Yeni bir sayfa nasıl açılır?

Bu olaydan sonra başladı beni kimsenin sevmeyeceği düşüncesi .

İnanın hepsını yaptım.Annesinden /arkadaslarından .Bir de benim eski yakın arkadaşım bu kabusları vs hep anlatmış . Herseyi inkar ediyor
Canım muhtemelen benden küçüksün ailede büyük kim var ? Bunu birisi ile paylaş ki kriz anlarında seni tutacak birisi olsun . O gerizekalı arkadaşında arkadaş değil sana bunu yapana nasıl senin korkularını anlatır. Sakin ol ve tepkisiz kal seni arayacak defalarca ordan burdan . Kendine yeni taze bir hat al ailen ve kurum harici bilen olmasın . Numaranı bildiği diğer hat da sende dursun arasın çaldırsin dursun günlerce durulacaktır. Böyle adiler korkudan ve tepkiden beslenir . Tepki aldıkça coşar. Kendine güzel bir terapist bul ve bu travmanın içini bosalt

Manipüle ve tehditlerle .En son onu terk ettiğim gün -aynı samanda aldatıldığımı öğrenmiştim. Ayrılmaya gittim .Beni eve çağırdı. O ara nasıl bi kafa yapısı olduysa yakasını topladım iki kere. O olaydan sonra da ben de her şey sıfırlandı.Aşk /sevgi/evlilik

Bu öğretmen hanımların konularını okudukca ellerinde şekil alacak evlatlara vah vah ediyorum. Kusura bakmayın. Aklıma ilk bu geldi konuya odaklanamadim

Çok önyargılısınız. Ben de öğretmenim. Benim de yaralarım, oyuklarım, zaaflarım var. İnsanım çünkü.
Toksik ilişkiler yaşayıp yolumu kaybedebiliyorum. Bunun işimle ilgisi ne olabilir ? Çocuklarıma ne gibi zarar verebilirim ? Yüzüme gülümsememi takıp bilgimi aktarıyor, onlara dokunmaya çalışıyor evime geliyor ne hissediyorsam yaşıyor ve baş etmeye, iyileşmeye çalışıyorum.
Aksine, yaşadığım olumsuz tecrübeler sayesinde öğrencilerimi anlamaya, onların bir dertleri olunca fark etmeye daha çok özen gösteriyorum. Ergenlerle çalışıyorum ve her birinin ruhuna dokunmaya çabalıyorum. Keşke bizim de bizler gibi öğretmenlerimiz olsaydı. Bu kadar kalın duvarlar olmasaydı, bu kadar mekanik olmasalardı. Daha insani duyguları da paylaşabilseydik.

Ablama anlattım .Neden o zaman söylemedin dedi .Numaramı da değiştirdim .O kız da zaten benden intikam almak için ona ulaşıp bunları anlattı

Hanımefendi bahsettiğim şey bambaşka birşey izah edememis olabilirim. Ama meslek grubunuzda bu ekseriyetle gördüğüm birşey . Ha bende yok mu tabiki var her meslekte var koskoca cerrahlar hakimler savcılar da bunları yaşıyor
Bahsettiğim bir genelleme idi sadece . Siz veya bir başkası bambaşka dinamiklere sahip olabilir.

Gurur değil hani anlam veremiyorum. Taciz ya nasıl inkar edilebilir ?Hiç mi vicdan yok ? Ben hala kaç geceyi sabah ediyorum.

Onda vicdan olsa zaten böyle bir pislik yapmazdı. Onun ne dediğini ne yaptığını önemseme. Ortak görüştüğün kişileri de hayatından çıkart en yakının bile olsa. Sana bunu inkar ettiğini kim söylüyor mesela?

