Yeni bırakanlar, bırakacak olanlar

Aynen ben de artık kimseye söyleyecek halim kalmadı. Şimdilik canım istemiyor diyorum sorarlarsa. Bıraktım diyemiyorum.:sinifsinif:

İnşallah ben de kolaylıklar diliyorum herkese.kaydirigubbakcemile5

BinbirRenk seninle aynı şeyleri hissediyoruzz sanırım ikimizde hem çok istiyoruz hemde başaramıyoruz ayy ne iyi ettinde böyle bi konuyu açtın ohh be yargılayan yok hani bırakıcaktın sen bırakamazsın diyen yokk :):) eve gidip hemen banyoya giricemm bi güzel yıkanıp paklanıcam sonrada bakım yapıcam sabah kalktığımda hiç değilse kendimi iyi hissederek güne başlarım vee 2 haziran büyük günn :):)): ayy çok konuştummmm herkese iyi akşamlarrr:icecream:

Hadi bakalım canım kendine güven, inan beraber destekle de başaracağız.
Kolay gelsin. iyi akşamlar.vereliniortak

ben doktoru aradım.gögüs hastalıkları uzmanına görünmeniz gerekiyor dedi.şimdi tv de ketem diye bir kuruluş gördüm her ilde varmış doktor desteğinin olduğundan bahsetti onu araştıracagım

ketem demek? Açılımı neymiş böyle google da bulunabilir mi?
Her ilde varsa biz de yararlanalım o zaman.

Ketem evet ilginç görünüyor bu arada Zybanın fiyatı 68 tlcik ... bioresidans 250 tlcik
yani ben bu işi bu bırakmada çözemedim o kesin ama şimdiden bir ön araştırma yapıyorum, bir ay sonra kpss var ondan sonra tekrar deniycem iki stress bana biraz fazla geldi, kızlar araştırmalarınızı veya yöntemlerinizi yazarsanız herkese bence faydalı olur...

Kendi irademle ben asla başarılı olamadım aksine gerildim... bu arada Allen Carr yönteminimide araştırıyorum, birine iyi gelen diğerine gelmeyebilir tabii artı hap kullanımlarını önce doktorlara danışmak daha yararlı sanki Ankarada Gazi üniversitesinin bu konuda çalışmaları varmış onuda deneyebilirim...

Herkese bol iradeli azimli günler ...

Sağlık olsun sumru ne zaman hazır olursan o zaman yine denersin.
Fazla zorlamanın da anlamı yok.
Yöntemler ne kadar araştırsan da denemeden bilemiyorsun.
Bir bakıyorsun bir sürü insan ben biorezonansla bıraktım diyor, diğeri bir işe yaramadı diyor.
Zybanla ilgili yorumları okudum birileri çok rahat bırakmama yardımcı oldu diyor, diğerleri hastanede gözümü açtım diyor. Daha önce kullandığım halde güvenemiyorum.
Velhasıl destek terapiler ve ürünler herkese göre değişiyor.

Sınavda başarılar diliyorum.vereliniortak

Sağol canım ben yinede buralardayım arada bakıcam neler yapıyorsunuz, azimle alakalı birazda hazır olmakla, bakalım tekrar deniycem ama Zyban bana mantıklı geliyor sanki tabii yan etkilerini bilemiycem, bu arada sarıkantaron hapı bana pek iyi gelmedi çok kötü hissediyorum tansiyonum 5 - 8 dolasıyla cidden denemeden bilinmiyor, önemli olan fiziksel bağımlılık kısmını geçmek sanırım, sende sakızla hallediyorsun, hadi devam mutlu haberini okumak istiyorum...

Buralarda olmak hazırlık için iyi gelebilir. Bence de fırsat buldukça gelmen iyi olur.
Sarı kantaronun tansiyon düşürdüğünü bilmiyordumbilmiyorumkismile. Geçmiş olsun. İşte bünyeye göre değişiyor diyoruz ya.
Sakız da bir süre için rahatlatıyor ama senin yaşadığın yoksunlukları hep yaşadım. Destekler filan biraz da psikolojik.buyrunnnnnnnnn

Hülyaaa nerelerdesin?boshayallersmile
Bugün neler yaptın bıraktın mı erteledin mi buralara gelirsen bir haber ver.
Merak ettim.

Bugün 6.günüm ama nikotinsiz 1.günüm.
Krizler geçti, arada yemekten sonra isteğim oluyor.
5 gün zorluk çektim. Şimdi evde olsa içerim mutlaka da gidip alma dürtüleri yokhihoyyyt.

