- 13 Haziran 2011
- 12.657
- 7.696
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #62.581
Mausem kuzum sen bir dr git en Kisa zamanda ins guzel haberlerle doneceksin
İsyan canim tas gibisin maadallah
Prenses gel artik sesin solugun cikmiyo hic
Nerfesin neler yapiyorsun
Sibelim kuzeninde cok patavatsizmis vallahi
Bu insanlari anlamam sanane ya kilomdan gobegimden
Millete dert olur
Kadinlari iyice sinir ederlrt
Good heart canim hg
Kizini rabbim bagislasin
Calisiyor musun
hafta sonu anca gidebilirim canım işten izin alamam şu anda. acaba bi test daha yapsammı ki..
bide bunu dıyen kuzenım 150 kıloobez ama dalga gectı benımle eşşek
doğumdan sonrada saclar cok dokuluyo cnm benım seyrekleştı cok
mouse doktora gıtmeden ılaç felan alma sakın nolur nolmaz cnm
günaydın canım aynen nisan yağmurları başladı şimdide bu seene yaz gelmicek herhaldegünaydınnnnnn...
yahuuu şu havalar ısınsın be kardeşimm artıkkk yawwww
günaydın canım aynen nisan yağmurları başladı şimdide bu seene yaz gelmicek herhalde
canım test yapmadım hala bi gelen gidende yok umudum yok zaten olsa 2 gün geçmişti yapmıştım testi çıkardı sanırım. ama sol kasığım çok ağrıyo bugünde regl olacak gibiyim ama yok yani artık regl olsam bile sevinicem o moddayım. rabbim sınıyo sanırım bizi ama napalım elden gelen bişey yok..
ctesiye kadar beklicem hala gelmezse kan vericem canım..stres yapma kuzum ondanda gelmez..
ama eğer gelmezse bir daha yap test...
zamanında hepimiz iyi kötü bişeyler yaşadık ama geride bırakmak lazım bak sizinkilerde bırakmış ne güzel bende taktir ettim..bu arada kaynanamlar benı çok şaşırttı kızlar.kardesımın nışanında bızde kalacak mısafırlere ıkramları onlar hazırladı benım vaktım yok dıye. ben ıstemedım zorla yaptılar. bılıyosun kardesımle olaylar oldugu ıcın nışanına bıle gelmezler dıye dusunuyordum geldıler hatta ceyrek bıle taktılar ( onlarda nışanda takılmaz) görumcem oynadı halaylara katıldı vs vs...çok şaşırttılar benı yanı ALLAH razı olsun yardımları coktu
zamanında hepimiz iyi kötü bişeyler yaşadık ama geride bırakmak lazım bak sizinkilerde bırakmış ne güzel bende taktir ettim..
hadi bakalım inş en kısa zamanda bulursun canım.haklısın mouse ben gelmezler dıye üzülürken onların bu şekilde davranması gerçekten cok hoşuma gıttı
bu arada iş aramaya başlıyorum artık kızlar
bu arada kaynanamlar benı çok şaşırttı kızlar.kardesımın nışanında bızde kalacak mısafırlere ıkramları onlar hazırladı benım vaktım yok dıye. ben ıstemedım zorla yaptılar. bılıyosun kardesımle olaylar oldugu ıcın nışanına bıle gelmezler dıye dusunuyordum geldıler hatta ceyrek bıle taktılar ( onlarda nışanda takılmaz) görumcem oynadı halaylara katıldı vs vs...çok şaşırttılar benı yanı ALLAH razı olsun yardımları coktu
sağolun kızlar.pazertsı ılk göruşmeme gıdecegım bakalım artık
bu arada denızın ılk duruşması oldu ama fırsat bulup soramadım henuz..ınş yakın zamanda kurtulur o pislikten
Herkese hayirli haftalar olsun
Bizim h.sonumuz cok guzel gecti bizim
Ama cok yoruldum belum agriyor simdfi
Evde kirlendi 2 gun eve elimi surmedfim
Simdi temizlik yapmam lazim
Sibelim demek ki onlarda hatasini anladilar
Deniz bana faceden tazmusti dua et diye
Soramadim cekindim
kuzum hadi hayırlısı olsun datlummmmm...inş hayırlısı ile olur işin..
denizi bende merak ediyorum ama soramıyorum ya..
mmousee mmmm kuzumm senden naberrr...
GÜNAYDINN YAVRULAR..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?