Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Canım ben geçmişte olanları bilmiyorum sadece kendi düşüncelerimi paylaştım bu durumu farkeden de gayet doğal paylaşabilir herkes fikrini belirtme hakkına sahip sonuçta herkesin topiği..
Lütfen böyle bi durumu sezen olursa da dile getirsin ki durumu güzel bi şekilde açıklayalım onlara da..
Sağol güzel açıklaman için..
Beğenmeyen gelmesin gibi bi sindirmeyi ben anlayışla karşılamam cnm...

:)))))))))))0 aynen oleee ben dusunmuyordumm son haftaya biseyim kalmaz herseyimm hazir olur die :) ama ortada ne baza var ne sandalye :) avizelerim eksik :) yatak odasinin dolaplari kiyafetler yerlestirilmedii gozunu korkutmak gibi olmasin ama yetismiyoo zaman yetmiyo inanki :) hakkinda hayirlisi olsun insallahh benim gibi aksilikler yasamazsin cnm

Senin işlerin yetişmediyse benimkiler hiç yetişmez heralde kaldı düğüne 2 ay ama hiç bişey hazır değil
Zaman da geçmesin istiyorum yalan değil
Dün behzatı izledik bitti eylülde başlayacakmış babam da dedi artık evinde izlersin
Nasıl üzüldüm anlatamam

kızıyorum ama o söz sana değil canımmmm...tamammı...lütfen yarın sakinleşelim güzel bir paylaşım yapalım...herkez güzel haberlerle gelsin inş

inş yaşamayız kuzum ama genelde hep yaşanıyor

Selaam kızlar ben daha once aranıza gelmek ıcın mesaj atmıstım. sonra baslık degıstı sanırım ben kayboldum topıkler ıcınde :))
sımdı burdayım. guzel paylasımlar olsun ınsallah.
eylule dugunume az kaldı ( arada cok kalıyo bakmayın bana:)). benımde bı bakıyorum herseyım hazır bı bakıyorum hıc bıseyım yok.
dugune kadar didismekle mesgul durumdayız zaten
maddı olarak cokmus oldugumuzu soyleyerek oz gecmısımı ozetledıkten sonra cevaplarınızı beklerım

bunlardagecer şekerim ben baş aşçı yardımcısı olabilirim
Evde sürekli yaptığım için yemek konusunda herkese yardımcı olmaya çalışırım da naçizane

Tamam o zaman
baş aşçı yardımcımız
prenses_84baş aşcı yardımcı adayımız yenidendoğdum ve baş aşçımız good_heart olsun kızlar. ne dersiniz????

eylül bi ara geldi foruma ama gitti.

ohh buraya geldin yanii , neleri gezdin bakim... iyi gelmiştir dinlenmek

Ewt cnmmm evde kalacak yenidoğdum ben eksiğim evde gülüm

ayy kuzum çok kötü olur yaaa, bizimde öyle olacak muhtemelen. Allahım yardımcımız olsun.

salonu ekledim şekerlerim

gördüm canım bayıldım salonuna Allahım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin..

Albümü açtım kızlar.. Çıkarken silicem ..

ama ben görmedim yaaaçok merak ediyorumm

bugün bende de bir gariplik söz konusunu...
Gözlerimin içi yanıyor tonla işim var...
ayaklarım ağrıyor
Hiç çalışasım yok

pakizem geçmiş olsun canım, bende bir yoğun geçirdim ki anlatamam

kıslar söylediklerinizi yaptım ama bnmki yine aynı hiç aramadım o aradı bugün 2 kere birinde açmadım 2. de açtım ama çok soğuk konuşuyo bnmle :18::18:

canım benim üzülme azcık bekle sabırla arayacaktır seni , dağıtmaya çalış kafanı, bu erkeklerin hepsi aynı.

bana yer yok galıba burada

canım hoşgeldin.neden öyle dedin anlamadın.

Kızlar ben yemek yapmaya gidiyorum akşam gene gircem şimdilik esen kalın

becerikli hatun seni,ne yemekler yapıcan bakalım.

çok sağol canım benim. 4 yıl geçmiş ayy ne güzel

canım çok güzel bir paylaşım çok beğendim..

selam canım hoşgeldin...ayy çok heyecanlı yaaa o zaman çarşamba sabahta sana kına yapalım olur mu ,,aaaa ama dur ben çarşamba evdeyim işlerim var sabah gelirim bakarım yaparız canım. haydi kızlar kına var yine. eylülünde kınası oldumu acaba yaaa merak ediyorum:44:

masatakvimim yanlış anlaşılmış evet kıslar yapmayalım böyle lütfen. burada bir şeyler paylaşmak için varız hepimiz. zaten düğün hazırlığı iş güç bunalıyoruz iyice burada kırmayalım birbirimizi. topik hepimizin

senin benim biye bir şey yok o yüzden herkes unutulanları hatırlatsın birbirine, hatamız varsa özür dileyelim ama

tartışmayalım bu konu için bir daha
.

