- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #1.741
Canım ben geçmişte olanları bilmiyorum sadece kendi düşüncelerimi paylaştım bu durumu farkeden de gayet doğal paylaşabilir herkes fikrini belirtme hakkına sahip sonuçta herkesin topiği..süper açıklama şekerim
masatakvimimde yanlış anlaşıldı..açıklçası bende o şekilde düşünüyorumprensescim daha önce bası insanlar çok bunaltı bizi bu konuda...biz senden ve pakizeden duyunca çok şaşırdık...siz ikinizde en aktif kişilerden birisiniz..ama bazıları cidden çok naz yapıyor ve bazen kaldıramıyorum bende artık bir dah bu konu açılmasın...masatakvimimde sana sölemedi prenses o sözleri üstüne alınma şekerim
hoşgeldin canım...son gün bile koşturacağız herhalde ev işlerine öyle düşünmeye başladım şekerimne güzel çok az bir zaman kalmış canım..Rabbim her işini rast getirsin inş...
heyecan vardır ama hissetmiyorsundur kuzum...çok değişik duygulardır...Eylül gelsinde bende yaşaym artık o günleri
Senin işlerin yetişmediyse benimkiler hiç yetişmez heralde kaldı düğüne 2 ay ama hiç bişey hazır değil:)))))))))))0 aynen oleee ben dusunmuyordumm son haftaya biseyim kalmaz herseyimm hazir olur die :) ama ortada ne baza var ne sandalye :) avizelerim eksik :) yatak odasinin dolaplari kiyafetler yerlestirilmedii gozunu korkutmak gibi olmasin ama yetismiyoo zaman yetmiyo inanki :) hakkinda hayirlisi olsun insallahh benim gibi aksilikler yasamazsin cnm
Canım ben geçmişte olanları bilmiyorum sadece kendi düşüncelerimi paylaştım bu durumu farkeden de gayet doğal paylaşabilir herkes fikrini belirtme hakkına sahip sonuçta herkesin topiği..
Lütfen böyle bi durumu sezen olursa da dile getirsin ki durumu güzel bi şekilde açıklayalım onlara da..
Sağol güzel açıklaman için..
Beğenmeyen gelmesin gibi bi sindirmeyi ben anlayışla karşılamam cnm...
inş yaşamayız kuzum ama genelde hep yaşanıyor:)))))))))))0 aynen oleee ben dusunmuyordumm son haftaya biseyim kalmaz herseyimm hazir olur die :) ama ortada ne baza var ne sandalye :) avizelerim eksik :) yatak odasinin dolaplari kiyafetler yerlestirilmedii gozunu korkutmak gibi olmasin ama yetismiyoo zaman yetmiyo inanki :) hakkinda hayirlisi olsun insallahh benim gibi aksilikler yasamazsin cnm
bunlardagecer şekerim ben baş aşçı yardımcısı olabilirim
Evde sürekli yaptığım için yemek konusunda herkese yardımcı olmaya çalışırım da naçizane
eylülüm kınası benim düğün günümde yanlış değilsem 29 hazirandaydı tatlım benimki 26 haziranda ...istanbula GİTTİM 1 günlük tatil:) yüzdüm sauna hamam deniz kenarında kahve keyfi ve tekrardan ankara :)
Ewt cnmmm evde kalacak yenidoğdum ben eksiğim evde gülüm
salonu ekledim şekerlerim
Albümü açtım kızlar.. Çıkarken silicem ..
bugün bende de bir gariplik söz konusunu...
Gözlerimin içi yanıyor tonla işim var...
ayaklarım ağrıyor
Hiç çalışasım yok
kıslar söylediklerinizi yaptım ama bnmki yine aynı hiç aramadım o aradı bugün 2 kere birinde açmadım 2. de açtım ama çok soğuk konuşuyo bnmle:18::18:
bana yer yok galıba burada
Kızlar ben yemek yapmaya gidiyorum akşam gene gircem şimdilik esen kalın
Ay ne tatlı telaştı düğünümün hazırlığı. Yazılanları okudukça kendi koşuşturmam ve stresim aklıma geldi. Üstünden 4 yıl geçtiği için ben şuan o günleri hatırlayıp gülüyorum. Ama düğünden önce hiç gülmüyordu yüzüm :) Allah size kolaylık versin arkadaşlar. Haziran gelinlerinee mutluluklaaarrrr.
iyi aksamlar kizlarrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzz... beni sorarsanizz:) cok yogun ve stresliyimm carsamba gunu kinam var hic heycanim yok nedenseebi suru aksilikler oluoo daha bazam geldi yemek odasinin sandalyeleri gelmediii ... cumartesi gunu dugum varr... son haftasina girince bisey kalmasin dedim,,, hersey eksikk dua edin kizlar banaa.. kendimi cok yorgun hissediyorum son gunde hasta olucam diye korkuyorum yorulmus bulunmaktayimm
süper açıklama şekerim
masatakvimimde yanlış anlaşıldı..açıklçası bende o şekilde düşünüyorumprensescim daha önce bası insanlar çok bunaltı bizi bu konuda...biz senden ve pakizeden duyunca çok şaşırdık...siz ikinizde en aktif kişilerden birisiniz..ama bazıları cidden çok naz yapıyor ve bazen kaldıramıyorum bende artık bir dah bu konu açılmasın...masatakvimimde sana sölemedi prenses o sözleri üstüne alınma şekerim
hoşgeldin canım...son gün bile koşturacağız herhalde ev işlerine öyle düşünmeye başladım şekerimne güzel çok az bir zaman kalmış canım..Rabbim her işini rast getirsin inş...
heyecan vardır ama hissetmiyorsundur kuzum...çok değişik duygulardır...Eylül gelsinde bende yaşaym artık o günleri
Selaam kızlar ben daha once aranıza gelmek ıcın mesaj atmıstım. sonra baslık degıstı sanırım ben kayboldum topıkler ıcınde :))
sımdı burdayım. guzel paylasımlar olsun ınsallah.
eylule dugunume az kaldı ( arada cok kalıyo bakmayın bana:)). benımde bı bakıyorum herseyım hazır bı bakıyorum hıc bıseyım yok.
dugune kadar didismekle mesgul durumdayız zaten
maddı olarak cokmus oldugumuzu soyleyerek oz gecmısımı ozetledıkten sonra cevaplarınızı beklerım
Buyrun canlar akşam yemeğineEki Görüntüle 446946 Eki Görüntüle 446947
Eki Görüntüle 446944 Eki Görüntüle 446945
oyoyoyoyo hamarat hatun. valla canım çekti hepsini yerim heeee.
