- 26 Mayıs 2012
- 2.418
- 1
- 88
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
evet kuzum bel kemeğim yamuk![]()
canım benim doktora falan gittin mi. üzülme Allah şifa verir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewt cnm çok zor inanki dün anneme dedimki ocağa gaz borusu alıncak anne dedim herşeyi senmi alacan bilmem ne ya ben daha nasıl yükleniyim nişanlım moıbilya beyaz eşya aldııı daha ne alsın çocuk cebinde parası kalmıyooo yaaaaaaa valla kızlar çalışmasam zor bunada şükür 700 lira bana yetiyo dermanımı alıyo akşama kadar çalışsamda bzen kızsamda buna da şükürrr
canım benim doktora falan gittin mi. üzülme Allah şifa verir.
Yok cnm zaten düğün olayını nişanlıma biz yapıcaz tek başımıza.
Ailelerimizn arası iyidir ki zaten farklı şehirdeler.
Bende buna anlam veremiyorum kieşya alıcam, şunu yapıcam dien adam hoppp ne yaparsan yap demeye getiriyor bana şimdi herşeyii.
ANladığım kadarıyla herşeyi siz nişanlınla yapıyorsunuz.
Bizde öyleyiz cnm bu nişanlımın kaararı o dedi bende tamam dedim.
Biz henüz eşya felan olaylarınıa girmedik kredi çekicez düğüne yakın hepsini alıcaz sonra ikimizde çalışıyoruz zaten Allah izin verirse ödüycez ama tabi zaman ne gösterir bilmiyorum hayırlısı olsun sende sıkma canını. İster nişanlın alsın ister sen aynı keseden çıakcak borç öderken o yüzden ne güzel ki sen bunları düşünüp yardım ediyorsun![]()
iyidir valla ne olsun tatlım benim konusuyoruz öle biraz stresler basladı falan stresimi atıyoprum nasıl nasılsın tatlım
evet yaa birazcık aldım:18::18::18:
2tL CANIM
hoşgeldin canım , biz çok gevezeyiz galiba yaaaa,
2 günde 60 sayfa ilerleyen tek topik bizim ki bence![]()
aynen öle yardım etmek bir yana birde celme takıyolar yada aralarını bozmaya calısıyolar nişanlım bir yere gitmeden önce benden izin alır yada söler hemen bak bak bak kılıbıga bak yok karı köylü falan nişanlımla bu yüzden bizim aramız bir acıldı ne laf dinler ne söz dinler hale geldi aramazdı sormazdı sonradan anladı
ben de hala konuşmadım... 2,5 saattir konuşmadık.. Beyfendi bana küstü söylendim diye... Küssün![]()
GUNAYDIN KIZLARRRR
of anca yazabıvlıyorum
bunlardagecer , ben 2.sac modelını begendımm
buarada nısanlımla aramızda bı sorun oldugund a ben 5 dk sonra unutan kın tutmayan uzatmayan tarafım
altan da alırım susarımda
ama benımkı uzatır kuser bılmem ne yapar
bu benı cok yoruyor , ınat yapmıyorum ama cok ınatcı
bıde roller degısık
yarın evımıze gıdıcez ınsallah bakalım neler yaptırıcazz
yarın gelınlık provasına cagırdılar benı daha gelınlık ayakkabım bıle alınmadı![]()
of allahım yarabbım ya
nısanlısıyla arası bozulan arkadasa uzuldum ınsallah sınırden nısanlısı oyle demıstır
evıne akrabaların gelmeısnı ıstemeyen arkadasta yanlıs dusunuyor onu soylıyeyım
bende cok hevslıyımdır bısey aldıgımda kuzenleırmı yengemlerı cagrıp gostermek ısterım
eve gelmelerını problem etmesı gereksız bence onu soylemek ıstedım
kaynanada bır anahtar muhabbetıne notrum ısterse gelsın temızlık yapsın oyle kuru kuruya tutmasın elınde allah alalahh
telde yine tartıştık az önce...beyefendinin dediğine bakkk...lütfen biraz anlayışlı ol...düğüne kadar para kazanmam lazım..başımı işten kaldırmıyorum sen ne diyorsun diyor bana yaaa...sanki ben anlayışsız kişinin tekiyim![]()
valla herşeye takmayın ya valla nişanlımda sivilceler çıktı çocuğun sıkıntıda allahtan üç beş koymuştum bak dedimmm kimse bilmyo zatennn eğer çok bunalırsak veirris borca seni sıkmam ailen neler yapacak bu para bizim için dedim kenara koydummm baza alındı ben neyle ödüycem aşkım diyo dedim aşkım babana söle eğer vermezse taksit yaptırıyorum de ben peşin verim napım herşeyimiz borç olmuşşş napalımmm birbirimizi kırmayalım dedimmm npımmmmmmmmm yaaaaaaaaa
Bende buna anlam veremiyorum kieşya alıcam, şunu yapıcam dien adam hoppp ne yaparsan yap demeye getiriyor bana şimdi herşeyii.
