• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Eki Görüntüle 1533709 Eki Görüntüle 1533710 merhabalerrr misafirim vardı dün oğlumla şükür atlattık cçteside var o da kolay ataltırız inşş

oy oy o tepeden kalkmış sacını yesınler senın:KK70: çok tatlı görunuyonuz cnm
bende cok uykusuzum gene ...dun akşam görumcemın yasgınu dıye mangala gıttık.orda parkta vardı ıyıce yoruldu benım sıpa...guzel uyur bu gece dedıle.sonuç gece ıkıbucukta kalktı 5 e kadar uyumadı sızlandı durduo_O
sekızdede uyandı çok uykusuzum cok:KK67:

kız bu kaçıncı nıck:KK70:

bızde ozledık kımse gırmıyo artık ısyan eflnam arada dönduruyoruz muhabbetı
sende ne var ne yok
bu son artık fıstığım bundan sonra kafam rahat inşallah
o eşşek beni takip ederse de etsin bişeyim değil neticede
bende uğraşıyorum iş güç dersler arkadaşlar yemek yemeğe zamanım yok leylaya bahsetmiştim biraz
öyle yani sen nasılsın duru nasıl?
işe başlamadın dimi

Neden uyumuoki duru guyw 1 yaşi geçince uyur diyorlar bana..
Oyyy oyu kiyamsm bize ya

[SUO TEQUOTE="Sibelim84, post: 41038503, member: 299493"]oy oy o tepeden kalkmış sacını yesınler senın:KK70: çok tatlı görunuyonuz cnm
bende cok uykusuzum gene ...dun akşam görumcemın yasgınu dıye mangala gıttık.orda parkta vardı ıyıce yoruldu benım sıpa...guzel uyur bu gece dedıle.sonuç gece ıkıbucukta kalktı 5 e kadar uyumadı sızlandı durduo_O
sekızdede uyandı çok uykusuzum cok:KK67:[/QUOTE]

Anemmmmm kimler gelmis hisgelmis ...kiz napican kocayo dertsiz basina dertmi.alican pehhhh...
Benmo zwyifimmm burada oyle gorunmusss aha halime bak IMG_20150515_111048.jpg ams diyet ise yaradi 3 kilo gitti kaldi 5 kilo..
maşallah büyüttün oğlanı hee
güzel anne nasılda zayıfsın yaa helal olsun bayılıyorum böyle kadınlara
kocayı bulayım tekrardan hemen doğurup hemen zayiflicam bende ahahahah

kızlaaaaar benim nurşen
aranıza döndüm yeniden
nasılsınız ne var ne yok?
özlemişim yaa sizleri:KK30::KK30::KK30:

cnm senın cadı kaç aylıktı....benım nerdeyse 21 oldu ama gece 10 kere kalkıyo aynen...bıde calışcam senın gbı mafolcam

cnm benım akıllı telefonum yok esım alalım dıye tutturdu ama ben boşa aldırmak ıstemıyorum. telefonum dokunmatık gayet ıyı.... netede bılgısayarımız var ordan gırıyorum o yuzden aldırmadım o yuzden watspım yok
ablan sayesınde şanslısın cnm...ne farkedecek rengı bebek arabasının...hem bencede ıkı cınsıyetede uygun bır renkmış......ben kırmızı lacıvert aldırdım 1 senede sonra kullanmadım zaten bınmedı sıpa
bu arada sen iş felan yapma ya artık ıyıce agırlaşmısındır

kızlaaaaar benim nurşen
aranıza döndüm yeniden
nasılsınız ne var ne yok?
özlemişim yaa sizleri:KK30::KK30::KK30:

Sibelim kuzum valla yapacak kimdem yok
Sonucta yine ben yapicam
Kosturmam hic bitmiyor vallahi
Giden gelen biz gidiyoruz surekli derken
Yoruluyorum ama gezmektenbde geri kalmak istemiyorum

