yeni dosluklara merhaba

selamlarrr
kıs miyase topik açıyon haberimiz yok :mymeka:
açılışa niye çağrılmadık bilmek istiyom klava:bahaneler iyi olsun ona göreee

neyse yinede hayırlı olsun diyem

Selamlar kıslar bende geldim.........a.s.
Hayırlı ugurlu olsun yeni topiğimiz :enbuyukkk:

Selamlar ben de geldim. Miyasecim anlamlı bir topic açmışsın. Uğrarım arada.Nice dostluklara...:lepi::içelim:

Miyacecim ve kucağını dostluklara açmış herkes. Ben de geeellldim. Okadar anlamlıkı DOST birçok kişi anlamını bile bilmiyor. Umarım burada bulabiliriz. Ah ah arkadaş çok.. dost yok...

selamlarrr
kıs miyase topik açıyon haberimiz yok :mymeka:
açılışa niye çağrılmadık bilmek istiyom klava:bahaneler iyi olsun ona göreee

neyse yinede hayırlı olsun diyem

a.s.CANIMYA HABER VERMEZ OLURMUYUM HİÇ AMA SALIYDIKİ EŞİM İZİNE AYRILDI BİDE ONU YOLA MEMLEKETE GİTTİ O GİTTİ BEN GRİP OLDUM YA YENİ DOKTORDAN GELDİM HALA GEÇMEDİ BİDE FARANJİT SİZSİZ DOSLUKMU OLUR KK NIN GÜZEL İNSANLARI :1hug::1hug::1hug::teytey:

Miyacecim ve kucağını dostluklara açmış herkes. Ben de geeellldim. Okadar anlamlıkı DOST birçok kişi anlamını bile bilmiyor. Umarım burada bulabiliriz. Ah ah arkadaş çok.. dost yok...

gel canım hoş geldin hemşerim herkese kapı açık sıcak samimi doslara a.s.:1hug::1hug:

Selamlar ben de geldim. Miyasecim anlamlı bir topic açmışsın. Uğrarım arada.Nice dostluklara...:lepi::içelim:
a.s.tşr edrim canım napim sizlerden kopamıyom güzel dosluklarınızdan tşr lergel her zamn burdayıza.s.:1hug:

a.s.a.s.tşr paylaştın için çok hoş:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:ŞenizŞeniz

hoş geldin esmerim güzelimkaydirigubbakcemile:1hug::1hug::1hug:Şeniz

of ya burda hava kapalı yağmurlu erdekde yeni geldim dışardan doktordan çabuk iiyleşsen bariii

:1hug:Gecmiş olsun iyi bak gercek dostlar
hepsi burdamıkiiiiiiiikaydirigubbakcemile5

merhaba ben de geldim geçmiş olsun miyase havalar sogudu sen başladın yine hasta olmaya
kendine dikkat et.öpüyorummm

selam kızlar.....bende dost oluyum....benıde arkadas alın...olar mı....
zaten grıbım....sevgıye sevkate ıhtıyacım...var...ıste bende burdayım....

merhaba ben de geldim geçmiş olsun miyase havalar sogudu sen başladın yine hasta olmaya
kendine dikkat et.öpüyorummm

a.s.hoş geldin canım hiç sormaya kış geldi ben hasta yazı daha çok seviyom yaaaaaaaa.s.:sm_confused::sm_confused:

Günaydııın!!! Dostlar.
Nasılsınız?
Güzel bir gün diliyorum hepinize.

a.s.:teytey:a.s.

Günaydııın!!! Dostlar.
Nasılsınız?
Güzel bir gün diliyorum hepinize.

a.s.:teytey:a.s.

a.s.günaydın canı m tşr ederiz ii diyelim ii olalım ya gripmi bi atlatamadım bu gün daha bi fena gözlerimi açamıyom yeni kalktı:1hug:m:1hug::uhm::uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…