- 4 Haziran 2024
- 79
- 1
- 23
-
- Konu Sahibi bluebutterfl
Peki o ? Yaptığı onca şeyin yanına kalması ?Şu yorumunuz tamamen kurban psikolojisi.
Hiçbir şeyin ardından dizlerimizi dövmüyoruz. Siz bu olaydan ne dersler çıkardınız? Madde madde yazın desem, bir sürü öğreti çıkar değil mi?
İşte bu şahıs, size bunları öğretmek için hayatınıza girdi. Hem öğretmeniz hem de öğrenciyiz bu gezegende. Olaya mağdur oldum şeklinde değil de, tepeden bakarsanız her şeyin sebebini çok daha iyi anlarsınız.
Eğer gerekli dersleri aldıysanız zaten o sınav bir daha karşınıza çıkamayacaktır.
Ben sizden çok şey öğrendim son 2 yıl içinde. Hayatımı olumlu yönde çok etkiledi burdaki yorumlarınız, söylemek istedim, iyi ki burdasınız.Şu yorumunuz tamamen kurban psikolojisi.
Hiçbir şeyin ardından dizlerimizi dövmüyoruz. Siz bu olaydan ne dersler çıkardınız? Madde madde yazın desem, bir sürü öğreti çıkar değil mi?
İşte bu şahıs, size bunları öğretmek için hayatınıza girdi. Hem öğretmeniz hem de öğrenciyiz bu gezegende. Olaya mağdur oldum şeklinde değil de, tepeden bakarsanız her şeyin sebebini çok daha iyi anlarsınız.
Eğer gerekli dersleri aldıysanız zaten o sınav bir daha karşınıza çıkamayacaktır.
O, kendi yolculuğunda, ne yaşar, ne yaşamaz ne fark eder. İşte sizin için hiç fark etmediği, hiçbir anlam ifade etmediği noktada iyileşmiş olacaksınız. Odağınız kendinizi iyileştirmek , arındırmak olsun. Herkes kendi cehenneminde veya cennetinde kendi yolunu buluyor. Biz sadece kendimizi kontrol edip değiştirebiliriz.Peki o ? Yaptığı onca şeyin yanına kalması ?
Yanına kalacağını kim söyledi?Peki o ? Yaptığı onca şeyin yanına kalması ?
Ruhsal tarafınız açığa çıkmayı bekliyormuş. Bunlar sizde olan bilgiler zaten. Çok teşekkür ederim. Ne kadar naziksinizBen sizden çok şey öğrendim son 2 yıl içinde. Hayatımı olumlu yönde çok etkiledi burdaki yorumlarınız, söylemek istedim, iyi ki burdasınız.
İşte o yüzden diyorum sosyal medyadan doğru düzgün adam çıkmazzz bin kere dedim. sapığı var manyağı var al başına bela.Kızlar selamArtık yeni bir sayfa açmak istiyorum. 3 yıl evvel bir aile üyemi kaybettim ve psikolojim berbattı . O sıralar da sosyal medyadan da sürekli yazan bir çocuk vardı. Buluşup bir çay içeyim iyi gelir dedim . 3. Buluşmada annesiyle tanıştırdı .Ardından annesi bu ilişkiyi kendi ilişkisi gibi görmeye başladı. Niyetinin ciddi olduğunu söylüyordu . Bir süre sonra kız eklemeye başladı.Kavgalar tartışmalar da bu sebepten oluyordu . Yalanını yakalıyordum sonra annesi dahil olup barıştırıyordu . Onun ailesi benim yüksek lisans yapmama soğuk bakıyordu . Hemen nişan takalım diyorlardı . Ama sorunlar devam ediyordu.Bir gün otururken çocuğum olsa ne yapardın ?dedi. Benim adım soyadımla başka birinin çocuğu yanlışlıkla üzerime kaydedilmiş dedi . Ardından maalesef ki ben ayrılmak isteyince taciz edildim . Bu süreçte benı sürekli kısıtlıyordu .Ayrılmamam için tehdit edıyordu . Ondan başka çarem olmadığını söylüyordu sürekli . Aileme de söyleyemedim . Sürekli ot gibi kitap okuyorsun .Arkadaslarınla geziyorsun. Hayat yaşamıyorsun diyordu . En son aldattı . Ayrılmak isteyince tehdid etti ama sonunda ayrıldım . Sonrasında sosyal medyadan ulaşmaya başladı bir kaç kez. Çevreye de benim onunla uğraştığımı söylüyor . İnkar ediyor. Ve ben 2 senedir terapi alıyorum . Ama içimde bir taş var . Bir his gitmiyor kızlar . Buna ne mesleğim çare oluyor ne ailem ne terapi… Ben öğretmenim . O marketlerde falan çalışıyordu . Yüzük alacak param yok git çalış söz takalım abimler öyle yaptı dedi.
