- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
masatakvımı bende 9.olanı begenmıstım cok guzel olacak degısık bısey yapabılecekmı sankı aynısını acaba canım cok zor onları yapmak
yada yaptıracakmı?
telde yine tartıştık az önce...beyefendinin dediğine bakkk...lütfen biraz anlayışlı ol...düğüne kadar para kazanmam lazım..başımı işten kaldırmıyorum sen ne diyorsun diyor bana yaaa...sanki ben anlayışsız kişinin tekiyim
my_everything+ elin nasıl oldu cnm çeyizleri naptın bakımmm ya çiğdemcim de görükmüyoo onuda özledik ev, yerleştirdimi acaba
pekı bellı baslı bı olay varmı
bır tartısma bır ıma
aıleler arasında gerek
senle onun aılesı
onunla senın aılen
maddıyat herhangı bısey bunaldımı acaba
aynen öle yardım etmek bir yana birde celme takıyolar yada aralarını bozmaya calısıyolar nişanlım bir yere gitmeden önce benden izin alır yada söler hemen bak bak bak kılıbıga bak yok karı köylü falan nişanlımla bu yüzden bizim aramız bir acıldı ne laf dinler ne söz dinler hale geldi aramazdı sormazdı sonradan anladı
aynen öyle canım düşünmüyorum düşünürsem sararım çünkü onlara nişanlıma dedim geçen gün insanın içinde kalıyo kızlar yaa valla dedi ki boşver biz birbirimize yeteriz aynen öyle. bi ilişkiyi yürütmek özveri istiyo tabi karşılıklı olmak üzere. son günler kızlar üzmeyin kendinizi bunlarda biticek düğün gecesi kapınızı kapatıcaksınız ya işte o zaman herşey biticek sizin hayatınız başlıcak
hemen bakıyorum kuzummm:126: azıcık aldığımda iyim ama fazla almamam lazım belim için yoksa zorlanırım
GUNAYDIN KIZLARRRR
of anca yazabıvlıyorum
bunlardagecer , ben 2.sac modelını begendımm
buarada nısanlımla aramızda bı sorun oldugund a ben 5 dk sonra unutan kın tutmayan uzatmayan tarafım
altan da alırım susarımda
ama benımkı uzatır kuser bılmem ne yapar
bu benı cok yoruyor , ınat yapmıyorum ama cok ınatcı
bıde roller degısık
yarın evımıze gıdıcez ınsallah bakalım neler yaptırıcazz
yarın gelınlık provasına cagırdılar benı daha gelınlık ayakkabım bıle alınmadı
of allahım yarabbım ya
nısanlısıyla arası bozulan arkadasa uzuldum ınsallah sınırden nısanlısı oyle demıstır
evıne akrabaların gelmeısnı ıstemeyen arkadasta yanlıs dusunuyor onu soylıyeyım
bende cok hevslıyımdır bısey aldıgımda kuzenleırmı yengemlerı cagrıp gostermek ısterım
eve gelmelerını problem etmesı gereksız bence onu soylemek ıstedım
kaynanada bır anahtar muhabbetıne notrum ısterse gelsın temızlık yapsın oyle kuru kuruya tutmasın elınde allah alalahh
heeyy bu arada ıslatılacaklarda 1. sıradayımmmm
Sen davetiyeleri ne yaptın cnm?
Bittimi davetiye olayı
my_everything+ elin nasıl oldu cnm çeyizleri naptın bakımmm ya çiğdemcim de görükmüyoo onuda özledik ev, yerleştirdimi acaba
Yok cnm zaten düğün olayını nişanlıma biz yapıcaz tek başımıza.
Ailelerimizn arası iyidir ki zaten farklı şehirdeler.
