yeni dosluklara merhaba

ne5xmmhvyw1nunpnnk06tu0.gif

ii akşamlar canlarımgiremedim bu gün arkdşım geldi şimdi baktım sizler hayırlı cümalar dilerim geçte olsa nasılsınız kahve delisi melek berkekardelen 18

:1hug:tşr ederim canm ya ne olsunki gene gribim:çok üzgünüm::çok üzgünüm: ya bırakmıyo beniki hava değişti havam bozuldu:roflol::roflol::roflol:nappalım çocuklarla evdeyiz

:1hug:tşr ederim canm ya ne olsunki gene gribim:çok üzgünüm::çok üzgünüm: ya bırakmıyo beniki hava değişti havam bozuldu:roflol::roflol::roflol:nappalım çocuklarla evdeyiz

geçmiş olsun canımm... grip olunca insna çok kötü oluyor yaa.... ben hep yatıyorum uyuyorum o zaman ...

ben tv izlemeye gidiyorum gelirim gece karamel başlayacak....
görüşmek üzere beni unutmayın :roflol:

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5sekerler cıcışler bende geldımeepey bır aradan sonra

iim fıstık ne olsun gribimi atlatmaa çalışıyom yalnızım takılıyom kkya
sen nasılsınkaydirigubbakcemileŞeniz:1hug:

kızım gripsin de gidipte yatsana yatağına ne sürünüyon buralardaa bol bol c vitavimini al canım mandalina limon ne bulursan

kızım gripsin de gidipte yatsana yatağına ne sürünüyon buralardaa bol bol c vitavimini al canım mandalina limon ne bulursan

napim bakim bi dedim ya ah limon yiyemmki ben reflüm var malesef neyse zaten çıkıyom görüşürüz kendinize i bakın öptümmmmmmmmm:çok üzgünüm::1hug:Şenizmmmmmm

X