How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
günaydınn güzeller..
hepimize iyi bir hafta olsun inşş..
baya yoğun bir hafta sonu oldu bizim..
c.tesi sabah kv ye gittik kahvaltıya.. öğleden sonra sıkıldık kv ile avm ye gittik..mustime babaannesi baya kıyfaet oyuncak falan aldı...
dünde annemler geldi öğlen hadi gidiyoruz dediler..yine avm ye gittik..mustime yürüteç ve onlarda ciciler aldı..baya ganimet topladık bu hafta sonu :KK49::KK49::KK49::KK49:
yürüteç için erken daha bindirmicez ama dedesi heves etti alalım diye tutturdu aldı artık :KK37::KK37:
oğlum başlarda kalabalıktan ve böyle avmlerden çok koruyor hep ağlıodu..inatla çıkardım şimdide eve girince ağlıo şapşikkk :KK70::KK70:

sen bıde bayramlarda gör ganımet toplamayı:KK70: ısyancım kaç aylık oldu sıpan.....sutun yettımı mamaya devam ettın mı? ek gıdaya ne zaman gecıyorsun?
az daha buyusun eve hıç gırmek ıstemıcek...bende şimdi uyuttum mesela uyanınca parka göturcem..

sen bıde bayramlarda gör ganımet toplamayı:KK70: ısyancım kaç aylık oldu sıpan.....sutun yettımı mamaya devam ettın mı? ek gıdaya ne zaman gecıyorsun?
az daha buyusun eve hıç gırmek ıstemıcek...bende şimdi uyuttum mesela uyanınca parka göturcem..

tatlım ilk 50 gün falan sütüm çok olmadı hem mama hem meme ile geçirdik..
sonra sütüm baya arttı hiç mama vermedim..
işe başlayacağım için 4. ayda muhallebi vermeye başladık mecburan çünkü mustim biberon mümkün değil almıyor..
bu hipp in 4. ay kaşık mamaları var annem onu benim sütümle hazırlayıp veriyor..
yeni yenide meyve suları verdik şimdi püreye geçtik..
15 gün sonrada hafif sebze çorbalarına geçiş yapıcaz..
mustafam şu anda 5 ay 2 günlük..

bu arada diyete başladım..
emzirmemi etkilemeyecek şekilde diyet yapıcam..
çok moralim bozuluyor kendimi gördükçe..
sabah kahvaltım..
biraz peynir, 2 minik domates, 1 biber, birazda maydonoz ve yarım simit. 1 bardak çay ve 2 bardak su

tatlım ilk 50 gün falan sütüm çok olmadı hem mama hem meme ile geçirdik..
sonra sütüm baya arttı hiç mama vermedim..
işe başlayacağım için 4. ayda muhallebi vermeye başladık mecburan çünkü mustim biberon mümkün değil almıyor..
bu hipp in 4. ay kaşık mamaları var annem onu benim sütümle hazırlayıp veriyor..
yeni yenide meyve suları verdik şimdi püreye geçtik..
15 gün sonrada hafif sebze çorbalarına geçiş yapıcaz..
mustafam şu anda 5 ay 2 günlük..

anladım cnm hadı ınş sıkıntı yasamazsınız.....ınş yoğurtta sevıyordur benımkı çok sveıyor ha bu arada ben yoğurt mayalamayı 2-3 ayda becerdm anca tutturdum:KK70:
dıyete baslamızsında kaçla hamıle kaldın şu anda kacsın cnm...aynısın gbı gelıyo bana

anladım cnm hadı ınş sıkıntı yasamazsınız.....ınş yoğurtta sevıyordur benımkı çok sveıyor ha bu arada ben yoğurt mayalamayı 2-3 ayda becerdm anca tutturdum:KK70:
dıyete baslamızsında kaçla hamıle kaldın şu anda kacsın cnm...aynısın gbı gelıyo bana

yoğgurdu şimdilik çok sevyiyor canım..
valla ben hiç mayalamadım annem yapıyor..
kuzum doğuma 74 ile girdim..
64 ile hamile kaldım..
şu anda 68 im..
hefefim 60 olmak..çokta zayıf olmak istemiyorum

yoğgurdu şimdilik çok sevyiyor canım..
valla ben hiç mayalamadım annem yapıyor..
kuzum doğuma 74 ile girdim..
64 ile hamile kaldım..
şu anda 68 im..
hefefim 60 olmak..çokta zayıf olmak istemiyorum

gayet ıyısın bence cnm....onuda verırsın zaten benım gbı degılsın...bende ırade sıfır...bıde evde oldukça sarıyorum yemeğe

