- 30 Ocak 2010
- 657
- 3
- 318
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
kayınvalidede anahtarın ne işi var bak bende buna çok kızarım ya. inşallah bizde oyle birşey olmaz görcez bakalım bir ay sonra bizde
bu son dönemlerimiz amma stresli geçiyo gerçekten bazı şeylerin guzelliğini göremiyo bile insan
kayınvalidede anahtarın ne işi var bak bende buna çok kızarım ya. inşallah bizde oyle birşey olmaz görcez bakalım bir ay sonra bizde
bu son dönemlerimiz amma stresli geçiyo gerçekten bazı şeylerin guzelliğini göremiyo bile insan
Destekleriniz için teşekkür ederim... biraz sakinleştim..İyiki kadınlar kulübü var :) Hep alttan alıyorum, yoruldum inanın...
Aynen cnm bütün güzellikler silindi bende artık kapkaranlık yaşıyorum
Aynen cnm bütün güzellikler silindi bende artık kapkaranlık yaşıyorum
ahhh yapmayın ama böyleee deli etmetin beniiii
kızlar bize noluyor yaaa, en mutlu günlerimiz bunlar
fazla o şöyle bu böyle diye takmayıp keyfini çıkaralım yoksa zehir olacak düğün üstü herşey. bazen ufak şeyleri büyütebiliyoruz stresten ister istemez.
gelin daha sakin olalım, ne demişler tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır, hepimiz kadın olarak sinirlenmeden , sakin sakin yapamayacağımız , anlatamayacağımız , kabul ettiremeyeceğimiz hiçbirşey yok aslında ama bunu çoğu zaman göremiyoruz stresten.
Kimse için kendimizi üzmeyelim.. stres insanı hasta ediyor... Sağlığımızdan oluruz...
kızlar bize noluyor yaaa, en mutlu günlerimiz bunlar
fazla o şöyle bu böyle diye takmayıp keyfini çıkaralım yoksa zehir olacak düğün üstü herşey. bazen ufak şeyleri büyütebiliyoruz stresten ister istemez.
gelin daha sakin olalım, ne demişler tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır, hepimiz kadın olarak sinirlenmeden , sakin sakin yapamayacağımız , anlatamayacağımız , kabul ettiremeyeceğimiz hiçbirşey yok aslında ama bunu çoğu zaman göremiyoruz stresten.
masatakvimim sana kına kurabiyeleri buldum çok cici bunlar
Eki Görüntüle 444113 Eki Görüntüle 444121 Eki Görüntüle 444120 Eki Görüntüle 444119 Eki Görüntüle 444118 Eki Görüntüle 444117 Eki Görüntüle 444116 Eki Görüntüle 444115 Eki Görüntüle 444114 Eki Görüntüle 444122
ahh bu erkekler ahhh...nişanlımda son zamanlarda hiç beklemediğim hareketler yapıyor...bende soğudum evlilikten falan
özel değilse anlat şekerim...
evetbence kına konseptine en uygun olan 9. model şekerimmmmmmastakvimim bak kurabiyelere...insan bunu nasıl yer yaaa
masatakvimim nerde , yoğun galibaaaa:44:
canımya ne oyle kapkaranlık yaşamak felan yapmayın bukadar. hepimizin stresli olduğu dönem sinirleirimiz yıpranıyo biliyorum ama elbet geçecek bugunler ya. hele bi yuvamızı kuralım.
umarım onumuzdeki ayda bu olumlu duşunceler içerisinde olurum bizim düğün alışverirşi ev tutulması felan temmuzdada
Bende 9. yaptırmayı düşünüyorum
Kuzene söyleyeceğim bugün
Hiçbir vücut ısısı değiştirmiyorsa mevsim normallerini
Sevmek de yok artık,
Sevmek yok artık
Hiç kimseyi!
Sen yaz saati uygulaması, ben kış saati
Ortak bi takvimimiz bile olmadı!
Seni bir saat ileri almışlar, beni bir saat geri
Bu zamanlar yoksa bize düşman mı?
Bilemem
Aklın kimde kalır?
Bilemem
Hatrın kimde kalır?
Bilemem
Kimler sensiz kalır?
Bilemem.
Hangi yol düz gider?
(Hangi yol güze gider?)
Bilemem aşklar ne için biter!
Ne güzel anlattın... Sabır versin rabbim hepimize... herkes mutlu olsun mutlu yuva kursun...
Haklısın cnm da işte olanlar karşısında tepkisiz kalamıyoruz aman hadi boşver sallamayım olacaksa bişi zaten oluyor.
Eğlenmemize bakalım
Ewt cnm.
Düğün stresi derlerdi de inanmazdım varya başıma gelince anladım ama bunu da atlatırız sonuç ne olursa olsun
ah işte ben onu yapamıyorum tum evli arkadaşlarım akıl verir erkeği tatlı dille yola getir derler. ben beceremiyorum galiba onu. inatlaşma yoluna gidiyorumikna kabiliyetim mi yok nedir
kıss bu güzel şarkıymış kmin şarkısı bu????
canlar Allahım hayırlısıyla hepimize bu zorlu sureci tamamlamayı nasip etsin.bir bakıcaz geçicek biticekne kadar gergin olursak o kadar geçmez bu günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?