Bende buna anlam veremiyorum kieşya alıcam, şunu yapıcam dien adam hoppp ne yaparsan yap demeye getiriyor bana şimdi herşeyii.
kuzucum akşam dürdümmmtek başımaaaaaaEki Görüntüle 444164 bak davetiyemde bu görmediysennn ya akşam annemle tartıştımm dedim herşeyi kendimn yapmaya çalışıyorus koştur koştur kendimiz koşturuyoruz dedim ya birazda siz yardım edin dedimm ben ne yapacam alsınlar diyo biyandan onlar almıyo biyandan nişanlımın ailesi ölesine bakalım ne yapacaklar ikimizde çok bunaldık işten çık koştur akşam ikimizde valla çok yoruldum kendim halletmektennnnnnnnnnn
o nasıl laf yaaa kılıbık falan , sinir olurum öyle sözlere.
birde işin en garibi nedir biliymusunuz kızlar etrafınıza bakın bilmiyorum farkettiniz mi
şunu şöyle yapın bu böyle olmaz diyen insanların çoğu hep size söylediklerini değil eşiyle anlaştıklarını yapmışlardır,eeee muhalefet olacak yaaaa nasıl olursa olsun , mesela kılıbık diyen çoğu kişinin eşini dinlediğini gördüm beninsanların ağzı torba değil büzemiyoruz maalesef herkes kendine baksın yaff, biz böyle anlaşıyoruz eşimizle millete neee
kuzum belinden mi rahatsızsın hayırdır.
canım çoğunluk 2 dedi bende 2 de karar verdim.
benimkide inatçıdır, ben daha sakin , artık gitmiyorum üstüne tamam deyip geçiyorum sonra düzeliyor.
ayakkabını diğer provada götürsen olmaz mı acaba. evin tekrar hayırlı olsun canım süpriz yaptı demek sennki çok güzel oldu
yaşasın bizim için ıslatma , senin için ıslanma zamanı
Allah kolaylık versin cnm ozaman bütün iş sana kalıyorsa tez zamanda yap bitir tek başına yapmak çok zor ya.
Allah güç kuvvet versin.
Ama sonu güzel olsun cnm
pekı bellı baslı bı olay varmı
bır tartısma bır ıma
aıleler arasında gerek
senle onun aılesı
onunla senın aılen
maddıyat herhangı bısey bunaldımı acaba
şükürki benimde öle bir problmemim yokBende bu izin alma muhabetlerine tavım arkadaş neden izin aırsın komik geliyor kusura bakmayın ama
İzin almak ne demekk???
Neden alcaz yada??
Yoksa ortak planınız söylersin böyle böyle şuraya gidiyorum haberin olsun diye
Sıkamyın böyle kocalarınızı
Allahtan öyle bir sıkıntım yok
Özgürlüğüme düşkün biri olarak kimsenin özgürlüğünede karışmam
sorgulanmaktan ve hesap vermekten nefret ediyorum
evet kuzum bel kemeğim yamuk
Bende bu izin alma muhabetlerine tavım arkadaş neden izin aırsın komik geliyor kusura bakmayın ama
İzin almak ne demekk???
Neden alcaz yada??
telde yine tartıştık az önce...beyefendinin dediğine bakkk...lütfen biraz anlayışlı ol...düğüne kadar para kazanmam lazım..başımı işten kaldırmıyorum sen ne diyorsun diyor bana yaaa...sanki ben anlayışsız kişinin tekiyim
masatakvimi yoğun heralde bugün pakizede yok kalplerası nerdesiniz kızlarrr
kızlar takvimime bakın heleee1 ay 1 hafta 1 gün :81::81::81::81::81:
Bende bu izin alma muhabetlerine tavım arkadaş neden izin aırsın komik geliyor kusura bakmayın ama
İzin almak ne demekk???
Neden alcaz yada??
Yok cnm zaten düğün olayını nişanlıma biz yapıcaz tek başımıza.
Ailelerimizn arası iyidir ki zaten farklı şehirdeler.
Bende buna anlam veremiyorum kieşya alıcam, şunu yapıcam dien adam hoppp ne yaparsan yap demeye getiriyor bana şimdi herşeyii.
ağlama güzelim doktora gittinmi
kısss sakin ol azcık öyle birbirinize habire küsmeyin. sakin sakin anlaşın.
evet herkes nerde yaaaa
ayyy sen şimdi 1 ay 1 hafta 1 günlük gelinsin kuzuma bak taze gelin seni
evet canım cgdm bayadır yok. topiğide görmemiştir o.
my_everything sormayı unuttum canım bende elin asıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?