Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar YENİ ÇIKAN SAÇLARIM,başardım -RESİMLERLE-

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bir ayda 3.cm uzatmıyor ama dökülmede ve gürleştirmede etkili..ben 1.5 senedir şampuanıma 1 şişeyi boşaltırım öyle kullanıyorum..avuç avuç dökülen saçlarım dökülmüyor artık..saçık sıklaştı parmaklarım zor geçiyor.

bünyeden bünyeye değişiyor demek ki:KK51: sinameki , turplu vs. bende etki etmemişken en hızlı uzatan bu oldu :KK25::KK70:

hangi şampuan olursa olsun fark etmez..zaten şampuanların sadece adları farklı içindeki maddeler aynı..ben 750 gr lık şampuana mesel elidorun içine bim den aldığım 50 mjg çt.yağınından 1 şişe döküyorum çalkalıyorum sulanıyor (çünkü kimyasını bozuyor aslında bozduğu iyi çünkü ararlı maddeleri öldürüyor)hergün yıkanan biriyim ve her gün bir kez bu şampuandan döküp yıkıyorum bedsenimi sabunlarken saçlarımda kalıyor ..sonra duruluyorum kremle çık..ha bir şey daha var..diyorlarya bir şişe şampuana 20 damla çt.yağı ekleyin diye..hayır etkili olmaz sanıyorum..ben 1 şişeyi kullanıyorum hiç bir zararını görmedim..saçlarım hakikaten çam gibi..bilirsin çam ağacıda yaz kış yaprağını dökmez..onun gibi işte..hile yapılmayan üründür ç t yağı..çünkü hileyi kabul etmiyor ve mis gibi orman kokusu alıyorum yıkarken..

evet canımın içi, katılıyorum 20 damla yetmiyor.. ilk başta bende çok sulandırdım ama şimdi 2 kapak ekliyorum yaklaşık:KK52:

İyi cesaret valla ya bitlenirim diye korkardim ben olsam :) dur deneyeyim bari

Ben cam trebentin kullandim sacim daha cok dokuldu sizde ilk basta boyle oldumu? Yeniyim burda yardim edin((

Ben cam trebentin kullandim sacim daha cok dokuldu sizde ilk basta boyle oldumu? Yeniyim burda yardim edin((

ilk başta döker derler evet, bir süre kullanınca saçınız dökülmemeye başlar .. ilk dökülmede ölen saçların atıldığını söylerler, güçsüzlerin dökülceğini söylerler hep:KK64:
bende pek bir dökülme olmamıştı, aksine kullandıkça dökülme yok denecek kadar azaldı :KK19:o_O

MERHABALAR,

bundan 2 sene önce saçlarım aşırı derecede döküldü, saçlarım elimden kayıp gidiyordu..pahalı ürünler alacak durumum yoktu, bu yüzden bilinen basit yöntemlere başvurdum:KK49:

TEK BİR ŞEY YAPTIM, o da şampuana çam terebentin katmak oldu.. saçlarımı da yeni kestirdiğimden, dökülmeden çok uzamaya gitti aklım, hak verirsiniz ki kalçada olan saçları çene hizasında kısacık kestirmek nasıl üzer bir bayanı:KK51::KK61:

aktardan 4 tl'ye çam terebentin YAĞI aldım, ve kullandığım şampuanın içine (şampuanın yoğunluğuna bağlı olarak )) 1-2 kapak ç.t yağı kattım... onun dışında saçıma hiçbir ek bakım uygulamadım:KK54: kafama eserse, arada içine badem yağı da damlatıyordum:KK54:

saçımdaki kepek, uzamama, dökülme , matlık gibi sorunlara da birebir geldi:KK76:

yeni çıkan saçlarımı da ÇAM TEREBENTİN YAĞI'NA bağlıyorum.. çünkü onun dışında saç diplerime vs. hiçbir bakım uygulamadım..:KK45:

diyeceksiniz ki, dökülen saçlar geri çıkıyordur diye, haklısınız, tek alnımdan saç çıkmıyor ama zaten benim alnım dökülme ile açılmamıştı, genel dökülme vardı saçlarımda.. ve şuan saç derim yeni çıkan saçlarla doldu:KK15::KK15:

inşAllah sizlerede bir faydam dokunur, sevgiyle kalın:oops:

