Teşekkür ederim hızlı cevabın için:)yılbaşı indirimi var birçok mağazada esse , karaca da gördüm ama tam fiyat hatırlıyamıyorum oralara bakarsan hazır indirimde istediğini bulursun diye düşünüyorum :)
Merhaba hangi markanın seramik tenceresini kullanıyorsunuz.Bende almak istiyorum çeyiz olarak ama marka konusunda tereddütlüyüm.ben seramik kullanıyorum granit serisini bilmiyorum ama birşey öğrenirsem kullananlardan yazarım:)
Konu sahibi olarak ve seramik kullanıcısı olarak bende iki markanın tava ve tenceresi var. BirisiMerhaba hangi markanın seramik tenceresini kullanıyorsunuz.Bende almak istiyorum çeyiz olarak ama marka konusunda tereddütlüyüm.
konu sahibi ve seramik kullanıcısı olarak, ben cevaplayayım; bende iki farklı markanın var. Birisi Esse diğeri Karaca ve ikisinden de memnunum ama Karaca'nınki daha dayanıklı. Falez ve shaffer'ınkini de tercih edebilirsinMerhaba hangi markanın seramik tenceresini kullanıyorsunuz.Bende almak istiyorum çeyiz olarak ama marka konusunda tereddütlüyüm.
Granit tencere aldınızmı peki o nasıldır acaba.Ben hyem seramik hem granit almak istiyorumda.Konu sahibi olarak ve seramik kullanıcısı olarak bende iki markanın tava ve tenceresi var. Birisi
konu sahibi ve seramik kullanıcısı olarak, ben cevaplayayım; bende iki farklı markanın var. Birisi Esse diğeri Karaca ve ikisinden de memnunum ama Karaca'nınki daha dayanıklı. Falez ve shaffer'ınkini de tercih edebilirsin
Granit olarak Karaca ve Falez arasında kaldım. İkisi de 10 yıl garantili ama Falez daha ucuz. Acaba anneler gününde indirim yaparlar mı diye biraz beklemeyi düşünüyorumGranit tencere aldınızmı peki o nasıldır acaba.Ben hyem seramik hem granit almak istiyorumda.
Şuan zaten yılbaşı indirimi var her yerde almaya karar verdiyseniz beklemeyin derim :)Granit olarak Karaca ve Falez arasında kaldım. İkisi de 10 yıl garantili ama Falez daha ucuz. Acaba anneler gününde indirim yaparlar mı diye biraz beklemeyi düşünüyorum
Granit olarak Karaca ve Falez arasında kaldım. İkisi de 10 yıl garantili ama Falez daha ucuz. Acaba anneler gününde indirim yaparlar mı diye biraz beklemeyi düşünüyorum
Sayfa devamlı hata veriyor, yazdıklarım hep yarım yayınlanmış silmek zorunda kaldımŞuan zaten yılbaşı indirimi var her yerde almaya karar verdiyseniz beklemeyin derim :)[/QUOT
granitlerde yok maalesefŞuan zaten yılbaşı indirimi var her yerde almaya karar verdiyseniz beklemeyin derim :)biraz önce web mağazalarına baktım fiyat aynı
ama sen seramik de istiyorsun, esse de indirim var eğer düşünürsen. Ayrıca bir tane de döküm tencere almanı tavsiye ederim. Döküm tencerede yemek çok lezzetli oluyorŞuan zaten yılbaşı indirimi var her yerde almaya karar verdiyseniz beklemeyin derim :)
Ozaman beklemeniz mantıklı olcak anneler gününde inşallah indirim yaparlar.Bu arada seramiklerden esseyi 2 senedi
granitlerde yok maalesefB
granitlerde yok maalesefbiraz önce web mağazalarına baktım fiyat aynı
Bende esseden almayı düşünüyorum esse kullananlar genelde memnun kalmışlar.Döküm tava düşünüyordum birde tencere bakarım ozaman.Peki çelik set önerirmiisiniz seramikdense çelik daha iyi gibi bir şey söyleyebilirmisiniz?Annem çelik taraftarıdaama sen seramik de istiyorsun, esse de indirim var eğer düşünürsen. Ayrıca bir tane de döküm tencere almanı tavsiye ederim. Döküm tencerede yemek çok lezzetli oluyor
Ben de annen kadar deneyimli olmasam da 13 senelik evliyim ve çelik tencere gerçekten de çok dayanıklıdır. Seramik, döküm, granit çok sağlıklı ama işin doğrusu çelik tencereye de hiçbir şey olmuyor ama ne yazık ki diğerleri gibi kullanışlı değil. Bende 5 tane var. Üç tanesi büyük ve hisar'ın üçlü takımı. 13 senede iki tanesini toplasan 5-6 kere kere kullanmışımdır, o da çorba ve pilav yapmak için kalabalık misafirlerime. Diğer ikisi orta boy. Bir tanesini çorba için diğerini yoğurt mayalamak için. İşin şu yönü de var; annen de bilir eski dibi kalın çelik tencereler maalesef kalmadı.Bende esseden almayı düşünüyorum esse kullananlar genelde memnun kalmışlar.Döküm tava düşünüyordum birde tencere bakarım ozaman.Peki çelik set önerirmiisiniz seramikdense çelik daha iyi gibi bir şey söyleyebilirmisiniz?Annem çelik taraftarıda