Mavilim canim hosgeldin
İnbs sende tez zamanda burda konu acarsin
Bebis bekliyoirum diye
O gunler gelecek ins

bu son artık fıstığım bundan sonra kafam rahat inşallah
o eşşek beni takip ederse de etsin bişeyim değil neticede
bende uğraşıyorum iş güç dersler arkadaşlar yemek yemeğe zamanım yok leylaya bahsetmiştim biraz
öyle yani sen nasılsın duru nasıl?
işe başlamadın dimi

yk cnm ya asgarı ucret verıyorlar ben krese 400 vercem bana ne kalcak degmeyecek yavrumu kreslere vermeye....iş arıyorum hala ama yok yok

maşallah büyüttün oğlanı hee
güzel anne nasılda zayıfsın yaa helal olsun bayılıyorum böyle kadınlara
kocayı bulayım tekrardan hemen doğurup hemen zayiflicam bende ahahahah

bende bayılıyorum boyle kadınlara....bı tanıdıgım ıkız doğurdu hala tığ gbı:oops: ben bı tane doğurdum kaldı kılolar....boğazımı tutamıyorum anacım ben.....neysekı boy var oda olmasa yuvarlanıp gıtcem

Neden uyumuoki duru guyw 1 yaşi geçince uyur diyorlar bana..
Oyyy oyu kiyamsm bize ya

[SUO TEQUOTE="Sibelim84, post: 41038503, member: 299493"]oy oy o tepeden kalkmış sacını yesınler senın:KK70: çok tatlı görunuyonuz cnm
sekızdede uyandı çok uykusuzum cok:KK67:

Anemmmmm kimler gelmis hisgelmis ...kiz napican kocayo dertsiz basina dertmi.alican pehhhh...
Benmo zwyifimmm burada oyle gorunmusss aha halime bak Eki Görüntüle 1534125 ams diyet ise yaradi 3 kilo gitti kaldi 5 kilo..[/QUOTE]

ısyan kım dıyorlasa yolla onu bana yalan yalan:KK70: bak nerdeyse 21 aylık olduk gece 3 kere kalkarsa sukredıyoruz guzel uyudu dıye...her bebek bır degıl malesef benım uyku konusunda sıkıntım her zaman oldu

Sibelim kuzum valla yapacak kimdem yok
Sonucta yine ben yapicam
Kosturmam hic bitmiyor vallahi
Giden gelen biz gidiyoruz surekli derken
Yoruluyorum ama gezmektenbde geri kalmak istemiyorum

Mavilim canim hosgeldin
İnbs sende tez zamanda burda konu acarsin
Bebis bekliyoirum diye
O gunler gelecek ins

kıım yorma kendımı bak son zamanlar agırlaşıyosundur ıyıce....bu arada foto atmıyosun hıç bakalım son halına bı

yk cnm ya asgarı ucret verıyorlar ben krese 400 vercem bana ne kalcak degmeyecek yavrumu kreslere vermeye....iş arıyorum hala ama yok yok

bende bayılıyorum boyle kadınlara....bı tanıdıgım ıkız doğurdu hala tığ gbı:oops: ben bı tane doğurdum kaldı kılolar....boğazımı tutamıyorum anacım ben.....neysekı boy var oda olmasa yuvarlanıp gıtcem

Benmo zwyifimmm burada oyle gorunmusss aha halime bak Eki Görüntüle 1534125 ams diyet ise yaradi 3 kilo gitti kaldi 5 kilo..

ısyan kım dıyorlasa yolla onu bana yalan yalan:KK70: bak nerdeyse 21 aylık olduk gece 3 kere kalkarsa sukredıyoruz guzel uyudu dıye...her bebek bır degıl malesef benım uyku konusunda sıkıntım her zaman oldu

kıım yorma kendımı bak son zamanlar agırlaşıyosundur ıyıce....bu arada foto atmıyosun hıç bakalım son halına bı[/QUOTE]

ayy yaa bizimde hep uykumuz problemli..
gündüz ayakta uyuyor yere koysak hayatta uyumuyor..
oyy oyy netcez bilmem böyle..
hiç yapmam etmem demedimm ama yapmak istemediğim herşeyide bu çocuk bana yaptırdı valla

günaydınnn iyi haftalar şekerlerrr...
oğluşumm artık dönüyor teyzeleri...çok şeker oluyor artık yaaaa..
sizler nasılsınızz

Back