Dün akşam çay bahçesine gittik. Biraz ilerdeki masalarda sigara içen birkaç kişi vardı.
Duman bize de geliyordu. Yarabbim o ne koku öyle.
O kadar mı berbat olur. Küllükte birkaç gün kalıp unutulmuş izmarit gibi iğğğğrençkafamçokkarıştı.
İçmeyip rahatsız olanları böyle zamanda anlıyorum da tekrar başladığımda yine onlara rahatsız oldukları için kızmaya devam ediyorumaklinialirimsmile içimden tabi. Belki de kıskanıyorum.kaydirigubbakcemile3

Yarın bir hafta olacağından olumlu ve olumsuz gelişmeleri burada özetleyeceğim.a.s

Sakızlada krizler oldumu 5 günde ?
Yani haklısın bıraktığın aşamada iğrenç kokuyor sigara ve çok çokda haklılar tekrar içmeye başlayıncada az şuçluluk duygusuyla ağzın çamur gibi oluyor oda iğrenç...
çoğu gitti Binbircim bence en zoru baştaki krizler...

Evet canım maalesef sakız bir süre işe yarıyor. Ondan sonra değişen bir şey yok.
Zaten sigara da öyle değil mi?:sinifsinif:
Bir sigara yakıyoruz bir kaç dakika rahatlık ondan sonra yine eski halimize dönüyoruz. 5 dk. öncesi ruh halimiz ne ise aynı devam ediyor.
Bırakmanın sancılarını her yöntemde az çok yaşıyorsun.
Mucize bir bırakma yöntemi görmedim ben henüz.:1no2:
Yine iş başa düşüyor atlatmanın sancıları hep var da destekler biraz azaltıyor.:hulya:

Peki Binbir zyban yada nikotin bandı şu ağlama krizlerine stresse iyi gelmiyormu ? Yani sen onları kullandığındada aynımı yaşadın ?

Bantın olumlu olumsuz hiçbir etkisini görmedim.
Zybanda krizler, stress olmadı iştahım da pek açılmadı ama ben el alışkanlığı durumu var ya işte atıştırmalarım yüzünden kilo almaya başlayınca sigaraya da başladım.
Zaten bir hafta kadar sigara ile beraber kullanıyorsun hatırladığım kadarıyla. yavaş yavaş bırakıyorsun. 3-4 sene kadar oldu da çok net hatırlayamıyorum.fisfisfis
Fiyatı da bu aralar yarı yarıya düşmüş. 130 tl. filandı sanırım.
Yalnız yanlış anlama sumrucum ümidini kırmak istemem ama dediğim gibi bu sefer kendim cesaret edip alamadım tavsiye ediyorum diyemem.:1no2:
Kendin karar vereceksin.
Mora terapi (biorezonans) yönteminin sağlık açısından riski yok ama pek etkisini de göremedim. 250tl. verdiğim için 20 gün dayanmaya çalıştım sadece.aklinialirimsmile

Yok canım ben net olarak netten araştırdım, sınav sonrası Gazi Üniversitesi Sigarayı bırakma ünitesine gidiyorum, orda kan sayımlarım doğrultusunda doktor kontrolünde alırım hapı zaten "Zyban" yada bir başkası benim sorunum zaten sadece şu başta yaşanan depresiv ataklar bana çok ağır geldi belki altta biraz depresyonda var bilemiyorum şuan, ama tabiki en mantıklı her zaman hap veya başka yöntemler doktor kontrolünde olmalı, basit bir akapunktur veya epilasyonun inanılmaz zararları olarabilir,
ama zybanla stressiz bırakabildiğine sevindim ah ahhhhhhh kilo alıyorum diye sigarayamı başlanır, sakın bir daha yapma bırak al kilo ( hızlı alınan kilo çok hızlı verilir)
Senin deneyimlerin bana cidden yön gösterdi çok yararlı oldu sağol,
Bırakma azminse zaten harika,
Nasıl gidiyor bu arada azaldımı şikayetler 1 haftada bitermiş normalde sonra 1 ay daha dayanınca istekte pek kalmıyormuş,

Bu arada zyban 68 tl etiket rakamı
Biorezidans dediğin gibi 250 tl ( ama hiç bir garantisi yok)
Allen Carr seminerleri 350-500 tl ( istanbulda sadece ((( ) Garantili

Bu benim araştırdığım kadarıyla (şimdilik)
daha 1 ayım var bakalım

sarı kantoran hapını kullandın mı?

Bir haftalık mücadeleden sonra önce olumlu gelişmeleri yazmak istedim.
-ılk günler sürekli sigara aklımdaydı. Gidip almamak için kendimi zor tuttum. Her gün istek biraz daha azaldı. Ama bitmedi.benneyaptımki
-Yürüyüşlerde daha geç yorulmaya başladım. Nefesim açıldı.
-Bir ortama girdiğimde üstüm başım kokuyor mu endişesi yok.sositososito
-Sersemlik konsantre olamama duyguları günden güne azaldı.
-Hassasiyet ve ağlama isteği kayboldu. ıçim daha huzurlu..hihoyyyt
-Sigara kokusu çok kötü geliyor.:bbo:
-Sabah çok rahat kalkabiliyorum.
Olumsuzlar
ıki gündür doyma merkezim iptal olmuş gibi. Ancak ben önceden bu kadarla doyuyordum diye kesmezsem yemeğe devam edeceğim saatlerce belki de..
Günde en az 1 saat spor, 3 lt.su, meyva ağırlıklı beslendiğim halde 1.7kg..artış oldu.:gitme:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…