küçük bir not ; bu uygulama ile saçlarımda 1 ayda 3cm uzama elde ettim :KK19::KK45:
yani şimdi sen arkadaşım 2 yıl önce dökülme probkemi yaşadın ve son 1 aydır bu uygulamayı yapıyorsun?? doğru mu anladım?? bir de sen hangi şampuanı kullanıyorsun bu uygulamayı yaparken ?ve de kaç milimdi şampuanın 1-2 kapak ekliyorum diyosun aydınlatırsan sevinirim teşekkürler şimdiden

yani şimdi sen arkadaşım 2 yıl önce dökülme probkemi yaşadın ve son 1 aydır bu uygulamayı yapıyorsun?? doğru mu anladım?? bir de sen hangi şampuanı kullanıyorsun bu uygulamayı yaparken ?ve de kaç milimdi şampuanın 1-2 kapak ekliyorum diyosun aydınlatırsan sevinirim teşekkürler şimdiden

Öncelikle merhaba:KK51:
2 yıl önce saç dökülmem başladı, çok fazla dökülme vardı.. bioblas minoxidil vs. kullandım, şehir dışına çıkarken yanıma aldığım şampuana çt. yağı ekledim.. fakat o şampuan orada kaldı, küçük bir şişe daha aldım bir süre sonra ve aklıma geldikçe içine kattım, başlarda milim milim damla damla katıyordum..beğenmediğim şampuanlarda kullanıyordum çam terebentini, aldığım güzel şampuanlara yazık olmasın diye.. ardından bu yıl şubat ayının sonlarına doğru hobby şampuan aldım, onun içine de kattım, fakat şampuana yazık olmak bir yana, saçlarım güzelleşiverdi..:KK51: ondan sonra sürekli aldığım şampuanın içine katmaya başladım..yani ilk kez düzenli kullanıma başladım:KK51: kullandığım şampuanlar hobby, schwarzkopf , komili , elidor vs. idi..açıkçası ben markanın pek önemli olduğunu düşünmedim, ki zaten sürekli şampuan değiştiririm.. 1-2 kapak katıyorum dediğim şampuanlar ise büyük boy yani 600-700 ml'lik olanlar.. :KK51:

bir ayda 3.cm uzatmıyor ama dökülmede ve gürleştirmede etkili..ben 1.5 senedir şampuanıma 1 şişeyi boşaltırım öyle kullanıyorum..avuç avuç dökülen saçlarım dökülmüyor artık..saçık sıklaştı parmaklarım zor geçiyor.
ne güzelll sizin adınıza sevindim benim de şu aralar mevsimden bilmiyorum dökülme var saçlarımda yaklaşık 1 aydır gerçi şu günlerde biraz azaldı ama yine de içim gidiyor tabi fazladan düşen bir tel saça
size sorum şu 1.5 yıldır kullanıyorsunuz ya bu uygulamayı hiç ara vermeden mi yaptınız 1.5 sene boyunca yokssaa dönem dönem mi uyguladınız mesela 1 şişe şampuan ç.terebentli bir şişe şampuan normal olarak mı kullandınız yani dönüşümlü olarak ???
bir de kullandığınız şampuanın dı ve miktarı nedir ben bir keresinde yarım şişeyi 360 ml lik bir şampuana döktüm su gibi olmuştu şampuan oranları benm için çok önemli sizin kullandığınız şampuan büyük boymu 750 ml lik filan ?

bunu da siz kendi saç tipinize göre ayarlamalısınız, örneğin saçlarınız çok kuru ise 1 kapak yeterli olur, yağlanmaya yatkın ise 1.5 - 2 kapak gibi.. eğer saçlarınızı krem vs kullanmanıza rağmen kuruttuğunu düşünürsenizde, içine badem yağı vs. ekleyebilirsiniz

Öncelikle merhaba:KK51:
2 yıl önce saç dökülmem başladı, çok fazla dökülme vardı.. bioblas minoxidil vs. kullandım, şehir dışına çıkarken yanıma aldığım şampuana çt. yağı ekledim.. fakat o şampuan orada kaldı, küçük bir şişe daha aldım bir süre sonra ve aklıma geldikçe içine kattım, başlarda milim milim damla damla katıyordum..beğenmediğim şampuanlarda kullanıyordum çam terebentini, aldığım güzel şampuanlara yazık olmasın diye.. ardından bu yıl şubat ayının sonlarına doğru hobby şampuan aldım, onun içine de kattım, fakat şampuana yazık olmak bir yana, saçlarım güzelleşiverdi..:KK51: ondan sonra sürekli aldığım şampuanın içine katmaya başladım..yani ilk kez düzenli kullanıma başladım:KK51: kullandığım şampuanlar hobby, schwarzkopf , komili , elidor vs. idi..açıkçası ben markanın pek önemli olduğunu düşünmedim, ki zaten sürekli şampuan değiştiririm.. 1-2 kapak katıyorum dediğim şampuanlar ise büyük boy yani 600-700 ml'lik olanlar.. :KK51:
tmm işte buydu duymak istediğim şampuanın büyük boymuş ben küçük boya katmıştım su gibi oldu şampuan ondan sonra da cesaret edemedim aynı şeyi yapmaya teşekkür edrim cevabın için :KK66::KK66::KK66:

ne güzelll sizin adınıza sevindim benim de şu aralar mevsimden bilmiyorum dökülme var saçlarımda yaklaşık 1 aydır gerçi şu günlerde biraz azaldı ama yine de içim gidiyor tabi fazladan düşen bir tel saça
size sorum şu 1.5 yıldır kullanıyorsunuz ya bu uygulamayı hiç ara vermeden mi yaptınız 1.5 sene boyunca yokssaa dönem dönem mi uyguladınız mesela 1 şişe şampuan ç.terebentli bir şişe şampuan normal olarak mı kullandınız yani dönüşümlü olarak ???
bir de kullandığınız şampuanın dı ve miktarı nedir ben bir keresinde yarım şişeyi 360 ml lik bir şampuana döktüm su gibi olmuştu şampuan oranları benm için çok önemli sizin kullandığınız şampuan büyük boymu 750 ml lik filan ?

hayır , başlarda dediğim gibi düzensiz kullandım, aklıma estikçe..2 şişede 1 kullanayım gibi de değildi yani.. düzenli kullanmaya başlamam bu yıl şubat ayının sonlarından itibarendi.. en son kullandığım şampuan gliss ultimate repair'di ve içine çam terebentinin kendi kapağıyla 2 kapak ekledim.. sizin uygulamanız biraz aşırıya kaçmış, küçük boy şampuana o miktar fazla gelir çünkü.. ama tam ayarlamak istiyorsanız da, çt. şişesinde ''200 ml şampuana 20 damla'' diye yazar, fakat bu miktar bana az geliyor, yoğunluğu kendiniz ayarlayabilirsiniz:KK51::KK52:

bunu da siz kendi saç tipinize göre ayarlamalısınız, örneğin saçlarınız çok kuru ise 1 kapak yeterli olur, yağlanmaya yatkın ise 1.5 - 2 kapak gibi.. eğer saçlarınızı krem vs kullanmanıza rağmen kuruttuğunu düşünürsenizde, içine badem yağı vs. ekleyebilirsiniz
peki bu uygulamayı yaparken dönem dönem ara verdiğin oldu mu hiç sürekli mi kullandın ç.terebentli şampuanı

peki bu uygulamayı yaparken dönem dönem ara verdiğin oldu mu hiç sürekli mi kullandın ç.terebentli şampuanı

hayır , ara vermedim.. sadece bayram için memlekete gittiğimizde 1- 2 hafta kaldık ve o sürede çam terebentin kullanmadım, onun dışında 5 ay sonra uzun süreli aramı şu sıralar verdim..yaklaşık 2 haftadır sarımsaklı şampuan kullanıyorum, içine çam terebentin katmadım, 1 ay süre aradan sonra tekrar çterebentine geri döneceğim:KK51:

hayır , ara vermedim.. sadece bayram için memlekete gittiğimizde 1- 2 hafta kaldık ve o sürede çam terebentin kullanmadım, onun dışında 5 ay sonra uzun süreli aramı şu sıralar verdim..yaklaşık 2 haftadır sarımsaklı şampuan kullanıyorum, içine çam terebentin katmadım, 1 ay süre aradan sonra tekrar çterebentine geri döneceğim:KK51:
bend e çok sık şampuan değiştiryorum senin gibi peki en memnun kaldığın şampuan hangisiydi hani sürekli kullandığım şampuan dedin ya onun adı neydi??merak ettim :KK52::KK52:

bir de kullandığınız şampuanın adı ve miktarı nedir ben bir keresinde yarım şişeyi 360 ml lik bir şampuana döktüm su gibi olmuştu şampuan oranları benm için çok önemli sizin kullandığınız şampuan büyük boymu 750 ml lik filan ?

bend e çok sık şampuan değiştiryorum senin gibi peki en memnun kaldığın şampuan hangisiydi hani sürekli kullandığım şampuan dedin ya onun adı neydi??merak ettim :KK52::KK52:

en uzun süreli kullandığım şampuan gliss ultimate repair di, siyah şişede olan, yumuşacık yapıyor , beni cezbeden de oldu:KK22:

X