How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
günaydınn şekerler..
iş başı yaptım artık..
saat 1-1,5 arası çıkıyorum koş koş eve..
oyy nasıl özlüyorum oğluşumu..

Topik iyice bozuldu
Prenses nerelerde acaba
Deniz ne yapti
Citl,sibelim kizlar nerdesinizzz

ısyan bende artık onumuzdekı ay işe başlıcam yavaş yavaş bakıyorum artık....sen neysekı erken çıkıyorsun..keşke benımde oyle ımkanım olsa
ben hep uğruyorum ama sızler yoksunuz topıkte

Topik iyice bozuldu
Prenses nerelerde acaba
Deniz ne yapti
Citl,sibelim kizlar nerdesinizzz

ben buaradayım sabahları ama kimse gelmio yaa...
prenses yok ortada kız sır oldu resmen..
deniz sürekli geziyor tozuyor instagramda görüyorum..
kızzz senin göbüşte büyümüştür foto at bize

ısyan bende artık onumuzdekı ay işe başlıcam yavaş yavaş bakıyorum artık....sen neysekı erken çıkıyorsun..keşke benımde oyle ımkanım olsa
ben hep uğruyorum ama sızler yoksunuz topıkte

başla canım en azından biraz rahatlarsınız...
sibelim duru baya büyüdü artık ama işte şimdi aklı erdiği için seni bırakması daha zor..
benim mustim farkında bile değil daha..
inş böyle daha kolay alışacağız..
bende sabahları giriyorum öğleden sonra eve gidiyorum oğlanla koklaşcam derken giremiyorum buraya

hoşgeldin kuzucum ne güzel erkencecik çıkıyosun eve yakın olunca güzel oluyo işte. nasıl ayrılabildinmi sabah oğluşundan

ya ilk gün çok zor oldu mmousem..
ağlayarak geldim ama şükür korktuğum gibi zorlanmadım..
vakit çabuk geçiyor..
zaten 1 dede çıkıyorum hemen doğru eve.
oyyy pğluşummu özlüyorum tabi teyzesi..
sen nasılsın şekerim

ya ilk gün çok zor oldu mmousem..
ağlayarak geldim ama şükür korktuğum gibi zorlanmadım..
vakit çabuk geçiyor..
zaten 1 dede çıkıyorum hemen doğru eve.
oyyy pğluşummu özlüyorum tabi teyzesi..
sen nasılsın şekerim
ben iyiyim canım ne olsun iş ev arası mekik dokumaya devam her zamanki yoğunluk devam. seni özledik yoksun buralarda ama ne güzel erkencecik çıkıyomuşsun. benim bebeğim olsa haftada 4 gün çalışıp 1 günü süt izni yapıcam çünkü evle iş arası çok uzak. senin durumun daha güzel ;)

başla canım en azından biraz rahatlarsınız...
sibelim duru baya büyüdü artık ama işte şimdi aklı erdiği için seni bırakması daha zor..
benim mustim farkında bile değil daha..
inş böyle daha kolay alışacağız..
bende sabahları giriyorum öğleden sonra eve gidiyorum oğlanla koklaşcam derken giremiyorum buraya

rahatlarız ama kres için erkenya ondan uzuluyorum cnm ya...ama hayat sartları mecbur artık baslamak zorundayım
hakkaten prenses nerelerde....

Slm kızlar ben alışmışım kasım annelerine burayı unuttum sanırım:KK48:
napıonuz bakalım ne var ne yok uzunca bi zaman gelmedim valla özledimm
.

ben iyiyim canım ne olsun iş ev arası mekik dokumaya devam her zamanki yoğunluk devam. seni özledik yoksun buralarda ama ne güzel erkencecik çıkıyomuşsun. benim bebeğim olsa haftada 4 gün çalışıp 1 günü süt izni yapıcam çünkü evle iş arası çok uzak. senin durumun daha güzel :KK66:

canım buradada normalde izin vermezler ama ben öğle arası kullanmıyorum birde iş arkadaşkarım iader ediyor..
zaten biri ikiz doğurmuştu ben ona çok yardımcı olmuştum şimdide o yardım ediyor..
bebiş olsunda inş bir şekild iş miş hal oluyor kuzum..

rahatlarız ama kres için erkenya ondan uzuluyorum cnm ya...ama hayat sartları mecbur artık baslamak zorundayım
hakkaten prenses nerelerde....

oyy tatlım kreşi unuttum ben yaa tabii daha erken ama napıcan işte..şartlar onu gerektiriosa..

