Yeni Çıkan Granit Tencere veya Tava Alan, Kullanan Var mı?

Güzel bir haber. Ama benim yaşadığım yerde Özdilek yok maalesef. Hayırlı olsun, mutlulukla,sağlıkla kullanın

Kizlaaar merhabaa.. Benimde artık çeyizlik bir seyler alma zamanim geldiiii. Granit tava tencereleri cook merak ediyorum. Amaa fiyatları çook pahalı. Sizce simdiden alsam mı yoksa bi kac ay beklesem mi fiyatın düşmesini? Ama düşermiki.Kiz napsak ya off..
Haa bi de kahvaltı takımı alsam mı? Yoksa onun yerine guzele beğendiğim seyleri kombinlesemmi oyy oyy kafam karıştı. Yardim ediiin çok heyecanlıyım Sizce ne yapayimm?

Senin için sanırım çok zor ama bekle . Henüz yeni çıktığı için fiyatlar yüksek ama sanki anneler günü yaklaştığı zaman atağa geçerler gibi geliyor ve ben şahsen onu bekliyorum. Sonradan acele edip de pişman olma!

Tesekkur ederim tatlim. Cok sabirsizlaniyorum almazsam bitecekmiş gibi ama bekleyelim bari insallah duser fiyatlar..

Me
Merhaba hayırlı olsun :) bende çeyiz hazırlığı yapıyorum ve kahvaltı takımı almayı düşünmüyodum.6 kişilik oldukları için az geliyodu bana.Teyzem sağolsun hediye aldı :) Ama tabakları takım yapmak çok mantıklı

Sağol canim. Ya kahvalti takimlarinda cok kucuk parcalar var. Gereksiz coğu. Ozellikle fincanları sevmem hic. Çay bardağı varkenn ooh mis

arkadaşlar merhaba ;
1 ay önce SÜREL Döküm Tencere ve Tavalarından 1'er adet aldım , kesinlikle döküm ürünler sağlıktır , bulaşık makinasında yıkanabiliyor ayrıca yağlama falan yapmanızada gerek kalmıyor , eşim çocuklarım ve misafirlerim yaptığım yemekleri daha çok beğenmeye başladılar :) ayrıca piyasada satılan Granit ve Seramik ürünler alüminyum üstüne renklendirilmiş teflon kaplamadır , mantıken düşünelim bunlar gerçek seramik ve granitse metal sürdüğümüz zaman çizilmemesi gerekir ve sizlere tavsiyem çizilerek alttan metal görünen ürünleri sakın kullanmayın , tecrübemi kullanarak SÜREL döküm ürünleri aldım kesinlikle tavsiye ederim , sağlıcakla kalın...

Dökümü zaten ben de kullanıyorum ayrıca bu granit tencereleri internette biraz daha araştırın lütfen! Granitte silis olduğu için ve kullanma talimatlarına uyduğunuz sürece hiçbir sıkıntı yokmuş ki bunu araştırdım da söylüyorum. 30-40 tl ye satılan seramik kaplamalar tabiki kalitesizdir ve hemen çizilir. Önemli olan kaliteli seramikler bulabilmek. Ayrıca döküm tencerede de illa sürel markası olmasına gerek yok; bir çok iyi marka var ve sürel ortalama bir marka bana göre yani o kadar da kaliteli değil! 200-300 tl'ye süper döküm tencerelerin yanında sönük kalır bana göre. Geçenlerde Bim sattı ve pek de hoşuma gitmedi bu markanın ürünleri
Ben 3 senedir seramik kullanıyorum ve en ufak çizik yok

Karacada 4 parcalik granit tencere seti suan 300 tl. Çeyizim için düşünüyorum. Alsam mi yoksa çelik mi alsam bilemedim

Karacada 4 parcalik granit tencere seti suan 300 tl. Çeyizim için düşünüyorum. Alsam mi yoksa çelik mi alsam bilemedim
Bence çeliği öncelikli olarak tercih et ama iyi bir çelik olsun! Graniti de set olarak almak yerine bir tane wok tava da alabilirsin çünkü wok çok işlevsel

ESSE den granit tava aldım. satıcı gözümün önünde sert bir cisimle tavayı çizdi ve bu tava çizilmez, çizilmeye karşı garantisi var dedi. Bulaşık makinesine koymadığım, tahta kaşık kullandığım halde 6 ayda çizik çizik oldu. Tabii geri götürüp ne iş hani çizilmiyodu dedimse de, klasik Türkiye örneği olarak "siz bu tavayı çizmişsiniz" oldu (çizilmeyen tavayı çizmişim). Alacak arkadaşları burdan uyarmak istedim.

Karaca dan cok memnunum .Granit sahan seti gulsan aldim kapaklı o da mükemmel .Kac aydir kullaniyorum maaşallah diyeyim .Bu gunde şoktan 20 tl ye bir tava aldım bakıcam artik ucuzu nasil olacak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…