O eski kız arkadaşım inkar ettiği mesajı Fake hesaptan bana attı - intikam almak için . İnanın şu an onun hiç kimseyle mutlu olmasını istemiyorum bu yüzden

O eski kız arkadaşım inkar ettiği mesajı Fake hesaptan bana attı - intikam almak için . İnanın şu an onun hiç kimseyle mutlu olmasını istemiyorum bu yüzden

Neden intikam almak istiyor senden?

Haklısın insani bir duygu bu kimse istemez ona zarar veren birisinin mutlu olmasını ancak sen buna takılıp kalırsan sende mutlu olamazsın. Çıkış yolunu ancak sen bulabilirsin.

Haklısın insani bir duygu bu kimse istemez ona zarar veren birisinin mutlu olmasını ancak sen buna takılıp kalırsan sende mutlu olamazsın. Çıkış yolunu ancak sen bulabilirsin

Haklısın insani bir duygu bu kimse istemez ona zarar veren birisinin mutlu olmasını ancak sen buna takılıp kalırsan sende mutlu olamazsın. Çıkış yolunu ancak sen bulabilirsin.
Başla kız arkadaşlarımla. Kahve içtim diye kız bana dusman oldu . Sonra da bunu yaptı .

Evet m
Emin misin? Bu tacizci bir adamla birlikte olmak için çok hafif bir sebep, hoş tavizci bir insanlar birlikte iş çevireceğimi kolumu keserim daha iyi.
Emin misin? Bu tacizci bir adamla birlikte olmak için çok hafif bir sebep, hoş tavizci bir insanlar birlikte iş çevireceğimi kolumu keserim daha iyi.
evrt eminim ve maalesef ki gerçek.Kızın tek arkadaşı bendim. Kız benden önce ki eski arkadaşlarıma da bunu yapmış .Genel tavrı buymuş biriyle kötü olunca arkasından iş çevirıyor hemen

Bence kendinle gurur duymalısın gerçekten. O adam için mesleğinden ya da hayallerinden vazgeçmediğin için. O seni yarı yolda bırakmadı sen ondan kurtulmuş oldun. Yaşadığın taciz olayı da evet unutması zor ama bu yaşadıkların senin suçun değil ki kendine bu kadar yükleme bence.
Kurtulduğuna şükret bırak kimle olursa olsun mutlu olsun istemiyorum diyorsun ya zaten hayatta herkes yaşattığını yaşar buna inan belki hemen belki yıllar sonra ama sen sürekli mutsuz olmasını beklersen kendi hayatında ki fırsatları kaçırırsın. Aklın ondayken yeni bir ilişkiye başlasan bile mutlu olamazsın.

Kullanıcı adınız adeta bir işaret evren tarafından. Bir taşla tüm gereksiz kuşları temizlemişsiniz bluebutterfl

Gerçekten mi ? Neden kendimi bazen ağlamaklı /mutsuz hissediyorum ? Herkes diyor ki madem taciz edildin o olaydan hemen sonra ayrılsaydın . İnanın öyle kolay olmuyor .Cok denedim . Sürekli beddua ediyorum dua da ediyorum. Nasıl bu cendereden çıkarım bilemiyorum .Bu arada lütfen sorularımı mazur görün. Cidden iyi birşey mi yapmışım ? Ya da bu gurur duyulacak bir şey mi ? Çünkü kendimi suçlarken bazen şey diyorum .Sorun ben miydim acaba ? Ya başkasıyla çok çok mutlu olursa ?

Şu yorumunuz tamamen kurban psikolojisi.

Hiçbir şeyin ardından dizlerimizi dövmüyoruz. Siz bu olaydan ne dersler çıkardınız? Madde madde yazın desem, bir sürü öğreti çıkar değil mi?

İşte bu şahıs, size bunları öğretmek için hayatınıza girdi. Hem öğretmeniz hem de öğrenciyiz bu gezegende. Olaya mağdur oldum şeklinde değil de, tepeden bakarsanız her şeyin sebebini çok daha iyi anlarsınız.

Eğer gerekli dersleri aldıysanız zaten o sınav bir daha karşınıza çıkamayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…