Ben nasıl iyileşeceğim ? İçimde ki bu yük nasıl gidecek ?
Şu an sanki öyle gibi . Çünkü hala aynı . Afedersiniz domuz gibi. Karaktersizlik son sürat .Cevremde ki arkadaşlarıma yürüyor çünkü .Yanına kalacağını kim söyledi?
Size kaç birim acı verildiyse aynı şekilde onu yaşayacak. Sistem o konuyu her şartta halleder merak etmeyin. Siz kendinizi toparlayın önce. Mesela zihninizi sakinleştirmek için, dengede kalmayı öğrenmek için meditasyon yapabilirsiniz.
İlahi adaletin en hızlı olduğu dönemdeyiz şu an. Aksi olsa bile kimsenin yaptığı yanına kalmayacak, bunu herkes idrak etmeli artık.
Olanları tekrar tekrar kafanda canlandırma düşünme. Allaha şükür ilerisi olmamış. O zaten böyle bir ahlakla terbiyeyle mutlu olamaz ki.Cok gençsin hepsi geçer evlilikte olur bebeginde olur önce sen kendin güçlü ol ki mutlu bir yaşam senin olsun.Evet cinsel taciz maalesef ki . 24 yaşındayım henüz . O da 27 . Annem bile dinlemiyor beni . Kendimi kimseye anlatamıyorum. Olanları sindiremiyorum. Onun da yaptığını yaşanmasını ve hiç bir kızla mutlu olmasını istemiyorum.
Ah ah bilemedim ki .O zaman 22 yaşındaydım hala kurtulamadım .Bir de ilk sevgilimdİşte o yüzden diyorum sosyal medyadan doğru düzgün adam çıkmazzz bin kere dedim. sapığı var manyağı var al başına bela.
İşte tekrar düşünmesem de mesela ortak arkadaşlardan biri (onun arkadaşları oluyor çoğunlukla) takip atıyor.Hemen ben de başlıyor bir tedirginlik .Böyle gece ağlamalar ve kabuslarOlanları tekrar tekrar kafanda canlandırma düşünme. Allaha şükür ilerisi olmamış. O zaten böyle bir ahlakla terbiyeyle mutlu olamaz ki.Cok gençsin hepsi geçer evlilikte olur bebeginde olur önce sen kendin güçlü ol ki mutlu bir yaşam senin olsun.
Bu son dedıgınızı yapmayı o kadar çok istiyorum ki .Ama ayaklarına taş değse benden biliyorlar .Mesela bir dizi figürü ile adaş ben dizinin sorunlarıyla dalga geçeren attığım Storyleri bile kendi üzerlerine alınmışlar ?Şikayet edin, uzaklaştırma kararı çıkartın, sosyal medyada fotoğrafıyla rezil edin. Taşının. Adınızı gizleyerek hesap açın açacaksanız. Terapiye başladığınıza ve kurtulduğunuza çok sevindim. Kurtulamayan insanlar var gerçekten. Adamın adını soyadını adresini numarasını fotoğrafını vererek (isterseniz atın ben yapıcam öyle sinirliyim) tüm internette her yerde hesap açın, adım x y (adamın adı) ben tacizciyim vs yazın. İnsanlar arayınca onu bulsun ve bi daha kimseyle konuşamasın.
Alınsınlar nolucak, bilsinler neler yapabileceğiniBu son dedıgınızı yapmayı o kadar çok istiyorum ki .Ama ayaklarına taş değse benden biliyorlar .Mesela bir dizi figürü ile adaş ben dizinin sorunlarıyla dalga geçeren attığım Storyleri bile kendi üzerlerine alınmışlar ?
Öyle değil paylaştığım herseyi üzerlerine alınıyorlar hastalık buAlınsınlar nolucak, bilsinler neler yapabileceğini
E alinsinlar bundan size ne?Öyle değil paylaştığım herseyi üzerlerine alınıyorlar hastalık bu
Bundan kavga cıkartıyolar .E alinsinlar bundan size ne?
Nasil? Bunlar size nasil ulasip kavga cikarabilir?Bundan kavga cıkartıyolar .
Şu an ulaşıyor mu sizeBundan kavga cıkartıyolar .
İşte annesinden çevresindenNasil? Bunlar size nasil ulasip kavga cikarabilir?
En son 1 ay önce ulaştıŞu an ulaşıyor mu size
Savcılığa gidin siz sessiz kaldıkça nasıl olsa bişey yapamıyor diyip cesaret buluyor bence.En son 1 ay önce ulaştı