- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #1.521
ne kadar tatlım bu takım?
ben takın olarak almadım..fondoten hiç kullanmam mesela..düğünde kullanıcam mecburen...onun içince max-factör'den aldım güzel dediler valla bilmiyorum artık
bende maybellinne alıp, super shock'u üstüne sürmeyi düşünüyorum...süper shock'u bende seviyorumama çabuk kuruyor sanki avon maskaralarıisyan123 canım kuzenim kullanıyor çok memnun ama o da 2 rimel kullanıyor önce başka sürüyor. ben avonun süper shock u kullnıyorum çok memnunum tam istediğim gibi oluyor
bende maybellinne alıp, super shock'u üstüne sürmeyi düşünüyorum...süper shock'u bende seviyorumama çabuk kuruyor sanki avon maskaraları
teşekkür ederim bayanlar cevaplarınız için dikkate alacağım hepsini...
bu arada ,
yenidendoğdum evin çok güzel döşenmiş çok beğendim eşyalarınla daha güzel olucaktır hayırlı olsun mutlulukla oturun inşallah...
masatakvimim aldığın aksesuarlar harika şu lavabolara bayılıyorum bende evime istiyorum ondangüle güle kullanın inşallah...
mucizem canım dans müziğim mariah carey-without you (aşkımla benim şarkımız çok severiz bu şarkıyı)
bende maybellinne alıp, super shock'u üstüne sürmeyi düşünüyorum...süper shock'u bende seviyorumama çabuk kuruyor sanki avon maskaraları
aynen ya süper shock çok güzel ama hemencecik kuruyor avon maskaraları...
neden goremıyosun lınkı gormuyormusun
ohh kuzuma bak sen afiyet bal şeker olsun. sarmalar da yaparmışşşkıss gece fazla yeme kilo alcan
canım benim stres yapma artık bak herşey yoluna gireek zamanla, sabırla hepimiz için.
benim ki de öyle ne kadar inatlaş o kadar almak istediğim bir şeyi. ama sakin sakin iste bak nasıl alıyorr. boşuna demiyorum size aslında biz kadınlar taktik yapmalıyız da alışkın olmadığımız için yapamıyoruz fazla işte.
zamanla öğrencez.
günaydın canım hoşgeldin.
bende güzel bir hafta sonu geçirdim,
bu hafta herkes güzel başladı, çok güzel mutluluğumuz daim olsun kızlar
Eylülün kınasını da mı unuttuk
milena tekrar gelmedi evet
Kızlar ben makyaj yapmayan biriyim öyle set felan almasan olurmu?
Siz ne düşünüyorsunuz?
Alsam kullanırmıyım onu da bilmiyorum ama
Birde sandığı yaptırıcam ben üzerinde böyle damatlık olacak yine kk da görmüştüm çok güzel oluyor.
bornoz askım
Eki Görüntüle 446662
yüz havlusu askısı
Eki Görüntüle 446668
Mutfak avizem benziyor aynısını bulamadım
Eki Görüntüle 446670
Mutfak içi n duvara monteli metal aksesuar aldık
havluk-stec film alüminyum folya askılığı ve baharatlığı ve mutfak havlusu asmak için
metal kancası var
Eki Görüntüle 446669
Eki Görüntüle 446664
Eki Görüntüle 446667
Lavabo
Eki Görüntüle 446666
banyo bataryası
Eki Görüntüle 446665
Eki Görüntüle 446663
Banyo duşakabin içine asmak için
sabun şampuan koymak için askı
Eki Görüntüle 446671
masatakvimim sende baya işlerini kolaylamışsın canım. bu alışverişler güzel oluyor valla.
canım ben sanki 23 haziranda falan diye hatırlıyorum onun kınasını yaaa...çünkü 30 haziran düğünü.
bişeyde yazmadı giderken galiba..olsun biz yapalım bence
milenamda gelir gelir küsmez bize..hepimiz stresli dönemdeyiz olur öyle şeyler.
görüyorum ama açılmıyo
mastakvimim güle güle kullan canım aldıklarını
maybelline alıyorum artık kesin kızlar
mastakvimim güle güle kullan canım aldıklarını
maybelline alıyorum artık kesin kızlar
güle güle kullan balım
birazcık yoğunumda yazamıyorum
yada yazıyorum atıyo beni yetişemiyorum kızlar sizee
kızlar yaaa..rımel alıcam yeni bir tercih yapıcam..bu rımeli kullanan varmı aranızda:44::44:
Eki Görüntüle 446677
güle güle kullan balım
birazcık yoğunumda yazamıyorum
yada yazıyorum atıyo beni yetişemiyorum kızlar sizee
kolay gelsin kuzum
kızlar good_heart gibi bende yoğunum valla, anca yetiştim bi baktım 4 sayfa geçmiş abovvvv
Yazamassam kısmayın olur mu
amma konuşuosunuz cadılar yetişemedim size...
canım benim kardeşimde kullandı bundan kullanan arkadaşlarımda var , baya memnunlar
canım özellikle bu avizene bayıldım.bende mutfakta metal askılıkarı severim, hepsini ağız tadıyla kullan inşallah
Sana kızmak mı mümkünmüüükızlar good_heart gibi bende yoğunum valla, anca yetiştim bi baktım 4 sayfa geçmiş abovvvv
yazamassam kısmayın olur mu
saol canım nasılsın
ben özellikle lavabona bayıldımm
çok şeker bişi yaa
kızlar kızmayın bizeee yetişebildiğimiz kadar yazacaz sizlere ben bakyırumzaten ama sadece beğenebiliyorım bazen:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?