kızlar takvimime bakın heleee1 ay 1 hafta 1 gün
:81::81::81::81::81:
my_everything+ elin nasıl oldu cnm çeyizleri naptın bakımmm ya çiğdemcim de görükmüyoo onuda özledik ev, yerleştirdimi acaba![]()
evett kuzum elin nasıl oldu
kuzucum akşam dürdümmmtek başımaaaaaaEki Görüntüle 444164 bak davetiyemde bu görmediysennn ya akşam annemle tartıştımm dedim herşeyi kendimn yapmaya çalışıyorus koştur koştur kendimiz koşturuyoruz dedim ya birazda siz yardım edin dedimm ben ne yapacam alsınlar diyo biyandan onlar almıyo biyandan nişanlımın ailesi ölesine bakalım ne yapacaklar ikimizde çok bunaldık işten çık koştur akşam ikimizde valla çok yoruldum kendim halletmektennnnnnnnnnn
Bende bu izin alma muhabetlerine tavım arkadaş neden izin aırsın komik geliyor kusura bakmayın ama
İzin almak ne demekk???
Neden alcaz yada??
Yoksa ortak planınız söylersin böyle böyle şuraya gidiyorum haberin olsun diye
Sıkamyın böyle kocalarınızı
Allahtan öyle bir sıkıntım yok
Özgürlüğüme düşkün biri olarak kimsenin özgürlüğünede karışmam
sorgulanmaktan ve hesap vermekten nefret ediyorum![]()
ewt cnm çok zor inanki dün anneme dedimki ocağa gaz borusu alıncak anne dedim herşeyi senmi alacan bilmem ne ya ben daha nasıl yükleniyim nişanlım moıbilya beyaz eşya aldııı daha ne alsın çocuk cebinde parası kalmıyooo yaaaaaaa valla kızlar çalışmasam zor bunada şükür 700 lira bana yetiyo dermanımı alıyo akşama kadar çalışsamda bzen kızsamda buna da şükürrr
şükürki benimde öle bir problmemim yokbugüne kadar hep haber vermişizdir ama izin alma durumu olmamıştır aramızda
çok yoğunum şekerlerim...öğle sonu uğrayamayabilirimöpüm sizleri çok kaynatmayın
![]()
Ben misal kıskanc bırıyım
ben aksam arkadaslarımla dısarı cıkmam
nısanlımda cok kıskanc gıtmemı ıstemez zaten
arkadaslarımızla ortak gorusuruz
host bız cok zamandır cıkmıyoruz dısarı
ıkımzıde aynı arkadaslarladada aynı
anca bı arkadasımın saygısı fılan olursa dogumu dgunu nısanı mevludu fılan
evlendıkten sonrada erkek arkadaslarıyla cıkması benım hosuma gıtmez :26:
valla ızın alma derken soyle
hayatım suraya cagırdılar gıdeyımmı
oda der ama
arkadas cevreımızın ıkımızınde ya evlı nısanlı sozlu fılan
arada nadır bekar var
ben alıstım artık
o bıraz daha esnek bana gore ara ara ıcmeye cıkar arkadaslarıyla
ben cıkamam tabı
ben ıcmıyorumda ıcmek yasak ıstemıyor yanı kadına yakıstırmıyor
araba bınınce camını yarısından daha cok kapalı tutuyor 3-5 parmak acık![]()
o bana gore daha bellı edıyor kıskanclıgını
ee ben kıskanma mevzusuna nasıl geldım yahuu :S![]()
bır yere gıtmemesı guven teskıl etmez elbette ben bensız bı yerlerde sık sık olmasını ıstemem sohbetınden mahrum kalmak ıstemıyorum
şükürki benimde öle bir problmemim yokbugüne kadar hep haber vermişizdir ama izin alma durumu olmamıştır aramızda
