- 7 Haziran 2012
- 5.022
- 1.624
- 398
- 40
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
- #62.541
Sorun mu vatrtrr yazamiyorumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin kuzucum çok geçmiş olsun oğluşuna. bende çok yorgunum. dün saat 7 den gece 11 e kadar reklam çekimindeydim ve hiç dinlenemeden bugün işe geldim ve çok yorgunum. canım o araba reklam çekimleri için geldi bende kendimide çektimoyy çok yoğun yaw yeni girebildim..
hafta sonu oğluşum hastaydı boğazı enfeksiyon kapmış kuzucumun hiç keyfi yoktu..
saat 1 olsada hemen çıksam..
sizler nasılsınız hanımlar..
mmousee o araba ney öle kız bayıldımm yaa sanada yakışmış yaniii..
Sibelim84 duruya maşallah pazar keyfiniz çok güzeldi..c.tesi burada kar yağdı siz çok şanslısınız..
eflinam göbüşünü ekle yahuuu görelim oğluşu
hoşgeldin kuzucum çok geçmiş olsun oğluşuna. bende çok yorgunum. dün saat 7 den gece 11 e kadar reklam çekimindeydim ve hiç dinlenemeden bugün işe geldim ve çok yorgunum. canım o araba reklam çekimleri için geldi bende kendimide çektim
yok be canım işim gereği olmak zorundayım her zaman böyle maalesef. çok ısrar ettiler ama ben oynamadımhahahah iyi yapmışın kuzumda ne alaka sen neden çekimlerdeydinn..
yoksam reklamdamı oynadınnn
yok be canım işim gereği olmak zorundayım her zaman böyle maalesef. çok ısrar ettiler ama ben oynamadım
Kizlar ozlefim hepinizi
Giremiyorum cok
Ben ayni bebis buyuyor sanirim
Tekmeleri cok sert artik
oyy çok yoğun yaw yeni girebildim..
hafta sonu oğluşum hastaydı boğazı enfeksiyon kapmış kuzucumun hiç keyfi yoktu..
saat 1 olsada hemen çıksam..
sizler nasılsınız hanımlar..
mmousee o araba ney öle kız bayıldımm yaa sanada yakışmış yaniii..
Sibelim84 duruya maşallah pazar keyfiniz çok güzeldi..c.tesi burada kar yağdı siz çok şanslısınız..
eflinam göbüşünü ekle yahuuu görelim oğluşu
Kizlar ozlefim hepinizi
Giremiyorum cok
Ben ayni bebis buyuyor sanirim
Tekmeleri cok sert artik
gnaydın canım ne kdar kaldı ki kilon sen bide çok almamıştın..
amann sende taktığın şeye bak şu anda benim 10 kg fazlam var bide hamile kalsam ne olurum Allah bilir66 kiloyum canım 60 a inmem lazımm..toplam 13 kilo almıştım.
kaç haftalık oldu şekerimm..
asıl tekmeler 32 den sonra oluyor...
yatajkta depremmi oluyor diye uyanmıştı eşim bir kere
günaydın hatunlarrrr...
oyyy ben bu kiloları nasıl vercem yaa..
senı doverım ısyan ben 1,5 senedır veremedım ya kız....çalışınca gıdecek ınş....
bu arada cumartesı kardesımın nışanı var kızlar telaşımız var yanı. benım evım nışan yerıne yakın olduğundan ve buyuk olduğundan bende kalcak ogun annemler ve damadın aılesı....ınş ıyı agırlayabılırım.yemeklı nışan olcak ama buyuk nışan degıl cafe tuttuk eşimin tanıdıgının yerı orda yapcaz.inş guzel gecer bakalım..damat sehır dışından olunca cok zor oluyomuş ya...
Selam herkese..
selam kızlarrr
Selam herkese..
hayırlı olsun canım şimdiden..
annende yardım eder iyi ağırlarsınız kuzum merek etme..
yaa sibel öle deme yaa nisanda çok samimi bir arkadaşımın düğünü var..
kıyafetim yok yaa napıcam ben..
bir tane elbisem var kırmızı akşam giyeyim yarın ekleyim bakın olurmu sizce..
şimdi kıyafette almak istemiyorum bu halimle..
kuzu neredesinn sen merak ettikkk
selamm şekerimmm