• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Sibelim84 Sibelim84 boşver kuzu yaaa..o maaşa hem yol hem yemek olurmu hiç yaa...ne adaletsiz bir ülkede yaşıyoruz anlamıyorum..

aynen cnm kaldım oyle valla.bı yandada dusunyorum Duru hala gecelerı on kere kalkıyo çalışsam nasıl olcak mafolcam valla....ne yemek yıyo ne uykumuz var erkendende kalkıyo 2 yas sendromuna erken gırıyoruz galıbsa

kuzum nerelerdesin sen..
biz iyiyiz işe başladım benn..
ev iş bebek koşturuyorum sen nasılsuın
İyiyim çok şükür canim yuvarlanip gidiyorum bildiginiz gibi
Bayagi büyüttün mü mustafayi
Nasil gidiyor annelik?

nolsun cnm ben iş arıyorum Duru cadısıyla ugrasıyorum ne uyku var ne yemek 2 yas sendromunamı gırıyo sıpa ne....sen neler yapıyorsun
Canim hakkinda hayirlisi ben de iş ariyorum inş gönlümüze göre buluruz
Kuzenim adalet bölümünden mezun oluyor bu yaz, avukatin yanina girmiş sen aklima geldin
Kizin nasil iyice büyümüştür

İyiyim çok şükür canim yuvarlanip gidiyorum bildiginiz gibi
Bayagi büyüttün mü mustafayi
Nasil gidiyor annelik?

Canim hakkinda hayirlisi ben de iş ariyorum inş gönlümüze göre buluruz
Kuzenim adalet bölümünden mezun oluyor bu yaz, avukatin yanina girmiş sen aklima geldin
Kizin nasil iyice büyümüştür

hıç bulaşmasaydı avukatlara:KK53: asgarı ucrtetten fazla vermıyo pintiler bende gıtmıyorum bakalım napıcaz
buyudu ıyıce cnm resmını atarım bu arada grıp oldu kuzum ateslı hasta kızlar

oyy geçmiş olsun yaa..
çocuklar çok çabuk hasta oluyor yaa..

çok şukur doğal şurup sayesınde gene grıbı ılaçsız atlattık ısyan...sanada yazayım gercekten cok faydalı hem grıp boğaz enfeksıyonunda hemde bagışıklık guclendırıcı ....kızım hasta oldugunda hemen gunde 3 kere verıyorum ayaga kalkıyo kuzum
bır bardak kaynamış suya bır soğan kes ve birkaç diş sarımsak at içine soğusun. su soğuyunca süz yarım tarcın yarım limon( bırazımı sık içine at) vede senınkı 1 yasından kuçuk oldugu ıcın bırkaç kaşık pekmez ( 1 yastan sonra bal) içine kat karıstır dolaba koy. yemeklerde sonra dolaptan cıkar once ılısın bırer kaşık ver.ınan cok faydalı....boşu boşuna ılaç kullanmıyoruz çok şukur
aklında olsun senınde....

çok şukur doğal şurup sayesınde gene grıbı ılaçsız atlattık ısyan...sanada yazayım gercekten cok faydalı hem grıp boğaz enfeksıyonunda hemde bagışıklık guclendırıcı ....kızım hasta oldugunda hemen gunde 3 kere verıyorum ayaga kalkıyo kuzum
bır bardak kaynamış suya bır soğan kes ve birkaç diş sarımsak at içine soğusun. su soğuyunca süz yarım tarcın yarım limon( bırazımı sık içine at) vede senınkı 1 yasından kuçuk oldugu ıcın bırkaç kaşık pekmez ( 1 yastan sonra bal) içine kat karıstır dolaba koy. yemeklerde sonra dolaptan cıkar once ılısın bırer kaşık ver.ınan cok faydalı....boşu boşuna ılaç kullanmıyoruz çok şukur
aklında olsun senınde....
Ayyy supermis cok saol

büyüdü canım yaa maşallah artık..
büyüdükçe hareketleri değiştikçe daha sevimli oluyorlarrr..