şeker konuşamadık bu gün fazla ,nasılsın bakalım.
ayyy az kaldı yaaaaa isyanım 82 günümüz kalmış

canım hoşgeldin tekrar buradayız evet... seninde eylüldemiydi ne güzel, kaç eylüldü canım...hayırlı olsun.
bizde hala didişioz ama hemen barışıyoruz atlattık o küs günleri artık

2 eylul canımcım. sagol. hemen barısmak ne mumkun sakız gıbıyız:))
ne yapalım duzelırız heralde bır umut
allahım ne kadar streslı gunler ya bazen ruhum daralıyor

benim nişanımda brian adams everything ı do idi. seninkini düğün müziği olarak değerlendirebilirim. Aslında daha çok yabancı düet şarkı olsun istiyorum

tatlım nişam nüziğinde çok güzelmiş birde karla bonoff-all my life 'de dinle istersen cnm eski şarkı ama müziği çok güzel...buldukça yazarım sana canım şarkıları...

prensesim evgör mobilyanın internet sitesine bir bakarmısın canım indirimli ürünler sekmesine göz at derim 2000 tl ye mobilyalar vardı yanlış görmediysem inşallah içine sineni bulabilirsin bu arada geçen gün çok samimi söylüyorum aklıma sen geldin nerelerde acaba diye

Teşekkür ederim kızlar.
Görmeyen kaldı mı? Ona göre silicem.

tatlım ben görmedim albümünü

allah yemede yanında yat ellerine sağlık canım...

yine ortalık karışmış kimse kimseyi yanlış anlamasın lütfe.aramızdaki arkadaşlar özelden,msn den görüşüyor olsada hoş karşılamak lazım ne güzel iletişimleri güçlü demekki gruplaşma olabilir her topikte gruplaşma vardır zaten ama bu strestli günlerimizde sanırım hepimiz çok alınganız ama bunlarıda atlatacağız kırmadan,incitmeden lütfen kimse darılıp gitmesin

ayrıca alyans bakmaya gittik oha falan oldum beğendiğim bombeli alyans 1.500 tl ye çıkmış neymiş altın çıkmışda ondan...başka bir kuyumcuya girdim aynı alyansı 800 e bıraktı ne kadar tutarsız fiyatlar her yerde nasıl iş anlamadım aldımmı tabiiki daha almadım çünküüüüüüüüüüüüüü sözlümle tartıştık parmak ölçüsünü sordum 21 miydi diye 21 yada 25 di dedi uyuz oldum rahatlığına dedim git ölçtür parmak ölçünü ben eve geldim sözlüm aradı 19 çıkmış ölçüsü sol parmağını ölçtürmüş dedim evlenmiyoruz nişanlanıyoruz bana bağırdı tel:de bir kerede tamam desen diyor bana lem kalmış 3 gün nişana bana diyorki geldiğimde alalım alyansı yani cuma günü alyans alacağımız kuyumcu 2 gün önceden gelin dedi strestten kavga ediyoruz umrumda değil nasılsa o kedi buraya gelecek alacağım ifadesini

blackberry aramıza hoşgeldin canım hayırlı olsun tatlım...

Son düzenleme:

ama geçmişte o sıkıntıyı çok yaşayıpdile getirdiğimi söyledimşuan ise şakaya vuruyorum genelde sanırım yanlış anladın beni dinleyip teselli vermeniz hususuna gelince ben o hususta mecbur bırakmiim bundan sonra sizi canımiçinizden geliyorsa yanımda olun olurmu canım çünkü iyilik yap denize at derler ben iyiliklerin dillenmesini pek sevmem :) ben genelde bende saana şunu şunu yaptım gibi şeyleri karakter olarak hoş görmüyorum.ben meselaburdaarkadaşların yazdıklarına gördüğüm kadarıyla eşit uzaklıkta görüp cevap veriyorum ama benim bahsettiğim o değil herkes her an müsait olamaz zaten çalışıyoruz işimiz gücümüz var hepimizin bahsettiğim burda 4-5 kişi hararetle konuşurken birşey yazdığımda hiç bir tepki alamamak oda tabigönül ve istek meselesi ben artık takmıyorum öyle şeyleri sadece arkadaşların nyden şikayet edip rahatsız olduklarını anladığımı belirttim tatlım...
Good heartım isyanım siz apayrısınız allah razı olsun evet dinlediniz amaşunu söylemek istiyorumbütüğn içtenliğimle hani kalplerasiye cevağ vermeliyiz gibi hissetmeyin asla içinizden geldiğigibi olun siz öyle diyincegerçekten çok içim burkuldu bunu söylemek isterim çünkü ben hepinizin kimolursa olsun derdi sıkıntısı olduğunda elimden birşey gelsede yardımetsmdiye düşünüyorumtanıyıp tanımamam önemli değil görürümgörmem sorun değil hepiniz çok mutlu olun huzurunuz olsun isterim birinizi diğerinden ayırt etmem ama kim bana yakınolursa benigözetirse daha fazla yakınhissedebilirimonu kendime herkes öledir...benim orda atıftsa bulunduğum neden grup var bu şu değildi grubun iletişimi farklı olur tabiki amadiğer arkadaşların varlığınıda hissetmek birinidiğerinden ayırt etmemekten bahsettim...gönül bağı ayrı herkese gönül bağı hissetmez insan...Şunu yineliyorum kimsekimseye cevap vermek dinlemek teselli etmek zorunda değil içinden gelir derdine ortak olursun empati yaparsın ama ileride birgün ben sana bunu şunu yaptım denmez hoş değil çünkü sanki zorla teselli etmiş destek olmuşsun gibi...ve kötü günlerimde iyi günlerimde yanımdaolan hüznümde destekolan sevincimi paylaşıp arttıran arkadaşlarımiyiki varsınız ben gerçekten hepinizi kardeş gibi görüyorum kime miskali zerre kadar bi faydam olacaksa yanında olurum minnetsiz..........................

Son düzenleme:

canım ya lütfen sakin olun ben hepinizi eşit seviyorum görmediğim halde sonuçta hepimiz insanız ters anımız olur,strestli anımız olur üzülürüz ama benim açımdan bakarsan ben kimseyi ayırt etmem kimseden burdaki herkes benim için eşit lütfen yanlış anlaşılmalar olmasın...ben ayşeyi,fatmayı ayırt etmiyorum elimden geldiğince herkese cevap yazıyoruz bazen o kadar çok yazı oluyorki alıntılamayı unutuyorum ...kırmayın birbirinizi canım

canım benim içinde hepiniz aynı ve kardeşimgibisainiz kendi mutluluğumgibi hepinizin mutluluğunuda allahtan isterim....ben 3 tane arkadaşım tarafından çok yanlış anlaşıldım ve bu ciddi anlamda canımı çok acıttı zaten ağlamak için bir mana ararken kendi manamı buldurdular neyse canları sağolsunda gerisi önemli değil....

canım yanlış anlaşılma olmuş kesinlikle kimse art niyetle birşey söylememiştir ben buna inanıyorum diliyorum ki yanlış anlaşılmalar yerini tatlı dostluklara bırakır...strest saolsun adamı her şekile sokuyor ister istemez böyle olaylar çıkıyor meydana...reelde veya nette asabi olabiliyoruz bazı zamanlar hele ki ben patlamaya hazır bomba gibiyim ama buraya gelip kafamı dağıtmaya çalışıyorum çünkü seviyorum bu ortamı inşallah bu yanlış anlaşılmalar son bulur canım sende üzme kendini herşey güzel olucak canının sağlığı daha önemli boşver relax ol canım...

kalplerarası canım sen benden 1 hafta sonra evlenecektin sanırım yanlış hatırlamıyorsam 29 hazirandı dimi heyecan varmı ??? hazırlıklarda yavaştan halloluyor sanırım

neyse herkes kendi doğrularının peşindedir...bende sağlık falan kalmadı walla zaman daraldıkça aşırı hassaslaştım nişanlımdün gece güney afrikaya iş için gitti sabahtandır telefon elimdee aramasını bekledimmeraktan kafayı yedim 1 saat önce telefonu odamda şarja taktım meğer nişanlım aramış bende duymadım hemde 3 defa aramış konuşamadımda şimdi o da benimerak etmiştir sinir oluyorumsabah 8 dendir telefon elimde aramasını bekliyordum geldimiböyle herşey üstüme geliyo beyazeşyam geldi adamlar bulaşıkmakinesinin kodunu faturaya yanlışyazmışlar farkli bir makine gelmiş ben beğendiğimin modelini hatırlamıyorumadamlar ne zaman alacak istediğimi yollayacakmı allah bilir burda aşırı hassas olduğum an biryorumyaptımarkadaşlar hemen kendilerini geri çektiler amannnnnn walla off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…