How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Mausem kuzum sen bir dr git en Kisa zamanda ins guzel haberlerle doneceksin

İsyan canim tas gibisin maadallah

Prenses gel artik sesin solugun cikmiyo hic
Nerfesin neler yapiyorsun

Sibelim kuzeninde cok patavatsizmis vallahi
Bu insanlari anlamam sanane ya kilomdan gobegimden
Millete dert olur
Kadinlari iyice sinir ederlrt

Good heart canim hg
Kizini rabbim bagislasin
Calisiyor musun

bide bunu dıyen kuzenım 150 kılo:KK70: obez ama dalga gectı benımle eşşek
doğumdan sonrada saclar cok dokuluyo cnm benım seyrekleştı cok
mouse doktora gıtmeden ılaç felan alma sakın nolur nolmaz cnm

günaydınnnnnn...
yahuuu şu havalar ısınsın be kardeşimm artıkkk yawwww
günaydın canım aynen nisan yağmurları başladı şimdide bu seene yaz gelmicek herhalde :D
canım test yapmadım hala bi gelen gidende yok umudum yok zaten olsa 2 gün geçmişti yapmıştım testi çıkardı sanırım. ama sol kasığım çok ağrıyo bugünde regl olacak gibiyim ama yok yani artık regl olsam bile sevinicem o moddayım. rabbim sınıyo sanırım bizi ama napalım elden gelen bişey yok..

günaydın canım aynen nisan yağmurları başladı şimdide bu seene yaz gelmicek herhalde :KK70:
canım test yapmadım hala bi gelen gidende yok umudum yok zaten olsa 2 gün geçmişti yapmıştım testi çıkardı sanırım. ama sol kasığım çok ağrıyo bugünde regl olacak gibiyim ama yok yani artık regl olsam bile sevinicem o moddayım. rabbim sınıyo sanırım bizi ama napalım elden gelen bişey yok..

stres yapma kuzum ondanda gelmez..
ama eğer gelmezse bir daha yap test...

bu arada kaynanamlar benı çok şaşırttı kızlar.kardesımın nışanında bızde kalacak mısafırlere ıkramları onlar hazırladı benım vaktım yok dıye. ben ıstemedım zorla yaptılar. bılıyosun kardesımle olaylar oldugu ıcın nışanına bıle gelmezler dıye dusunuyordum geldıler hatta ceyrek bıle taktılar ( onlarda nışanda takılmaz) görumcem oynadı halaylara katıldı vs vs...çok şaşırttılar benı yanı ALLAH razı olsun yardımları coktu

bu arada kaynanamlar benı çok şaşırttı kızlar.kardesımın nışanında bızde kalacak mısafırlere ıkramları onlar hazırladı benım vaktım yok dıye. ben ıstemedım zorla yaptılar. bılıyosun kardesımle olaylar oldugu ıcın nışanına bıle gelmezler dıye dusunuyordum geldıler hatta ceyrek bıle taktılar ( onlarda nışanda takılmaz) görumcem oynadı halaylara katıldı vs vs...çok şaşırttılar benı yanı ALLAH razı olsun yardımları coktu
zamanında hepimiz iyi kötü bişeyler yaşadık ama geride bırakmak lazım bak sizinkilerde bırakmış ne güzel bende taktir ettim..

demekki hatalarını anlamışlar canım düzeltmeye çalışıyorlar ne güzel..
dediğin gibi Allah razı olsun..

sağolun kızlar.pazertsı ılk göruşmeme gıdecegım bakalım artık
bu arada denızın ılk duruşması oldu ama fırsat bulup soramadım henuz..ınş yakın zamanda kurtulur o pislikten

sağolun kızlar.pazertsı ılk göruşmeme gıdecegım bakalım artık
bu arada denızın ılk duruşması oldu ama fırsat bulup soramadım henuz..ınş yakın zamanda kurtulur o pislikten

kuzum hadi hayırlısı olsun datlummmmm...inş hayırlısı ile olur işin..

denizi bende merak ediyorum ama soramıyorum ya..

mmousee mmousee mmmm kuzumm senden naberrr...

GÜNAYDINN YAVRULAR..

Herkese hayirli haftalar olsun
Bizim h.sonumuz cok guzel gecti bizim
Ama cok yoruldum belum agriyor simdfi
Evde kirlendi 2 gun eve elimi surmedfim
Simdi temizlik yapmam lazim

Sibelim demek ki onlarda hatasini anladilar
Deniz bana faceden tazmusti dua et diye
Soramadim cekindim

Herkese hayirli haftalar olsun
Bizim h.sonumuz cok guzel gecti bizim
Ama cok yoruldum belum agriyor simdfi
Evde kirlendi 2 gun eve elimi surmedfim
Simdi temizlik yapmam lazim

Sibelim demek ki onlarda hatasini anladilar
Deniz bana faceden tazmusti dua et diye
Soramadim cekindim

gez kuzu gezzz..
sonra eve baya bir tıkılı kalacaksın..
boşver temizliği 2 günde ne batacak Allah aşkına yahuu...
yat uyu bıol bol

kuzum hadi hayırlısı olsun datlummmmm...inş hayırlısı ile olur işin..

denizi bende merak ediyorum ama soramıyorum ya..

mmousee mmousee mmmm kuzumm senden naberrr...

GÜNAYDINN YAVRULAR..

kızlar göruşmeye gıttım çok kalabalık buro 15-16 kişiler.ama işi bellı.ben ofıs içinde çalışacagım ıcra yazışmalarına bakacagım.açıkcası olumlu düşünüyorlar sanırım ama ben düşünmek ısteyınce tamam bızde dusunup 2 gune ararız dedıleer.düşünmemın sebebı bı cumartesı var 3 e kadar dığer hafta yok dönuşumlu çalışıyolarmış.ben cumartesı çalışmak ıstemıyorum çunku
şartları 1250 maaş yemek yol ssk.bızım sektore göre ıyı çunku malesef çok pıntıler avukatlar
gözumu korkutan 15 kışı çalışıyor olmaları.10 senedır yalnızx çalışıyorum çabuk adapte oluyor muyum alışabılır mıyım
buro köklu bı buro boyle şirket gıbı.gözum korktu :)
ne dersınız

canım neden korkuyosun ki kalabalık ortam zordur ama güzel taraflarıda vardır en azından iş yükün o kadar ağır olmucak. bi ctesi 3 e kadar diper ctesi çalışmamakta iyi bence. tabi senin içine sinmesi önemli. hakkında hayırlısı olsun.

Back