vee bizim de artık bizim de bir evimiz var, tapumuzu aldık bayanlarAllah'ım sana sonsuz hamd ve şükürler olsun
Aahhh o ne güzel bir duygudur,Allahım olmayan herkese yaşatsın bu duyguyu hayırlı uğurlu olsun canım benim güle güle oturun
biz de geçen yıl ev sahibi olmuştuk tapu dairesinden çıktık tapu elimizde eşimle birbirimize bakarak "bu ev şimdi bizim mi"diye salağa bağlanmıştık.
gerçekten çok güzel bir duygu.tekrar güle güle otur ceydoşummm...
canlarım ben bugun daha bı mutluyum eşim yenı göreve baslıcagı yerden evı tuttu az önce 0 bınaymış mutfak dolapları lakeymış sıyah krem banyo kocamanmış odalar super resımlerını gönderdı bayıldım ben ılk ben oturcam en çokta ona sevındım 130 m2 miş hemen tasınmak ıstıyorum ayrıca sıtenın ıçınde kreşide varmış tam oglum için
hayırlı olsun evleriniz
Rabbim huzuru ve sevgiyi aratmasın içerisinde...
kızlarr bizde yeni ev aldık. nasipde 2 ay sonrada ben taşınıcam
amin canımmm:)canım benim ALLAh güle güle oturmayı nasip etsin canım. keşke bende bir önce taşınsam ama anca bitiyo o tarihe
günaydın hayırlı cumalar kızlar
dün akşam müthait aradı krediyi çekin dedi şimdi eşim bankaları araştırıyor en uygun krediyi veren yerden başvuru yapacaz bugün dua edin kızlar yaa içim sıkılıyor şu borç işlerinden hele bankaya borçlu olunca
Allah yardımcınız olsun canım.sıkma canınııı ele borçlanmaktansa bankaya borçlanmak daha iyidir.
kızlarrr başlıyorum benn yavaş yavaşş kolilemeye muftaktan açılışı yaptım bakalım
günaydın hayırlı cumalar kızlar
dün akşam müthait aradı krediyi çekin dedi şimdi eşim bankaları araştırıyor en uygun krediyi veren yerden başvuru yapacaz bugün dua edin kızlar yaa içim sıkılıyor şu borç işlerinden hele bankaya borçlu olunca
kızlar aranıza yeni katıldım .bizimde gündemde ev alma mevzusu var.yalnız eşimin sicili pek temiz olmadığından birçok banka red yanıtı verecektir diye düşünüyoruz.bu durumda görümceme kredi çektirip ödeyeceğiz.kendisi öğretmen ve bekar ona verirler.tabi keşke ona kalmadan bize verseler ama bakalım.eşimin bir arkadaşı kredi konusunda yardım edecekti eşi banka da şef olursa orası olur ancak gibi duruyor.
ama biz öyle bir konumdayız kişimdi uzun anlatmayayım.mutlaka ev almalıyız yoksa 11.000 gibi bir parayı sokağa atmış olacağız.o para 1 yıllık kredi ödememiz olabilir halbuki.
eşimle geçen istediğimiz bölgedeki evlere baktık.iki tanesini baya beğendim.babamı çağırıp pazarlık yapmasını isteyeceğim.bir de 2+1 den çıktığım için salon döşemem lazım onu da babama aldırayım diyorum e kızı ev sahibi oluyor yapsın o kadar kıyak.
eşimde kendi ailesinde 3-5 ayarlarsa tapu masrafları,evin ıvırı zıvırı da oradan çıkar.biz de 70000 çekip işimizi halleder.aylık 950 ytl ödemeyle 10 yılda bitiririz diye düşünüyoruz.
Allahım inşallah isteyen herkese ve bize de nasip et
biz de ev aldık yerleşeceğiz bu hafta
kaynanm gelecek 1 temmuza kadar yerleşmiş olacağızz ,
bir ara da salonu düzmem lazım eşyam yok salon için
Allah isteyen herkese nasip etsin bize de ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
bir de bebeğim olursa içinde ohhh :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?