yeni dosluklara merhaba

miyase

o bir adanaliiiiiiiiiiiii
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2008
2.354
0
MERHABA ARKADASIM BIR GUN BAHAR OLMAK ISTERSEN CICEKLERIN DAIMA ACIK OLSUN BIR GUN CICEK OLMAK ISTERSEN YUZUN HEP GUNESE DONUK OLSUN VE BIR GUN BIRINI SEVERKEN KALBIN HEP ONUNLA OLSUN

DOSTUM OL AGLARKEN YABANCI OMUZ ARAMAYAYIM DOSTUM OL KALBEN TUT SEVGI SUN GOZLERINLE VE NE OLURSAN OL DOSTUM OL ISTER YANIM DA ISTER UZAKTA ISTER GULUSUM DE ISTER GOZ YASIM DA BIR SES CIGLIGIM OL ODAMA DOL AMA BENIM DOSTUM OL
:1hug:

GÜzel sıcak samimi arkadaşlık ve dosluğa merhaba:teytey:a.s.a.s.kaydirigubbakcemile5:teselli:kaydirigubbakcemile

slm bizde geldik pamuk oğlumla seninle ve diğer teyzeleriyle tanışmaya öptük teyzesi seni yanaklarından.engüzel dostla nice dostluklara inş.

Çok etkilendim canım ya! gözyaşlarıma hakim olamıyorum. Sözcükler damardan işledi içime. Rabbim tam da belirttiğin gibi DOSTlara sahip olmayı nasip etsin hepimize.a.s.

slm bizde geldik pamuk oğlumla seninle ve diğer teyzeleriyle tanışmaya öptük teyzesi seni yanaklarından.engüzel dostla nice dostluklara inş.

Pamuk dostumuz çok şekeeer. Maşaallah. Allah bağışlasın.
Annesi benim için onun minik burnuna bir öpücük kondur lütfen. :ecrin_bebek:

a.s.a.s.hoş geldin canım güzel dileklerin için tşr ederim oğlua.s.nuda öptüm :1hug:

Çok etkilendim canım ya! gözyaşlarıma hakim olamıyorum. Sözcükler damardan işledi içime. Rabbim tam da belirttiğin gibi DOSTlara sahip olmayı nasip etsin hepimize.a.s.

a.s. tşr edrim canım amin herkese nasip etsin allh hoş geldin :1hug:

neyse bende çıkım gidim yaprak dökümü seyretmeye kimseler yok ii akşamlar herkese

sim can arkadaşım ben geldim kısa bi şiirle
DOST

Dost dediğin
Seninle ağlayıp
Seninle gülmeli,
Derdini dert
Neşeni, neşe bilmeli.

Seninle bir lokma
Ekmeği paylaşabilmeli.

Dost dediğin
Dostum dedikçe,
miyesa gibi dosttun olmalı:)

a.s.
tşr edrim canısı hoş geldin iyiki varsın bitanemm Şeniz:1hug::1hug:

Gerçek Dostluk

."Mevlana ve bir öğrencisi, dostluğun ve arkadaşlığın konu edildiği bir söyleşiden çıkmışlar, yolda birlikte yürüyorlardı. Biraz ileride yolun
kenarında, iki köpeğin koyun koyuna sokulmuşlar, birlikte uyumakta olduklarını gördüler. Öğrencisi, biraz önceki söyleşinin de etkisi altında
kalarak, bu görüntü karşısında çok duygulandı ve bu duygusunu Mevlana ile paylaşmak istedi:

"Efendim şu manzaraya bakın" dedi. "Ne denli yüce bir ders alınacak dostluk örneği, değil mi?"

Mevlana, öğrencisinin bu heyecanı karşısında hafifçe gülümsedi ve kişisel çıkarların nice dostlukları yakıp kül ettiğini anımsattıktan sonra ona, unutamayacağı bir ders verdi:

"Evlat, sen onların arasına bir kemik atıver de, bak o zaman gör dostluklarını" dedi.

"Bir dostluk, kişisel çıkar karşısında unutulmayacak denli sağlamsa, ancak o
durumda bir değer ifade eder ve ancak o zaman onun adına 'gerçek dostluk' denilir
:içelim:

A l ı n t ı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…