Yeni ev başıma iş açtı...Fikirlerinizi bekliyorum

valla arkadaşım sen bana bakma ben pire için yorgan yakarım
olmasın daha iyi
iyi yapmışsın en doğru kararı vermişsin canım hayırlı uğurlu olsun eviniz

Son düzenleme:
Eşin çok meraklıymış be canım ailesini eve oturtmaya...
şahsen ben evime gelip birilerinin kalmasını istemem annenin alacağı güzelim eşyalar da mahvolacaktır yani...
umarım bi yolunu bulursun..sen geldiğinde gelip kalabilirler bence ama sen yokken ne işleri var evde

kocanda bi hosmus he fisfisfis

ya bu senin ailenden sana bir miras , oh iyi valla ya bide utanmadan kendi akrabalarim gelcek yatcak kalkcak diyo
cok tuhafima gitti ,insan az utanir
bence sen cok iyisin nurayycim annende oyle
bosver al evi döse guzelce kocanada cek resti
mecbur degilsin canim :dilcikar:

selam nuray,msj ı farketmemişim affedersin.:eek:Özsüt e mutlaka gideceğim,her hafta sonu gitmeye çalışırım 2 sene oldu ordan taşınalı hâlâ aklım orda ben orada büyütüm hep orda oturdum maalesef taşındım evler çok eski bakımsızdı...Bu cumartesi senin için özel gideceğim tatlı yemeğe.Antalya ya gelirsen beraber yeriz canım :içelim: hoşcakal

canim benim insallah gelirimde karsilikli yeriz hatta birde seninle kahve iceriz falina bakarim super iyiyim fal konusunda ovunmek gibi olmasin bizde ilk isiklar caddesinde oturduk talya oteline yakindik unutamam o caddeyi kuaforum eczanem kisaca bankam herseyim o cadde uzerindeydi evler hakikaten bakimsiz eski yerlesim ya ondandir opuyorum seni Şeniz

Nuraycim kafana nasil yatiyorsa nasil istiyorsan öyle yap, mal senin!! Esinin burda hicbir söz hakki yok cünkü bu annenin miras mali...yani beraber kazandigniz bir para degil o yüzden icinden nasil geliyorsa öyle....:teselli:

Bende bir gurbetciyim, sakin ama sakin evine kimseyi sokma kimseye anahtar falan verme, inanki elini ver kolunu alamazsin olayina benzer sonra..
Yillarca rahmetli annecigim burda calistigi ev yaptirdi türkiyede annesini kizkardeslerini kirasiz oturtu bes kurus istemedi, bir katinda oturdular digerin katlarin kiralarinida aldilar, biz burda bazen maddi zorluklar cekerken kuzenlerimin üstünde markalilar vardi, 20 sene sonra annem nineme artik kiralarimi kendim almak istiyorum anne dedigine ninem kiyameti kopardi, verdigin sürece iyisin bir verme bak bakalim sende kötüsü varmi??

Allah biliyorya ne yalan söyleyim cok doluyum bu konularda, genelleme falanda yapmiyorum bu konuda sakin yanlis anlamayin arkadaslarim, lakin gurbetci olmaktansa gurbeticin akrabasi olmak daha karli oluyor bazi insanlar icin...malina mülküne parana hep ortak cikiyor herkes...:kızgın:

Sakin arkadasim sakin esinede bu konu kapanmistir, hayir de olsun bitsin...:nazar:
hic ekleme yapmadan imzami atiyomkaydirigubbakcemile

Seni en cok ben anliyorum...Daha buradan basliyorum yika,utule,valizlere yerlestir(gerci bu kismi esim yapiyor)Sonra annemlere git valiz bosalt,oradan kayinvalideme gidecegim tekrar valiz,oraya gidince valizi bosalt.tatile gidilecek tekrar yika,utule,yerlestirlaelaelaelaelae bu boyle uzayip gidiyor ta ki geri donup eve yerlesene kadar..Esinle acik acik konus bence..Bizde Bodrum tarafinda ev almayi dusunmustuk.Benim esim dedi ki valla 15 gun sizinkiler 15 gun bizimkiler bir gun fazla kalmasinlar..Sende buna benzer birsey teklif edebilirsin,ya da sizin donmenize yakin gelip bir sure kalabilirler..Tavsiyem "ben" diliyle konusman,bir kadin isterse elde eder benceyerimseniben

bencil falan değilsin.. sakın yazlık ev alma.. gerçekten anahtar ondan ona geçecekse ne eşyan kalır temiz ne birşeyin.. üzülürsün boşuboşuna... biraz daha bekle boşver. yoksa sevgili eşinizi kendi ailesi menfatine çevirecek her olayı... bu şekilde yaklaşımı gerçekten hiç hoş değil. ben de olsam huzursuz olurdum.

kimse malını devremülk gibi kullandırtmayı sevmez. ben olsam inadına otellerde tatilimi yapmaya devam ederim.. antalyadaki evi de kiraya veririm.

bence evi annen almış olsun..yazın siz Tr'ye gidince de annenin evinde kalmıs olursunuz boylece siz yokken kimse evinizi kullanamaz..ha annenin üstüne ha senin ne fark eder..senin olsun ama annenin adına

X