- 23 Mart 2015
- 5.701
- 11.997
-
- Konu Sahibi sufisentir
Evet iş imkanı hep oluyor.Ben de ücretler düşük olduğu için özel eğitim sektörüne geçiş yapmıştım.Denizli'yi bilmiyorum ama okul öncesi öğretmeni olarak özelde iş bulmak zor olmuyor genelde.
Yalnız maaş konusuna bir şey diyemiyorum. Maalesef butik okul tarzı yerler asgari ücret veriyordur.
Evet bana da bu fikir çok mantıklı geliyor.Sizin sektörde heryerde is bulunur , sizin yerinizde olsam denizliye gider iş arar ve sevgilimle yaşarım, en azından evlenmeden önce tecrübe etmiş olursunuz beraber hayatı
Denizli güzel ve gelişmiş bir sehir , sanayisi çok gelişmiş, tüm dünyaya tekstil ihracatı yapan zengin bir sehirEvet bana da bu fikir çok mantıklı geliyor.
Sadece bilmediğim bir şehir korkutuyor sanırım beni.
Yaaa çok teşekkür ederim ne mutlu oldum mesajınızı görünceBir fikrim yok ama burada sevdiğim üyelerden birisiniz,hayırlı olsuna geldim o yüzden. Allah yolunuzu açık etsin çok mutlu olun inşallah
Ay bunları duymak beni bı nebze rahatlattı açıkçası.Denizliliyim, şimdi orda yaşamasam da ailem hala Denizlide.
Ben kendi yaşadığım yerle kıyasladığımda(Antalya) keşke Denizlide olsam diyorum. Hayat pahalılığı olarak çoğu yere göre iyi. Ev kiraları nispeten daha uygun. En azından evler geniş ve ferah.
İş bulabileceğinizi düşünüyorum zira hayli özel okul var. Maaş konusunu bilemiyorum ama..
Bence ilk etapta kısa bir süreliğine gidip iş imkanı vs araştırması yapabilirsiniz.
Hakkınızda hayırlısı olsun :)
Evet misscim bı tarih belirlemedik ama evlenmeyi düşünüyoruz sevgilim çok uzamasin diye konuştu ama bir teklif gelmedi henüz bakalım.Hazır işsiz kalmışken şöyle bir haftalığına vınla panpa bence tatil gibi bir bak nasıl bir yer. 1 hafta gez, 2. hafta iş bak. Zaten evlenicez taşıncam diyorsun yanlış anlamadıysam o zaman zaten Ankarada iş bakmanın pek mantığı kalmıyor.
Evet ihtiyacımız olan böyle planlar sanırım.Denizli güzel ve gelişmiş bir sehir , sanayisi çok gelişmiş, tüm dünyaya tekstil ihracatı yapan zengin bir sehir
Bence mutlu olursunuz ankaradan sonra , antalyaya falan da yakın, hafta sonları egeye Akdeniz gidersiniz
Evi Bağbaşı'ndan tuttuk. Evi ve bulunduğu yeri epey sevdim aslında.Denizli de yaşıyorum. Belli iyi bölgeleri var yaşamak için oralarda olursanız çok huzurlu yaşarsınız. Çamlık vs. İş bulursunuz ama o beğenmediğiniz maaşın yarısı burası için nimet.
Bağbaşı güzel ama merkeze uzak. Yaylaya falan giderken gidiyoruz oraya yoksa pek yolumuz düşmüyor. Ben mimarım. Burada büyük şantiyede bile o kadar az maaş teklif ettiler ki. İş konusunda biraz doymuş bir şehir genelde halkı geri dönüyor genç nesil burada iş kuruyorlar vs. Dışarıdan gelene pek yüz vermiyorlarEvi Bağbaşı'ndan tuttuk. Evi ve bulunduğu yeri epey sevdim aslında.
Nasıl genelde maaşlar asgari ücretten de düşük verebileceklerini sanmıyorum yasal değil çünkü.
Atanma imkanı var aslinda ben bu yıl kpss ye de bakıyorum.Ankara alacagi gocle yasanmaz olacak. Ben de ayni yerdeyim. Bence baska sehir guzel olur. Okul oncesinin atanma imkani cok degil mi?
Konuyla alakasiz baska bir konuda görmüştüm. Uygulamadan mi tanistiniz? Deniyorum, tanisiyorum yazmistiniz. Ozelse, ozelden de yazabilirsiniz.
Okul oncesi bu yil en cok alim yapilan bolum degil miydi? Ok... iyi birinin cikmasi buyuk bir sans. Bence gidin. Ben sevmiyorum Ankara'yi.Atanma imkanı var aslinda ben bu yıl kpss ye de bakıyorum.
Ama geçen sene güzel puan alanlar bile atanmadı henüz alım olmadı.
Bir de ülkede böyle bir felaket yasanmisken yüksek bir alım olur mu bilemiyorum.
Evet uygulamadan tanıştık geçen sene Ocak ayında.Uygulama adı yazmak yasak mı bilemedim şu ok...ile başlayan uygulama diyeyim.
2021 de alım yapıldı evet malesef ben sınava girmeyi bırakmıştım ders çalışmadığım için.Okul oncesi bu yil en cok alim yapilan bolum degil miydi? Ok... iyi birinin cikmasi buyuk bir sans. Bence gidin. Ben sevmiyorum Ankara'yi.