çok yoğunum şekerlerim...öğle sonu uğrayamayabilirimöpüm sizleri çok kaynatmayın
![]()
kuuzm herşeyi alamabilirim ama huzurum olsun napımm yaaa bazı şeyleri alıyorum nişanlım aldı diyorum napım o yzüden kavgamı edimmm yaaa onada yazııkkkk su değilki aksın para bazı şeylerde sonra olsunnnn allah huzur versin evime yuvama bereket versin rabbimmmm![]()
ewt kendimiz yapıyoruz bide etraf karışmasa herley güzel olckkkkkkkkkkkk
İyiyim Allah'a şükür heyecanlıyım ben pazar evimi düzücek inşallah
ailesi nasıl bi aile dolduruşamı getiriyorlar çocuğu:44:
citl
manevı olarakmı yardım etmıyorlar
yoksa maddı boyuttanmı bashsettın
İyiyim Allah'a şükür heyecanlıyım ben pazar evimi düzücek inşallah
olsun olsun evlenen herkesin kilo aldığını duyuyorum bakalım ben ne olucam
100 Tane yaptırsa 200 lira masraflıymış cidden canım
çok gevezesiniz çooookkk yetişemiyorum yaaa
şu millete gıcık oluyorum yaa
hayırdır canım şurda kalmış bi haftamız ne küsmesi?
günaydın canım valla bende vereyim anahtarı temizliğimi yapsın ben gelene kadar iyi fikir
canım sana anlayışsız dememiş sadece biraz daha anlayış istemiş demekki çok bunalmış o kadar olay oldu hep senin yanında oldu nişanlın sende onu üzme gerçi konu nedir bilmiyorum ama
şu rahat aileleride hiç anlamadım ama sen destek ol boşver
ailesi nasıl bi aile dolduruşamı getiriyorlar çocuğu:44:
çeyizler gitti canım unuttuğumuz şeyler olmuş onlarıda bu hafta götürüp evi temizleyip yerleştiricez işte elimde daha iyi yara kapandı baya iz kalacak gibi geliyo bana ama düğüne kadarda belli belirsiz kalır heralde
Allah yardım etsin canım zor bu koşuşturmalar
bizde özleyiz ama haber veririz mutlaka birbirimize
canım hadi karşı taraf yardım etmiyorda senin annen niye etmiyor sanada yazık annem olmasa ben mahvolmuştum
canlar ben yemeğe gidiyorum, herkeslere afiyet bal şeker olsun
bu gün herkes baya bir gergindi, geldiğimde sizi daha sakin görim hee, üzmeyin birbirinizi nişanlılarınızlaaaa
![]()
etraftaki x kişiler bir gün olmayacak ve biz başbaşa kalacağız eşimizle, inatla hiç bir şey hallolmuyorrr
hatta şimdi hiç bişey olamamış gibi arayıp bir 'seni seviyorum' deyip kapayın telefonu![]()
Kolay gelsin bitanesiii
Benim nişanlım bana böyle yapsa fenalık geçirim
o camın arasına sıkıştırırm kafasını
aman Allah koruusunnn
Ben nişanlıma güveniyorum
arkadaşları il çıkıyor
Çıkabilirde evlenince de problem yok
Evleniyoruz diye esir almıyoruz ya
onunda ark konuşcakları vardır
benimde vardır
ben içerim ama ortam olunca
işte bi yere gittğimizde
Oturup alem yapan biri dğeilim
Kız arkadaşalrımlada içerim
Demez birşey
Kıskanılmaktan hiççç hoşlanmıyorum
Kıyafetimede karışmaz
Zaten kıskanç olsaydı şuan nişanlı olmazdım
![]()
evet canım cgdm bayadır yok. topiğide görmemiştir o.