Ayrıca döküm tava alacaksan ızgara tarzı olanlardan al çünkü onlar eti çok güzel mühürler. Ben ilk başta eti bu tavada mühürlerim. Et, köfte, biftek v.s. Sonra iyice pişsinler diye tavayı fırına atarım. Tavanın sapı da yanmaz olduğu için kullanışlı bu yöndenBende esseden almayı düşünüyorum esse kullananlar genelde memnun kalmışlar.Döküm tava düşünüyordum birde tencere bakarım ozaman.Peki çelik set önerirmiisiniz seramikdense çelik daha iyi gibi bir şey söyleyebilirmisiniz?Annem çelik taraftarıda
Ayrıca döküm tava alacaksan ızgara tarzı olanlardan al çünkü onlar eti çok güzel mühürler. Ben ilk başta eti bu tavada mühürlerim. Et, köfte, biftek v.s. Sonra iyice pişsinler diye tavayı fırına atarım. Tavanın sapı da yanmaz olduğu için kullanışlı bu yönden
hayırlı olsun; mutlu, sağlıklı günlerde kullanın. 20 gün önce nereden almıştınız ki daha gelmedi? Ben dayanamazdım vallahi o kadar beklemeye! Alırken ürün hakkında ne gibi bilgi verdiler ve görüntüsü nasıl? Dökümler gibi ağır mı?biz de seramik mi granit mi derken karaca granit set aldık 550 civarı bir fiyat tuttu.20 gün önce aldık.set hala elimize ulaşmadı.kullanınca yorum yazarım buraya.
hayırlı olsun; mutlu, sağlıklı günlerde kullanın. 20 gün önce nereden almıştınız ki daha gelmedi? Ben dayanamazdım vallahi o kadar beklemeye! Alırken ürün hakkında ne gibi bilgi verdiler ve görüntüsü nasıl? Dökümler gibi ağır mı?
Yazdığınız sayıları not aldım teşekkür ederim:) Güveç hiç aklıma gelmemişti onuda not ediyorum.Evet döküm tava şuan kullanıyoruz çok güzel ve lezzetli pişiriyor balık,et vs yağsız pişiriyor.Kesinlikle herkesin alması lazım.Ben de annen kadar deneyimli olmasam da 13 senelik evliyim ve çelik tencere gerçekten de çok dayanıklıdır. Seramik, döküm, granit çok sağlıklı ama işin doğrusu çelik tencereye de hiçbir şey olmuyor ama ne yazık ki diğerleri gibi kullanışlı değil. Bende 5 tane var. Üç tanesi büyük ve hisar'ın üçlü takımı. 13 senede iki tanesini toplasan 5-6 kere kere kullanmışımdır, o da çorba ve pilav yapmak için kalabalık misafirlerime. Diğer ikisi orta boy. Bir tanesini çorba için diğerini yoğurt mayalamak için. İşin şu yönü de var; annen de bilir eski dibi kalın çelik tencereler maalesef kalmadı.
Bence hem annenin gönlü olsun hem de bulunsun diye bir tane büyük boy bir tane de orta boy çelik al. Döküm tencereden 1 tane, karnıyarık tenceresi ve pilav tenceresi seramik alsan, bir büyük bir orta boy tava, iki tane de sahan alsan yeter de artar bile.
Kalabalık misafirim gelse hangi tencerede ne yapabilirim diye düşünürsen daha mantıklı olur karar verme açısından. Siz uzun bir süre iki kişi olacağınız için muhakkak 3-4 kişilik küçük tencerelerin de olsun
Aslında okuyunca çok gibi gözüküyor ama Türk mutfağında akşam yemekleri genelde üç çeşit olur. Haliyle bu yüzden tencere sayısı da fazla oluyor
Bir de bulabilirsen büyük toprak güveç ya da porsiyonluk güveç de alabilirsin.Porsiyonluklarda köfte, tavuk sote gibi yemekler hem lezzet hem de görsellik açısından güzel olur. Büyük güveçte de yaprak sarma, kuru fasülye, nohut çok lezzetli olur ama tabiki tercihe kalmış. Sonradan da alabilirsin
Ben bu yazdıklarımı bende olanları düşünerek ve sayısını azaltarak yazdım.
Arzu edersen bütçeye göre döküm ya da toprak güveci tercih edersin. Eksikleri zamanla ihtiyaç oldukça tamamlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?