezemem
ki ayrıca bunları geçtim??
ben dnlenme günlerimi msafir hzmetiyle geçirmek zorunda mıyım ya da eşimin ailesyle anlaşmak zorunda mıyım???
saygıda kusurum var mı, hal hatır soruyor myum, ihtiyaçları olduğunda yanlarında mıyım??*
e daha ne istiyorlar ki bu eşlerimiz???
ben senn yerinde olsam
onların kulağına şunu duyurrum " vallahi yazlık alıcam ama sağolsun annecşiğim bana yük bırakmıyor hala benim rahatımı düşüyor yılda 1 ayın var kafanı dinle kızım dyor bana ama işte gelen giden çok olur diye korkuyor kendi başından geçti ya ben de annecim merak etme ben kafa uymayan ağzımla ve ısrarla çağırmadığım adamı evme almam kend kendne de gelirse kapımı açmam gidip bir otel bulur kendime eşşek gibi çalışıp 1 ay tartilimi yemek temizlkle harcayamam dedim " derim
belk çok sert olur ama (kusura bakma tatlım duruma çok sinirlendim) anlarlar olmaları gerektiği yeri belki...
sagol canim Allah cok guzellerini size nasip eder insallah .........iste tam boyle sevinirken bu cikti