- 4 Haziran 2024
- 79
- 1
- 23
-
- Konu Sahibi bluebutterfl
Tacizi unutamıyorum… terapi almama rağmen her bana ulaştığında Hersey basa sarıyor…Yeni birine aşık olunca geçiyor
Tacizi unutamıyorum… terapi almama rağmen her bana ulaştığında Hersey basa sarıyor…
Hepsini yaptım hepsını. En son yakın arkadaşımla (!) arkamdan iş çevirdi…Tüm hesaplardan engelle yap numaranı değiştir. Eğer başka bir şekilde ulaşırsa savcılığa şikayet edeceğim seni de.
Net ol asla iletişim kurma.
Bir cevap verir bir vermezsen asla vazgeçmez.
Hepsini yaptım hepsını. En son yakın arkadaşımla (!) arkamdan iş çevirdi…
Bu terapistim çok iyi ama herkes gibi unut diyor . Beni kimse anlamıyor. Kaldıramıyorum…Acaba terapist mi değiştirseniz ? Epeyce olmuş, belki de terapistinize tam olarak kendinizi açamıyorsunuzdur. Zor şeyler yaşamışsınız. Sınırlarınız ihlal edilmiş. Evet ağır ama tüm bunlar sınırlarınızı tekrar düzenlemek için bir fırsat olabilir. Güven duygunuz sarsılmış, tedirginlik içinde yaşamışsınız. Hepsi birleşince ağır olmuş. Acaba daha derinlerde neleri tetikledi bu olaylar? Bunu bulmak lazım diye düşündüm okuyunca. Terapistiniz hangi yöntemi uyguluyor ?
Bu terapistim çok iyi ama herkes gibi unut diyor . Beni kimse anlamıyor. Kaldıramıyorum…
Kaldıramadığınız tam olarak ne?Bu terapistim çok iyi ama herkes gibi unut diyor . Beni kimse anlamıyor. Kaldıramıyorum…
Yaşadığım taciz , ona duyduğum öfke , Ailem biliyordu mesela .Evlenecegiz dedi . Yarı yolda bırakıldım . Artık düğün /nişan vs öyle şeylere hiç ilgim tahammülüm kalmadı .Öyle şeyler görünce gözlerim doluyor. Birinin beni seveceğine inanmıyorum. Evleneceğime de inanmıyorum ….Kaldıramadığınız tam olarak ne?
Yaşadığınız taciz ?
Ona duyduğunuz öfke?
Ona duyduğunuz diğer hisler ?
..
Hislerinizi daha somut, daha net ifade ederek günlük tutmayı denediniz mi ?
Günlük hiç tutmadım.Kaldıramadığınız tam olarak ne?
Yaşadığınız taciz ?
Ona duyduğunuz öfke?
Ona duyduğunuz diğer hisler ?
..
Hislerinizi daha somut, daha net ifade ederek günlük tutmayı denediniz mi ?
Kızlar selamArtık yeni bir sayfa açmak istiyorum. 3 yıl evvel bir aile üyemi kaybettim ve psikolojim berbattı . O sıralar da sosyal medyadan da sürekli yazan bir çocuk vardı. Buluşup bir çay içeyim iyi gelir dedim . 3. Buluşmada annesiyle tanıştırdı .Ardından annesi bu ilişkiyi kendi ilişkisi gibi görmeye başladı. Niyetinin ciddi olduğunu söylüyordu . Bir süre sonra kız eklemeye başladı.Kavgalar tartışmalar da bu sebepten oluyordu . Yalanını yakalıyordum sonra annesi dahil olup barıştırıyordu . Onun ailesi benim yüksek lisans yapmama soğuk bakıyordu . Hemen nişan takalım diyorlardı . Ama sorunlar devam ediyordu.Bir gün otururken çocuğum olsa ne yapardın ?dedi. Benim adım soyadımla başka birinin çocuğu yanlışlıkla üzerime kaydedilmiş dedi . Ardından maalesef ki ben ayrılmak isteyince taciz edildim . Bu süreçte benı sürekli kısıtlıyordu .Ayrılmamam için tehdit edıyordu . Ondan başka çarem olmadığını söylüyordu sürekli . Aileme de söyleyemedim . Sürekli ot gibi kitap okuyorsun .Arkadaslarınla geziyorsun. Hayat yaşamıyorsun diyordu . En son aldattı . Ayrılmak isteyince tehdid etti ama sonunda ayrıldım . Sonrasında sosyal medyadan ulaşmaya başladı bir kaç kez. Çevreye de benim onunla uğraştığımı söylüyor . İnkar ediyor. Ve ben 2 senedir terapi alıyorum . Ama içimde bir taş var . Bir his gitmiyor kızlar . Buna ne mesleğim çare oluyor ne ailem ne terapi… Ben öğretmenim . O marketlerde falan çalışıyordu . Yüzük alacak param yok git çalış söz takalım abimler öyle yaptı dedi.
Ben nasıl iyileşeceğim ? İçimde ki bu yük nasıl gidecek ?
