- Konu Sahibi BinbirRenk
-
ya arkadaşlar bugün kaçıncı günüm rahatım ama hala aklımdan çıkaramadım sigarayı düşününcede cnm istiyor içemeyincede acayip sinirleniyorum etrafıma bağırıyorum durduk yere bu kaç gün sürer böyle ya bilgisi olan varı kaç gün sonra içme isteğim biter
6 ay oldu bırakalı arkadaşım üstelik23 yıl boyuna sigara içtim . 6 aydır en çok hatırlayıp ta istediğim zamanlarda oluyor ama kazandığım şeyler paradan hariç , o kadar çokki herşeyden önce pırıl pırıl bir tenim var artık .dudaklarım eskiden mor du ( kalp kapağımda ufak bir problem var ondan sanıyordum ) artık pespembe , birde sabahları yorgun kalkmıyorum artık . ara ara aklıma gelsede aynaya bakınca kendimli bir kez daha tebrik ediyorummmmmmUnutulmuyor maalesef,üç seneyi devirdim hala gözüm şeker paketi gibi gelen sigaralara takılıyor marketlerde:gitme:
Ama içmeyeceğimi bilmek,kararlı olmak yetiyor,hazır bu pislikten kurtulmuşken neden bulaşayım diyorum tekrar,hem de zaman zaman aramak başka,sabah gözünü açar açmaz aramak başka,ite kaka şöyle böyle geçecek ömrümüzsempatiksalakcinni
benim de yarın son günüm inşallah...kitabı ben de okudum..içimde bir canavar olduğunu ve onu küçültmem hatta yok etmem gerektiğini düşünüyorum..özellikle oruçluyken sigara izmaritlerini attığımız çöp nasıl iğrenç kokuyor...acaba diyorum oğluma da ben böyle mi kokuyorum...
haletrn çok iyi moral veriyorsun
Merhaba.. ben 10 gün önce falan hasta oldum, hatta zatürre diyebilirim. Sigaraya elimi bile süremedim çünkü çok öksürüyordum ve göğsüm ağrıyordu. Bir- iki gün mecburen içemedim, sonrasında da bırakmaya karar verdim. Bugün sigarayı bırakalı tam 1 hafta oldu. Bu bir hafta içinde ilk kez dün akşam canım çok çekti onda da direndim ve içmedim..
Sigarasız hayat oh ne rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?