günaydın kızlarrr....
hafta sonu bende yine ist daydım bebiş okuması vardı canım çıktı çok yoruldum. bu hafta nasıl geçicek bakalım.
çarşamba günü fuarda görevliyim. perşembe tatil cuma da doktora gideceğim için raporluyum. 4 gün iznim olucak dinlenirim inş. bu hafta 3 gün çalışıcam :D

slm kızlar.bır haftadır belkı on iş görüşmesıne gıttım....verdıklerı para asgarı ucret yol yok.bende hıçbırını kabul etmedım. beklıyorm oyle....çok kotu pıyasa on yıl deneyımı duyunca senı kapmak ıstıyorlar ama asgarı ucretten fazla veren yok. ulen zaten bugun deneyımsız bır elemanda alsan verecegın para en az agraı ucret.resmen dalga gecıyorlar ınsanla....kızımı krese vermeyecek olsam hadı tamam ama sonuçta kreşe para verılcek eee 400-500 lıra ıcın kızımı kreslerde rezılmı edeyım yanı
offff çok sınırlıyım

slm kızlar.bır haftadır belkı on iş görüşmesıne gıttım....verdıklerı para asgarı ucret yol yok.bende hıçbırını kabul etmedım. beklıyorm oyle....çok kotu pıyasa on yıl deneyımı duyunca senı kapmak ıstıyorlar ama asgarı ucretten fazla veren yok. ulen zaten bugun deneyımsız bır elemanda alsan verecegın para en az agraı ucret.resmen dalga gecıyorlar ınsanla....kızımı krese vermeyecek olsam hadı tamam ama sonuçta kreşe para verılcek eee 400-500 lıra ıcın kızımı kreslerde rezılmı edeyım yanı
offff çok sınırlıyım
haklısın canım maalesef piyasa böyle. sende bekle bakalım elbet sana göre bir iş çıkacaktır.

bengeldim kızlar sınavlar vardı uzun suredir gremedmmm çok şükür sınavım ıı gectii bir tane kaldı diplomayı alcam para ödemekten bıktım açıkogretime bitipde kurtulsam

haklısın canım maalesef piyasa böyle. sende bekle bakalım elbet sana göre bir iş çıkacaktır.

belkı onyere gıtıım mouse deneymı duyunca senı almak ıstıyorlar ama asgarı ucrete....ben kızımı krese verecegım ee kres parasını dusunce 400-500eı calışacagım...kızıma yazık degıl mı...yanlışmı düşünüyorum kızlar ya....

bengeldim kızlar sınavlar vardı uzun suredir gremedmmm çok şükür sınavım ıı gectii bir tane kaldı diplomayı alcam para ödemekten bıktım açıkogretime bitipde kurtulsam

ınş alırsın cnm...bebekle zor oluyodur ders çalışmak

slm kuzular amam sessiz oldu burası haaa kızacağım sizlere..

citl inş biter kuzum okul..

eflinam tatlım dahada sertleşecek o tekmeler annesi..

günaydın kızlarrr....
hafta sonu bende yine ist daydım bebiş okuması vardı canım çıktı çok yoruldum. bu hafta nasıl geçicek bakalım.
çarşamba günü fuarda görevliyim. perşembe tatil cuma da doktora gideceğim için raporluyum. 4 gün iznim olucak dinlenirim inş. bu hafta 3 gün çalışıcam :KK70:

ohhhh süpermişş haftayıda bitirdin hadi iyisin kuzummm..
doktordanda güzel haberlerle gel bekliorum haber senden şekerimm..

offff çok sınırlıyım

tatlım ne yazıkki piyasa böyle artık..
hiç insaf kalmamış bu insanlarda o kadar işsiz varki patronlar senin yerine çok eleman var deyip kısıyorlar ücreti..
bencede kabul etme eline kalacak 400-500 tl için bebeğini kreşe vermeye değmez şu durumda

slm kuzular amam sessiz oldu burası haaa kızacağım sizlere..

citl inş biter kuzum okul..

eflinam tatlım dahada sertleşecek o tekmeler annesi..

Canim sorma gece oluyordum
Sut icmistim yatarken
Oda midemi yakmis
O sut bogaxima kadar gelmis bir kalktim negfes alamiyorum
Osmaaan diye bir bagirdim
Adam oluyordu korkudan
Kustum hemen
Bogazlarim asinmis,yanmis,kavruilmus
Rennie ictim ama oda gecirmedi
Hamile reflusu oldu bende sanirim

Back