Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
ne kadar tatlım bu takım?
ben takın olarak almadım..fondoten hiç kullanmam mesela..düğünde kullanıcam mecburen...onun içince max-factör'den aldım güzel dediler valla bilmiyorum artık

Yaa kullan kullanma
olmaıs gerekir böyle bir setinin
özel günlerde kulanırsın
450 civarı kuzummm parfümde var

isyan123 canım kuzenim kullanıyor çok memnun ama o da 2 rimel kullanıyor önce başka sürüyor. ben avonun süper shock u kullnıyorum çok memnunum tam istediğim gibi oluyor
bende maybellinne alıp, super shock'u üstüne sürmeyi düşünüyorum...süper shock'u bende seviyorumama çabuk kuruyor sanki avon maskaraları

benim nişanımda brian adams everything ı do idi. seninkini düğün müziği olarak değerlendirebilirim. Aslında daha çok yabancı düet şarkı olsun istiyorum

bende maybellinne alıp, super shock'u üstüne sürmeyi düşünüyorum...süper shock'u bende seviyorumama çabuk kuruyor sanki avon maskaraları

evet canım malesef çabuk kuruyor bende alıştığım şeyi değiştirememe gibi sorun var her ne kadar memnun olmadığım yönleri olsada bırakamıyorum

aynen ya süper shock çok güzel ama hemencecik kuruyor avon maskaraları...

her defasında surmeden evvel ıkı elınızın avuc ıcıyle tutun rımelı dondurun ısındırın oyle surun
benım her turlu cabuk kuruyor maskaralarım
max factor mor olanda guzel ama cok pahalı ya 50 lıra

inşş almam kuzumm ilk defa gece yedim

Eylülün kınasını da mı unuttuk

milena tekrar gelmedi evet

hadi yaa ama daha vardı düğüne hemen yapalım kızlarrrr:124::124::124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118:

ben aldırmadım canım ama yine sen bilirsin özel günlerde yapmak istersen aldır bi köşede dursun yani

canım çok güzeller güle güle kullan

yaa kimin kınası var anlayamadım milenanınmı yoksa eylülünmü:44::44::44::44::44:

amma konuşuosunuz cadılar yetişemedim size...

kızlar yaaa..rımel alıcam yeni bir tercih yapıcam..bu rımeli kullanan varmı aranızda:44::44:

Eki Görüntüle 446677

canım benim kardeşimde kullandı bundan kullanan arkadaşlarımda var , baya memnunlar

canım özellikle bu avizene bayıldım. bende mutfakta metal askılıkarı severim, hepsini ağız tadıyla kullan inşallah

Kolay gelsin canımmm

kızlar good_heart gibi bende yoğunum valla, anca yetiştim bi baktım 4 sayfa geçmiş abovvvv
yazamassam kısmayın olur mu
Sana kızmak mı mümkünmüüü
kolay gelsinnn

saol canım nasılsın
ben özellikle lavabona bayıldımm
çok şeker bişi yaa

iyiyim kuzucum sen nasılsın??
teşekkür ederim
Evimin son halini çoookk merak ediyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…