gun gectıkçe degısımını ızlemek muthıs bırşey canım...çalışmamanın tek guzel yanı dıyebılırım
dun sabaha karsı onu emzırırken yanında uyuyakalmışım sen uyan yatagımıza çık babasına sokul bagır BABEEEESSS dıye:KK70: bı uyandık ay nerde dedım ses var kendı yok bı baktım babasının yanına çıkmış uyandırdı bızı sıpa
her kapı çalmasınada babes dıye koşuyor ( babiş demeye çalışıyor) anne varken annecı tuvalete bıle bırlıkte gırıyoruz...ama babası varken babacı:mad:

gun gectıkçe degısımını ızlemek muthıs bırşey canım...çalışmamanın tek guzel yanı dıyebılırım
dun sabaha karsı onu emzırırken yanında uyuyakalmışım sen uyan yatagımıza çık babasına sokul bagır BABEEEESSS dıye:KK70: bı uyandık ay nerde dedım ses var kendı yok bı baktım babasının yanına çıkmış uyandırdı bızı sıpa
her kapı çalmasınada babes dıye koşuyor ( babiş demeye çalışıyor) anne varken annecı tuvalete bıle bırlıkte gırıyoruz...ama babası varken babacı:mad:

yerimmm onun babeessss diyen dillerinii yaa..
şimdi nasıl tatlıdır yaa..
kız çocukları ayrı bir cilveli oluyorlar değilmi..
bunlaruın hepsi babacı yaa..
bizimkide daha kapıda görünce kollarını atıyor çıldırıyoer kahkalar falan..
bana yapmıyor sıpa bunları :KK48::KK48:

yerimmm onun babeessss diyen dillerinii yaa..
şimdi nasıl tatlıdır yaa..
kız çocukları ayrı bir cilveli oluyorlar değilmi..
bunlaruın hepsi babacı yaa..
bizimkide daha kapıda görünce kollarını atıyor çıldırıyoer kahkalar falan..
bana yapmıyor sıpa bunları :KK48::KK48:

bıde kızlar çok babacı olurmuş baba ılk aşkmış onlar ıcın....aynen benımkı oyle babaya delırıyor ama bugunlerde banada cok düştü tuvalete peşimden gelıyor...nasıl bırakıp çalışacagım of of......ısyan en ıyısını yaptın ıse baslamakla

Kizlarrr slm dun gece bir anda aklima geldiniz...en guzel zamanlarimizi gecirdik...ne guzel gunlerdi...gecmisi okudum okudum☺hatta kina ve dugun zamanimi buldum ey gidi gunler dedim.eflinam hayirlisiyla al bebisini..mmouse ve prenses darisi size..isyan nasil gidiyor annelik..citl nasislsin....sibel umarim iyi bir ie bulursun..benim kizda duru gibi ne gecem var ne gunduzum..birde sabahciyim okulda 6da gune basliyorum..mahvoluyorum kizlar...gulayla gelinim ne yapti...gulayin 2.oldu mu..baska aklima gelmeyrn varsa hepinizi cok oopuyorum kizlar..

hakkaten bakıyorum kımseler yok hıç ben kızım uyuynca gırıyorum malum ama bugun dişçiye gıtcem Duruyu yolladım halasına cıkcam bırazdan bakayım dedım.durduk yere dişim oyulmuş ınş dolguyla gecer
sızlerde ne var ne yok..............
paşa buyumuştur ısyan az bı foto koyda görelım kız
bu arada faceden efulıme mesaj atacaktım hatırını sormak ıçın,baktım sayfasına hıçbır şey görunmuyor gızlenmışmı benden anlamadım nıye boyle bırşey yaptı onuda anlamadım...sizler paylaşımlarını göruyor musunuz

aynen dolgıyla gectı sukur cnm
bu arada kızlar gecen bı ıs göruşmesne gıtmıştım yemek yol vermıyorlarmış bende en az 1500 olıursa tamam demıştım bugun asıl patron benımle göruşmek ıstemış....hayırlısı bakalım 6da orda olacagım