my_everything sormayı unuttum canım bende elin asıl oldu
kuuzm herşeyi alamabilirim ama huzurum olsun napımm yaaa bazı şeyleri alıyorum nişanlım aldı diyorum napım o yzüden kavgamı edimmm yaaa onada yazııkkkk su değilki aksın para bazı şeylerde sonra olsunnnn allah huzur versin evime yuvama bereket versin rabbimmmm![]()
senelerdir gidiyorum kuzum![]()
bizim aramızdada problem olmaz o da söyler bende gidilecek yerler belli zaten, gittiği kişilerde bellidir. tek şartı var hava kararmadan evde ol
ewet cnm zaten insanın canını sıkan o zaten
Bilmiyorum ki canım sanmam ama hep Allaha şükür benden yana olurlar görümcemler felan ki nişanlım bu konulara kimseyi karıştırmaz resti çeker öyle biri ama ne oldu bende bilmiyorum daha geçen haftalarda saçım için kuaför arkadaşını ayalarlamıştı![]()
Dün bende anneme sinirlendim
Evin kaba inşaatı bitti
boyacıda bu hafta bitircek
en geç önümüzdeki hafta
işte siz yavaştan temizlemeye başlayın evi diyor bana
hiç yardım etmek yok
sen ark kuzenin
yakın olduğum 2 kişinn adını söyledi
kırıldım ama belli etmedim
Zaten annemle çok iyi geçinen biri dğeiliz
bu ara malum döneme girdi menapoz ses çıkarmıyorum ama
dün kalbim çok kırıldı
yok ben istemesem kına yapmazmış filan
cevap bile vermedim
ama bozuldum
babam bile hafta sonu gidelim evi toplayalım derken
annem sen bilmemkimle git topla diyor
çok kırıldım çokkk
evet alıyorsun ister istemez 1 2 kiloda olsa
çok fazla almamaya çalışıyorum ben artık
bende eşime söylerim git veya gitme der açıklamasınıda yapar gitme dediği zamanlarda zaten benim hiç arkadaşım yok burda görüştüğüm
kuzenlerim bana yetiyooo![]()
ASLINDA dedıklerının hepsıne katılıyorum haklısın eng uzelı bu
bırlıkte yasamın ıcındede ozel hayat olmalı
hıc cıkmıyor degılız
ama gıdılecekse yanına benıde alır
falan fılan
bende nısanlıma guvenıyorumda kızlara guvenmıyorum baskasına bakmasına dahı dayanamam
bırde sıcak suanda masatakvımı o cam olayı farklı yanı abartı
forumda bı kızda mubarek dunya guzelımısın demıstı
babasıda oyleymıs ama cok kıskancmıs
suadna rahat ama valıde benım valıdede tas gıbı kadın masallah cocuklarıda hep ona benzıyor guzeller valla kadın sık gıyınıyor hep
çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
nasıl uğramıyon hani kına yapacaktık bugün?
daha iyi canım baya kapandı ama daha var yani bu sıcakta üzerini kapatamıyorum terliyo ellerim daha çok yanıyo bu sefer açıncada mikrop kapar die korkuyorum sürekli tentirdüyot sürüyorum
aynen öyle kuzum herşeyinin olması değil elindekilerinin huzurla mutlulukla kullanılması önemli takma kafana sen
tedavi nasıl gidiyor peki sana zorluğu varmı bi ara ağır poşet taşıyamıyorum diyordun
aynen bizimde öle ama zaten o huy babamda da var istediğn yeri gez haber vererek ama hava kararmadan evde ol o yüzden alışkınım ben
bunaldı o zaman canım sende küsüp tavır yaparak daha da soğutma bırak kendi haline biraz
((
düğün önceside veriliyor diyorlar gerçi ama ben hiç vermedim bakalım alacakmıyım![]()
citl
manevı olarakmı yardım etmıyorlar
yoksa maddı boyuttanmı bashsettın