Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kadının fendi erkegi yendi:lepi:
selam nuray,msj ı farketmemişim affedersin.Özsüt e mutlaka gideceğim,her hafta sonu gitmeye çalışırım 2 sene oldu ordan taşınalı hâlâ aklım orda ben orada büyütüm hep orda oturdum maalesef taşındım evler çok eski bakımsızdı...Bu cumartesi senin için özel gideceğim tatlı yemeğe.Antalya ya gelirsen beraber yeriz canım :içelim: hoşcakal
hic ekleme yapmadan imzami atiyomkaydirigubbakcemileNuraycim kafana nasil yatiyorsa nasil istiyorsan öyle yap, mal senin!! Esinin burda hicbir söz hakki yok cünkü bu annenin miras mali...yani beraber kazandigniz bir para degil o yüzden icinden nasil geliyorsa öyle....:teselli:
Bende bir gurbetciyim, sakin ama sakin evine kimseyi sokma kimseye anahtar falan verme, inanki elini ver kolunu alamazsin olayina benzer sonra..
Yillarca rahmetli annecigim burda calistigi ev yaptirdi türkiyede annesini kizkardeslerini kirasiz oturtu bes kurus istemedi, bir katinda oturdular digerin katlarin kiralarinida aldilar, biz burda bazen maddi zorluklar cekerken kuzenlerimin üstünde markalilar vardi, 20 sene sonra annem nineme artik kiralarimi kendim almak istiyorum anne dedigine ninem kiyameti kopardi, verdigin sürece iyisin bir verme bak bakalim sende kötüsü varmi??
Allah biliyorya ne yalan söyleyim cok doluyum bu konularda, genelleme falanda yapmiyorum bu konuda sakin yanlis anlamayin arkadaslarim, lakin gurbetci olmaktansa gurbeticin akrabasi olmak daha karli oluyor bazi insanlar icin...malina mülküne parana hep ortak cikiyor herkes...
Sakin arkadasim sakin esinede bu konu kapanmistir, hayir de olsun bitsin...