Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

Şuan bomboş yavrum çeyizim bir serilsin.. Şöyle evim bir otursun paylaşıcam kesinlikle....

Kozmetik dünya para tutuyot
nişanlımın bana aldıkları hariç bende aldım bi dünye
birde benim duş jeli takıntım var
evde şuan 10-15 çeyize duş jeli aldım
herhalde 1 yıl kadar yeter

ben temizlik malzmelerimi
iş yeri market çeki vermişti onla yaptım

Son düzenleme:

Tupperden,

yağdanlık 2 ad
mikrodalga kapları
buzdolabı için vakumlu kaplardan
peynir kapları
ekmekllik
hatılayamıyorum ki işte böyle ıvır zıvır şeyler
ayrıca kırmızı bi kap var mika gibi
damla set aldım

alışveriş manyağııımmmm

bende kendim aldım
onun harici birde set aldık
Lancome seti güzel
ekleyim sana gör canım
günlük kullanım için çok hoş

Bence almalısın
bende normal gunde hıc yapmam cıldımı bozmak ıstemem ama dısarı cıkarken yaparım hem cok degısırım hemde yapmak gerekıyor
bence almalısın yanı
Eylülün kınasını da mı unuttuk

milena tekrar gelmedi evet
mılena neden kustu bıze?
eylule daha vardı dıye bılıyorum bende ama
bataryaların harıcınde bende alsammı bunlardannn
ben bornozlarımı havlupana asarım dıye dusunmustum hos banyoda oyle buyuk bır yer yok ama dusa kabınlen dolap arası var
dıger tarafa dolap alırım dıye dusunuyorum
bunlar para tutuyormuc ok batarya harıcı
o kose rafı varya cnaım onddan bızım evde var paslanıyor onlar benımde almam gerek dusa kabının ıcınde bı yer var hatta tam gırer raf buaraya ama o paslanma rıskı cok can sıkıcı

markfonıde cok guzel banyo sabunluk frıca takımları var

acıkcası bence cok uygun bır alısverıs yapmıssın canım benım kaynınvalıdem salonuna 700 lıraya avbıze aldı kumandalı fılan
benımde hesabım hep yukarıda oluyor cunku
ben avıze fab satıs magazalarına gıderımd ıye dusunuyorum
zaman gecsın valal cok heveslendım onu aldık bunu yaptık dıye ben aylardır hayal edebılıyorum anca

bendeımde dus jelı takıntım var
sampuan dus jelı ve prıl cok bol harcıyorum

avondakı banyo kopuklerı cok guzel bu aykı katalogta 6.20 500 gr lık olanları yenılerıde var onlarndada aldım
yazarken yoruldumm

hepsi güzel canım iyi günlerde kullan ben geçen hafta aldım hallettim bunları 550 lira tuttu bütün çeşmeleri değiştirdik avizeler ampuller falan daha eve badana olcak ayakkabılık yaptırıcam banyo dolabı duşakabin alıncak banyo için usta çağırılcak off off eksik bitmiyor yahuu

kızlar yaaa..rımel alıcam yeni bir tercih yapıcam..bu rımeli kullanan varmı aranızda:44::44:

Eki Görüntüle 446677

ben kullanıyorum canım ben 2 rımel kullanıyorum bunu ılk once kullanıyorum

uzerıne max factor veya shock kullanıyorum bırı bıtınce dıgerınden alıyorum
daha kalın yogun bı kıprık goruntusuoluyor
ama tek basıan yeterlı gelmıyor bu ama sen daha hafıf ınce kırpık sevıyosan olabılır kullanımı cok kolay

Garantili paslanırsa götürrüm vallahi
Avize işine bende girmedim dhaa
c.tesi alcam bakalım

550 uyguna almışsın canım
bizim 880 gibi birşey tuttu

isyan123 canım kuzenim kullanıyor çok memnun ama o da 2 rimel kullanıyor önce başka sürüyor. ben avonun süper shock u kullnıyorum çok memnunum tam istediğim gibi oluyor

teşekkür ederim bayanlar cevaplarınız için dikkate alacağım hepsini...

bu arada ,
yenidendoğdum evin çok güzel döşenmiş çok beğendim eşyalarınla daha güzel olucaktır hayırlı olsun mutlulukla oturun inşallah...
masatakvimim aldığın aksesuarlar harika şu lavabolara bayılıyorum bende evime istiyorum ondan güle güle kullanın inşallah...
mucizem canım dans müziğim mariah carey-without you (aşkımla benim şarkımız çok severiz bu şarkıyı)

ne kadar tatlım bu takım?
ben takın olarak almadım..fondoten hiç kullanmam mesela..düğünde kullanıcam mecburen...onun içince max-factör'den aldım güzel dediler valla bilmiyorum artık

max factor bana olmuyor ya bılıyormusun cok bellı oluyor ben maybılne kullanıyorum cok da ucuz sulu bısey
bende set almıcam cunku hepsını farklı kullanıyorum bende
bu setın fıyatını bende begendım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…