- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
- #1.761
neyse herkes kendi doğrularının peşindedir...bende sağlık falan kalmadı walla zaman daraldıkça aşırı hassaslaştım nişanlımdün gece güney afrikaya iş için gitti sabahtandır telefon elimdee aramasını bekledimmeraktan kafayı yedim 1 saat önce telefonu odamda şarja taktım meğer nişanlım aramış bende duymadım hemde 3 defa aramış konuşamadımda şimdi o da benimerak etmiştir sinir oluyorumsabah 8 dendir telefon elimde aramasını bekliyordum geldimiböyle herşey üstüme geliyo beyazeşyam geldi adamlar bulaşıkmakinesinin kodunu faturaya yanlışyazmışlar farkli bir makine gelmiş ben beğendiğimin modelini hatırlamıyorumadamlar ne zaman alacak istediğimi yollayacakmı allah bilir burda aşırı hassas olduğum an biryorumyaptımarkadaşlar hemen kendilerini geri çektiler amannnnnn walla off
ah şu aksilikler ya canım nişanlın neden g.Afrikaya gitti iş için falanmı bu arada banada hep öyle olur sözlüm aramaz aramaz teli şarza takarım arar sinir oluyorum ama sizin durum farklı tabi başka bir ülkeye gitmiş adamcağız arar seni yine teli yanından ayırma canım yine aksilik olmasın...şu satıcıları oldum olası anlamıyorum düzgün iş yapmıyorlar farklı farklı şeyler yolluyorlar sonrada vay efendim öyle vay efendim böyle diye kafa tutuyorlar birde demekki bir şey satın alırken evraklara göz atacacağız ki böyle aksilikler olmasın zaten düğün dernek = aksilik allah beterinden saklasın