yeni dosluklara merhaba

ii akşamlar canlarımgiremedim bu gün arkdşım geldi şimdi baktım sizler hayırlı cümalar dilerim geçte olsa nasılsınız kahve delisi melek berkekardelen 18

:1hug:tşr ederim canm ya ne olsunki gene gribim:çok üzgünüm::çok üzgünüm: ya bırakmıyo beniki hava değişti havam bozuldu:roflol::roflol::roflol:nappalım çocuklarla evdeyiz

:1hug:tşr ederim canm ya ne olsunki gene gribim:çok üzgünüm::çok üzgünüm: ya bırakmıyo beniki hava değişti havam bozuldu:roflol::roflol::roflol:nappalım çocuklarla evdeyiz

geçmiş olsun canımm... grip olunca insna çok kötü oluyor yaa.... ben hep yatıyorum uyuyorum o zaman ...

ben tv izlemeye gidiyorum gelirim gece karamel başlayacak....
görüşmek üzere beni unutmayın :roflol:

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5sekerler cıcışler bende geldımeepey bır aradan sonra

iim fıstık ne olsun gribimi atlatmaa çalışıyom yalnızım takılıyom kkya
sen nasılsınkaydirigubbakcemileŞeniz:1hug:

kızım gripsin de gidipte yatsana yatağına ne sürünüyon buralardaa bol bol c vitavimini al canım mandalina limon ne bulursan

kızım gripsin de gidipte yatsana yatağına ne sürünüyon buralardaa bol bol c vitavimini al canım mandalina limon ne bulursan

napim bakim bi dedim ya ah limon yiyemmki ben reflüm var malesef neyse zaten çıkıyom görüşürüz kendinize i bakın öptümmmmmmmmm:çok üzgünüm::1hug:Şenizmmmmmm

ooo miyasem geç gördüm bn buraya hayrıl uğurlu olsun dosun bol olsun toprağıım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…