Öncelikle Allaha şükür edeceksin böyle saçma sapan aciz birisiyle evlenmedim diye. Taciz diyorsunda cinsel taciz mi anlayamadım. Terapide alıyormuşsun. Zaman tek çare zaman... Her şey geliyor geçiyor ne olursa olsun. Burada yazan yazıları okamani tavsiye ediyorum. Yüksek lisansını yap mesleğine daha da sarıl boş birisi için tek bir an üzülmeye değmez. Sanırım yaşın yirmis beş altında.Kızlar selamArtık yeni bir sayfa açmak istiyorum. 3 yıl evvel bir aile üyemi kaybettim ve psikolojim berbattı . O sıralar da sosyal medyadan da sürekli yazan bir çocuk vardı. Buluşup bir çay içeyim iyi gelir dedim . 3. Buluşmada annesiyle tanıştırdı .Ardından annesi bu ilişkiyi kendi ilişkisi gibi görmeye başladı. Niyetinin ciddi olduğunu söylüyordu . Bir süre sonra kız eklemeye başladı.Kavgalar tartışmalar da bu sebepten oluyordu . Yalanını yakalıyordum sonra annesi dahil olup barıştırıyordu . Onun ailesi benim yüksek lisans yapmama soğuk bakıyordu . Hemen nişan takalım diyorlardı . Ama sorunlar devam ediyordu.Bir gün otururken çocuğum olsa ne yapardın ?dedi. Benim adım soyadımla başka birinin çocuğu yanlışlıkla üzerime kaydedilmiş dedi . Ardından maalesef ki ben ayrılmak isteyince taciz edildim . Bu süreçte benı sürekli kısıtlıyordu .Ayrılmamam için tehdit edıyordu . Ondan başka çarem olmadığını söylüyordu sürekli . Aileme de söyleyemedim . Sürekli ot gibi kitap okuyorsun .Arkadaslarınla geziyorsun. Hayat yaşamıyorsun diyordu . En son aldattı . Ayrılmak isteyince tehdid etti ama sonunda ayrıldım . Sonrasında sosyal medyadan ulaşmaya başladı bir kaç kez. Çevreye de benim onunla uğraştığımı söylüyor . İnkar ediyor. Ve ben 2 senedir terapi alıyorum . Ama içimde bir taş var . Bir his gitmiyor kızlar . Buna ne mesleğim çare oluyor ne ailem ne terapi… Ben öğretmenim . O marketlerde falan çalışıyordu . Yüzük alacak param yok git çalış söz takalım abimler öyle yaptı dedi.
Ben nasıl iyileşeceğim ? İçimde ki bu yük nasıl gidecek ?
Evet cinsel taciz maalesef ki . 24 yaşındayım henüz . O da 27 . Annem bile dinlemiyor beni . Kendimi kimseye anlatamıyorum. Olanları sindiremiyorum. Onun da yaptığını yaşanmasını ve hiç bir kızla mutlu olmasını istemiyorum.Öncelikle Allaha şükür edeceksin böyle saçma sapan aciz birisiyle evlenmedim diye. Taciz diyorsunda cinsel taciz mi anlayamadım. Terapide alıyormuşsun. Zaman tek çare zaman... Her şey geliyor geçiyor ne olursa olsun. Burada yazan yazıları okamani tavsiye ediyorum. Yüksek lisansını yap mesleğine daha da sarıl boş birisi için tek bir an üzülmeye değmez. Sanırım yaşın yirmis beş altında.
Ne yapti anlat. Taciz dedigin nedir? Kimse tanımıyorken yaz gitsin. Soyledikten sonra gözünde buyumemeye baslio biseyler. Sen her seyi fazlaca buyutmussun gozunde zaten. Iliski bile denmez sacma sapan bi deli senin ayarlarini bozmus sadece.Evet cinsel taciz maalesef ki . 24 yaşındayım henüz . O da 27 . Annem bile dinlemiyor beni . Kendimi kimseye anlatamıyorum. Olanları sindiremiyorum. Onun da yaptığını yaşanmasını ve hiç bir kızla mutlu olmasını istemiyorum.
Ne yapti anlat. Taciz dedigin nedir? Kimse tanımıyorken yaz gitsin. Soyledikten sonra gözünde buyumemeye baslio biseyler. Sen her seyi fazlaca buyutmussun gozunde zaten. Iliski bile denmez sacma sapan bi deli senin ayarlarini bozmus sadece.
Zorla dokundu . Şükür ki direndim . Ardından tehditlerle ayrılamadıgım için sürekli bu konuyla dalgasını gecti . Şu anda da inkar ediyor .Ne yapti anlat. Taciz dedigin nedir? Kimse tanımıyorken yaz gitsin. Soyledikten sonra gözünde buyumemeye baslio biseyler. Sen her seyi fazlaca buyutmussun gozunde zaten. Iliski bile denmez sacma sapan bi deli senin ayarlarini bozmus sadece.
Zaten ben sürekli kariyer /yüksek lisans dedıgım için doktoramı bekle diyordum . Beni bir tercihe itti . Eğitimim dururken ona evet diyemezdim .Yarı yolda bırakılmış sayılıyor muyum ? Bilmiyorum . Ama inanın evlilikle ilgili her şey içime sızı veriyor .Sürekli beddua ediyorum.+1 bende katılıyorum. Tutmayın içinizde yazın gitsin ne hissediyorsanız. Adi birisiymiş o yüzden kurtulmanıza çok sevindim. Evlilik yolundayken, ailem biliyorken beni yarı yolda bıraktı demişsiniz ya ben size katılmıyorum. Zaten olmayacak birisiymiş ona o anlamı siz yüklemişsiniz dolayısıyla birtek siz geri çekebilirsiniz.
Zaten ben sürekli kariyer /yüksek lisans dedıgım için doktoramı bekle diyordum . Beni bir tercihe itti . Eğitimim dururken ona evet diyemezdim .Yarı yolda bırakılmış sayılıyor muyum ? Bilmiyorum . Ama inanın evlilikle ilgili her şey içime sızı veriyor .Sürekli beddua ediyorum.