-
- Konu Sahibi bluebutterfl
Neden pardon ? Konuya okdaklansaydınız anlardınız. Burada kıstas mesleğim değil . Yaşadığım tramvayı atlatamadıgım için bir fikir almak .Ben de bir insanım . Öğretmen olmam psikolojik hasara /tacize uğramayacağım ya da tramva yaşamayacağım anlamına gelmiyor.Ayrıca ah vah etmeyin çünkü eğitim ilk önce ailede başlar.Bu öğretmen hanımların konularını okudukca ellerinde şekil alacak evlatlara vah vah ediyorum. Kusura bakmayın. Aklıma ilk bu geldi konuya odaklanamadim
Kendimi çok güçsüz hissediyorum aksi gibi . Kabuslarıma giriyor .Bakın ne kadar güçlüymüşsünüz ki o anda bile ondan kurtulmuşsunuz. Hatta ondan kaç kere kurtulabilecek kadar güçlüymüşsünüz. Bence ailenizden, ondan, bundan, kimseden desteğe ihtiyacınız yok. Olsa tabii ki güzel olurmuş ama siz zaten yeterince güçlüsünüz sadece bunun farkında değilsiniz.
Öncelikle çok haklısınız.Ama ilk sevgiliydi.Abimin ölümünden faydalanıp o yoksa ben varım diye manıpule etti .Aurılmak istedıgım vakitlerde şiddet gördüm duygusal /psıkolojik . Ve gerçekten de terapistim tacizi her kadının yaşadığını be büyütmem gerektıgını söylüyor . Ama kabuslarıma giriyor.Olmayacak birisiymiş bir şekilde o noktaya gelmişsiniz o yüzden o değil siz kendinize bunu yapmışsınız. O adi kim oluyo da sizi yarıyolda bırakabilecek? Anlam yükleyen sizsiniz dolayısıyla istediğiniz hazır olduğunuz anda bunu geri çekecek kişi de sizsiniz. Taciz kısmı çok daha farklı ama. Bunu aşmak zaman alabilir. Terapistiniz ne diyor tam olarak? Unut demesi bana da garip geldi.
Üzerinden zaman geçtiği için para cezası dıyorlar.(avukat arkadaşlarım)Taciz için emniyete şikayette bulunun. Ve öyle bir deliden kurtulduğunuz için şükredin
Neye takıldığım çok ama çok uzun ama tabi öz olarak haklısınız . İkincisi de konu taciz hasar kayıp değil git çalış yüzük takalım diyen bir erkeğin arkasından öğretmen olmuş bir kadın bu kadar harap olamaz bu da benim fikrim.Neden pardon ? Konuya okdaklansaydınız anlardınız. Burada kıstas mesleğim değil . Yaşadığım tramvayı atlatamadıgım için bir fikir almak .Ben de bir insanım . Öğretmen olmam psikolojik hasara /tacize uğramayacağım ya da tramva yaşamayacağım anlamına gelmiyor.Ayrıca ah vah etmeyin çünkü eğitim ilk önce ailede başlar.
Aynen öyle. Nerde eğitimsiz varoş keko var öğretmenlere tebelleş olmuş hatunların psikolojisini çim biçme ile ezmisogretmensiniz okumuş etmiş kadınların böyle ezik tiplerle ne işi var anlamıyorum. gidin denginizi bulun hanımlar ya. al işte sonra böyle işlerle uğraşıp duruyorsunuz. savcılığa şikayette bulunun ötesi yok. dellilerinizi de sunun bakalim rahatsız edebilecek mi? hatta sizi taciz ettiğine dair deliliniz varsa ve bunu şikayet edeceğinizi söylerseniz muhtemelen rahatsız etmek söyle dursun adınızın baş harfini kullanmayı bırakırunutmak, iletişimi tamamen kesmek gibi bir niyetiniz varsa cozum yollari basit ve etkili. bırakın bu pısırık tipi, sallayın gitsin. hayatta çok güzel erkekler var hatta mavi gözlüler bile var (espri yapıyorum yanlış anlamayın)
Keşke dedıgımız gibi harap olamasaydım. Bana her ulaştığında kabuslarım tekrarlanıyor . Kafayı yiyecek gibi oluyorum .Bir yerde karşıma çıkacak diye çok korkuyorum. İşin kötüsü inkar edıyor .Neye takıldığım çok ama çok uzun ama tabi öz olarak haklısınız . İkincisi de konu taciz hasar kayıp değil git çalış yüzük takalım diyen bir erkeğin arkasından öğretmen olmuş bir kadın bu kadar harap olamaz bu da benim fikrim.
Öncelikle çok haklısınız.Ama ilk sevgiliydi.Abimin ölümünden faydalanıp o yoksa ben varım diye manıpule etti .Aurılmak istedıgım vakitlerde şiddet gördüm duygusal /psıkolojik . Ve gerçekten de terapistim tacizi her kadının yaşadığını be büyütmem gerektıgını söylüyor . Ama kabuslarıma giriyor.