Buyur gel şekerim sofraya
2 eylul canımcım. sagol. hemen barısmak ne mumkun sakız gıbıyız:))
selam canım hoşgeldin...ayy çok heyecanlı yaaa o zaman çarşamba sabahta sana kına yapalım olur mu ,,aaaa ama dur ben çarşamba evdeyim işlerim var sabah gelirim bakarım yaparız canım. haydi kızlar kına var yine. eylülünde kınası oldumu acaba yaaa merak ediyorum:44:
masatakvimim yanlış anlaşılmış evet kıslar yapmayalım böyle lütfen. burada bir şeyler paylaşmak için varız hepimiz. zaten düğün hazırlığı iş güç bunalıyoruz iyice burada kırmayalım birbirimizi.topik hepimizin
senin benim biye bir şey yok o yüzden herkes unutulanları hatırlatsın birbirine, hatamız varsa özür dileyelim ama
tartışmayalım bu konu için bir daha.
şeker konuşamadık bu gün fazla ,nasılsın bakalım.
ayyy az kaldı yaaaaa isyanım 82 günümüz kalmış
canım hoşgeldin tekrar buradayız evet...seninde eylüldemiydi ne güzel, kaç eylüldü canım...hayırlı olsun.
bizde hala didişioz ama hemen barışıyoruz atlattık o küs günleri artık
benim nişanımda brian adams everything ı do idi. seninkini düğün müziği olarak değerlendirebilirim. Aslında daha çok yabancı düet şarkı olsun istiyorum
Gelincikler selaam hepinize güzel bir hafta diliyorum
Ben bi geçmişi okuyup gelicem ama önce bi soru sormuştum kaçıranlar için tekrarlayayım:26:
Ankaradan yatak odası bamaya gidicem nişanlımla..
Ama çok pahalı bişey almıycaz yani 1500 - 2000 liralık bişey düşünüyoruz..
Nereden buluruz 1 yada 2 gün içinde bana akıl vercek olan var mıııı:26:
Teşekkür ederim kızlar.
Görmeyen kaldı mı?Ona göre silicem.
Buyrun canlar akşam yemeğineEki Görüntüle 446946 Eki Görüntüle 446947
Eki Görüntüle 446944 Eki Görüntüle 446945
[SUB][/SUB]
vayyy koynumuzda yılan besliyormuşuz
Herkesin düşünce özgürlüğü var canımmm
biz böyle olmadığı açıkladığımız halde hala devam ediliyorsa herkes kendi bilir
sende unutuyorsun ki nişanlınla işinle ne çok dert dinleyip cevap verdik soal yani
ama geçmişte o sıkıntıyı çok yaşayıpdile getirdiğimi söyledimşuan ise şakaya vuruyorum genelde sanırım yanlış anladın beni dinleyip teselli vermeniz hususuna gelince ben o hususta mecbur bırakmiim bundan sonra sizi canımiçinizden geliyorsa yanımda olun olurmu canım çünkü iyilik yap denize at derler ben iyiliklerin dillenmesini pek sevmem :) ben genelde bende saana şunu şunu yaptım gibi şeyleri karakter olarak hoş görmüyorum.ben meselaburdaarkadaşların yazdıklarına gördüğüm kadarıyla eşit uzaklıkta görüp cevap veriyorum ama benim bahsettiğim o değil herkes her an müsait olamaz zaten çalışıyoruz işimiz gücümüz var hepimizin bahsettiğim burda 4-5 kişi hararetle konuşurken birşey yazdığımda hiç bir tepki alamamak oda tabigönül ve istek meselesi ben artık takmıyorum öyle şeyleri sadece arkadaşların nyden şikayet edip rahatsız olduklarını anladığımı belirttim tatlım...bu arada senin beni 3. tersleyişin :) ama önemli değil hepimizin ters anı var iyi günü var
canım benim içinde hepiniz aynı ve kardeşimgibisainiz kendi mutluluğumgibi hepinizin mutluluğunuda allahtan isterim....ben 3 tane arkadaşım tarafından çok yanlış anlaşıldım ve bu ciddi anlamda canımı çok acıttı zaten ağlamak için bir mana ararken kendi manamı buldurdular neyse canları sağolsunda gerisi önemli değil....
canım yanlış anlaşılma olmuş kesinlikle kimse art niyetle birşey söylememiştir ben buna inanıyorum diliyorum ki yanlış anlaşılmalar yerini tatlı dostluklara bırakır...strest saolsun adamı her şekile sokuyor ister istemez böyle olaylar çıkıyor meydana...reelde veya nette asabi olabiliyoruz bazı zamanlar hele ki ben patlamaya hazır bomba gibiyim ama buraya gelip kafamı dağıtmaya çalışıyorum çünkü seviyorum bu ortamı inşallah bu yanlış anlaşılmalar son bulur canım sende üzme kendini herşey güzel olucak canının sağlığı daha önemli boşverrelax ol canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?