Kizlarrr slm dun gece bir anda aklima geldiniz...en guzel zamanlarimizi gecirdik...ne guzel gunlerdi...gecmisi okudum okudum☺hatta kina ve dugun zamanimi buldum ey gidi gunler dedim.eflinam hayirlisiyla al bebisini..mmouse ve prenses darisi size..isyan nasil gidiyor annelik..citl nasislsin....sibel umarim iyi bir ie bulursun..benim kizda duru gibi ne gecem var ne gunduzum..birde sabahciyim okulda 6da gune basliyorum..mahvoluyorum kizlar...gulayla gelinim ne yapti...gulayin 2.oldu mu..baska aklima gelmeyrn varsa hepinizi cok oopuyorum kizlar..

Sibelim kuzum ben pek giremiyorum kimse yok

Lovelady canim sagol allah razi olsun

Kizlar ben geldim
Sibelim biz vatsapta yazisiyoruz arada
Onun icin ben pek girmiyorum topige

Prenses sende ne var ne yok
Sibelim sende artik vatsapa gel yaaa

Biz 30+3 olduk bugun itibari ile
Kendimi yorgun hissefiyorum cunku hic durmuyorum
Ctesi ve bugun evi kirkladim resmen ama oldum

Hazirlik olaraj daha pek bisi almadik bebise
Ben kendime aldim yeni bikac parca kiyafet
Evde neysede disarda zor oluyordu artik
2 tunik 3 pantalon aldim kendime

Ablam bebek cantasi verdi hic kullanilmamis
Kanguru verdi babybjorn marka tas gibi
Lohusa takimi verdi 2 kere giydi sadece
Bwbise ayakkabi kiyafetler battaniyeler verfi
Birde bebek arabasi chicco travel set
Cok kullanmadi kiza almisti ama kiz binmedi pek

Grili morlu ilk basta erkek dite istemedim ama sifiri 2000 tl civari duyunxa alicam veremem o kadar para

cnm senın cadı kaç aylıktı....benım nerdeyse 21 oldu ama gece 10 kere kalkıyo aynen...bıde calışcam senın gbı mafolcam

Kizlar ben geldim
Sibelim biz vatsapta yazisiyoruz arada
Onun icin ben pek girmiyorum topige

Prenses sende ne var ne yok
Sibelim sende artik vatsapa gel yaaa

Biz 30+3 olduk bugun itibari ile
Kendimi yorgun hissefiyorum cunku hic durmuyorum
Ctesi ve bugun evi kirkladim resmen ama oldum

Hazirlik olaraj daha pek bisi almadik bebise
Ben kendime aldim yeni bikac parca kiyafet
Evde neysede disarda zor oluyordu artik
2 tunik 3 pantalon aldim kendime

Ablam bebek cantasi verdi hic kullanilmamis
Kanguru verdi babybjorn marka tas gibi
Lohusa takimi verdi 2 kere giydi sadece
Bwbise ayakkabi kiyafetler battaniyeler verfi
Birde bebek arabasi chicco travel set
Cok kullanmadi kiza almisti ama kiz binmedi pek

Grili morlu ilk basta erkek dite istemedim ama sifiri 2000 tl civari duyunxa alicam veremem o kadar para

cnm benım akıllı telefonum yok esım alalım dıye tutturdu ama ben boşa aldırmak ıstemıyorum. telefonum dokunmatık gayet ıyı.... netede bılgısayarımız var ordan gırıyorum o yuzden aldırmadım o yuzden watspım yok
ablan sayesınde şanslısın cnm...ne farkedecek rengı bebek arabasının...hem bencede ıkı cınsıyetede uygun bır renkmış......ben kırmızı lacıvert aldırdım 1 senede sonra kullanmadım zaten bınmedı sıpa
bu arada sen iş felan yapma ya artık ıyıce agırlaşmısındır

oooo kimleri görüyorummm..
şükür canım annelik yorucu ama güzel geçiyor..
sen nasılsın neler yapıosun..
ya arada bari girin yazın yahuuu

misafir musti 2.jpg misafir musti.jpg merhabalerrr misafirim vardı dün oğlumla şükür atlattık cçteside var o da kolay ataltırız inşş

Back