Keşke dedıgımız gibi harap olamasaydım. Bana her ulaştığında kabuslarım tekrarlanıyor . Kafayı yiyecek gibi oluyorum .Bir yerde karşıma çıkacak diye çok korkuyorum. İşin kötüsü inkar edıyor .
İşte o dönemler abimi kaybetmiştim . Sen bana onun emanetisin diyerek manipüle etmiş beni . O dönem bir de salak salak insan sevince kuru ekmek yer felsefem vardı .ogretmensiniz okumuş etmiş kadınların böyle ezik tiplerle ne işi var anlamıyorum. gidin denginizi bulun hanımlar ya. al işte sonra böyle işlerle uğraşıp duruyorsunuz. savcılığa şikayette bulunun ötesi yok. dellilerinizi de sunun bakalim rahatsız edebilecek mi? hatta sizi taciz ettiğine dair deliliniz varsa ve bunu şikayet edeceğinizi söylerseniz muhtemelen rahatsız etmek söyle dursun adınızın baş harfini kullanmayı bırakırunutmak, iletişimi tamamen kesmek gibi bir niyetiniz varsa cozum yollari basit ve etkili. bırakın bu pısırık tipi, sallayın gitsin. hayatta çok güzel erkekler var hatta mavi gözlüler bile var (espri yapıyorum yanlış anlamayın)
Size nasıl ulaşıyor? Mesela sosyal medyalarinizi kapatıp numara değişmeyi denediniz mi ? Aklınıza neden ben duzenimi degisiyorum sorusu pek tabi gelebilir ama bazen şart. İkincisi şu kabusunuz olduğu imajını ona vermeyin. Eğitimli kadınsiniz eliniz ondan üstün gerekirse onu rezil edeceğinize dair tehdit edin . Asla korkunuzu hissettirmeyinKeşke dedıgımız gibi harap olamasaydım. Bana her ulaştığında kabuslarım tekrarlanıyor . Kafayı yiyecek gibi oluyorum .Bir yerde karşıma çıkacak diye çok korkuyorum. İşin kötüsü inkar edıyor .
Evet evet evet bakın anladınız beni . Kafayı yemek üzereyim. Başka psikolog bakar mı bilmiyorum.Cünkü ilk terapistim daha beterdi .Terapistinizi değiştirin çok net. Bence yaşanılan bir tramvayı basitleştirmek yaşayan kişiye saygısızlık ki taciz kadar ağır bir şeyi. Yanlış ellerdesiniz.
Zaten bu manyaklar hep böyle böyle sirayet ediyor kadınlara. Normal zamanda aynı çevrede bile bulunmayacağınız insan.
İnanın hepsını yaptım.Annesinden /arkadaslarından .Bir de benim eski yakın arkadaşım bu kabusları vs hep anlatmış . Herseyi inkar ediyorSize nasıl ulaşıyor? Mesela sosyal medyalarinizi kapatıp numara değişmeyi denediniz mi ? Aklınıza neden ben duzenimi degisiyorum sorusu pek tabi gelebilir ama bazen şart. İkincisi şu kabusunuz olduğu imajını ona vermeyin. Eğitimli kadınsiniz eliniz ondan üstün gerekirse onu rezil edeceğinize dair tehdit edin . Asla korkunuzu hissettirmeyin
Yaşadığım taciz , ona duyduğum öfke , Ailem biliyordu mesela .Evlenecegiz dedi . Yarı yolda bırakıldım . Artık düğün /nişan vs öyle şeylere hiç ilgim tahammülüm kalmadı .Öyle şeyler görünce gözlerim doluyor. Birinin beni seveceğine inanmıyorum. Evleneceğime de inanmıyorum ….
İstanbul'daysaniz size psikolog onerebilirim degilseniz online seansları da yapıyor travma boşaltma konusunda üzerine de tanımıyorum terapistiminEvet evet evet bakın anladınız beni . Kafayı yemek üzereyim. Başka psikolog bakar mı bilmiyorum.Cünkü ilk terapistim daha beterdi .
başınız sağ olsun. kardeş kaybı birseye benzemez bisey diyemiyorum. yeni ve kaliteli birini bulmak tüm dertlerden arındırır sizi. Çoğu kişinin dediği gibi iletişimi tamamen kesmek ve engellemek şart. böyle takıntılı eski sevgilimi her yerden engelleyip numaralarımi değiştirerek kurtulmustum kendisinden. bir ezik de oydu ne diyim şimdi size zamanında bende hata ettim ama tabi depresyon boyutuna gelmedim hiç. olmayacağını biliyordum kendimi telkin ettim ve bitti gitti. sizde yapabilirsiniz belki.İşte o dönemler abimi kaybetmiştim . Sen bana onun emanetisin diyerek manipüle etmiş beni . O dönem bir de salak salak insan sevince kuru ekmek yer felsefem vardı .
Evet evet evet bakın anladınız beni . Kafayı yemek üzereyim. Başka psikolog bakar mı bilmiyorum.Cünkü ilk terapistim daha beterdi .