.

hoşgeldin şeker..

Canim gobus buyudu biraz
Resum atarim ins

at kız merak ettimm oğluşumuzu görelim

.

hoşgeldın bebeiş nasıl buyumuştur baya

Canim gobus buyudu biraz
Resum atarim ins

cnm renklı ultrason cektır bolbol.ınanılmaz guzel hatıra kalıyo

canım buradada normalde izin vermezler ama ben öğle arası kullanmıyorum birde iş arkadaşkarım iader ediyor..
zaten biri ikiz doğurmuştu ben ona çok yardımcı olmuştum şimdide o yardım ediyor..
bebiş olsunda inş bir şekild iş miş hal oluyor kuzum..

oyy tatlım kreşi unuttum ben yaa tabii daha erken ama napıcan işte..şartlar onu gerektiriosa..

hoşgeldin şeker..

at kız merak ettimm oğluşumuzu görelim

aynen cnm genede nerdeyse 2 yasına kadar baktım tesellı olsun bıraz bana napım

kızlar bende önümüzdeki ay prof gitmeyi düşünüyorum. yumurtalıklarımda ciddi ağrım var ve sebebi ne bilmiyorum. üniv en azından kapsamlı bakar diye düşünüyorum hem prof. olduğu için daha da güvenirim. hatta kabul ederse hemen aşılama yaptırmak istiyorum..

kızlar bende önümüzdeki ay prof gitmeyi düşünüyorum. yumurtalıklarımda ciddi ağrım var ve sebebi ne bilmiyorum. üniv en azından kapsamlı bakar diye düşünüyorum hem prof. olduğu için daha da güvenirim. hatta kabul ederse hemen aşılama yaptırmak istiyorum..

bence profa ve üni hastanesine gitmekle en iyisini yaparsın kuzum..
direk aşılama vermez sanırım..
önce klomen çatlatma iğnesi dener sonra aşılama..
kademe kademe..
inş sende ben gibi ilk tdavide kalırsın bebeğim

bence profa ve üni hastanesine gitmekle en iyisini yaparsın kuzum..
direk aşılama vermez sanırım..
önce klomen çatlatma iğnesi dener sonra aşılama..
kademe kademe..
inş sende ben gibi ilk tdavide kalırsın bebeğim
inş canım yaa kafama takmamaya çalışıyorum artık rabbimin taktiri diyorum ama yaşta bu sene 30 a giriyorum olsun istiyorum artık. etrafımda benimle aynı dönemde evlenenler ya hamile ya doğurdu millet dik dik bakmaya da başladı artık uyuz oluyorum. ama ondan ziyade artık hayatımda öyle bir rengimiz olsun istiyorum rabbim hayırlısıyla nasip eder inş kucağımızı boş bırakmaz..

inş canım yaa kafama takmamaya çalışıyorum artık rabbimin taktiri diyorum ama yaşta bu sene 30 a giriyorum olsun istiyorum artık. etrafımda benimle aynı dönemde evlenenler ya hamile ya doğurdu millet dik dik bakmaya da başladı artık uyuz oluyorum. ama ondan ziyade artık hayatımda öyle bir rengimiz olsun istiyorum rabbim hayırlısıyla nasip eder inş kucağımızı boş bırakmaz..

amin canım inş..
sen biran önce tedbirini al..
yaş gerçekten çok önemli böyle durumlarda kuzum..
Rabbim hemencecik nasip eder inşşş tatlım

ınş ıyı bır doktora denk gelırsın ışını bılen duzgun dr da az.ınş tez zamanda o rengınıze kavusursunuz cnm

inş canım yaa kafama takmamaya çalışıyorum artık rabbimin taktiri diyorum ama yaşta bu sene 30 a giriyorum olsun istiyorum artık. etrafımda benimle aynı dönemde evlenenler ya hamile ya doğurdu millet dik dik bakmaya da başladı artık uyuz oluyorum. ama ondan ziyade artık hayatımda öyle bir rengimiz olsun istiyorum rabbim hayırlısıyla nasip eder inş kucağımızı boş bırakmaz..[/
QUOTE]

Canim git ne yapilmasi gerekiyot ise yaptir
Birde su meryem suresini oku 40 gun ins etkisini gorursun
Sikma canini sigarayi birakmaya calis

Back