Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Canim.naptin Simavi inş iyi geçmiştir.
Herkes ayni sşeyi söylüyor erken başlardan zorlanmazsin diyor bilmiyorum artik gorecegiz

geçtim kızlar inanamıyorum önce puan sıralamasından geçtim sonra klavye sınavından 95 yapıp geçtim.2 hafta sonra mülakat var.eğer torpillileri kayırmıyorlarsa bundan sonrası ALLAHIN işidir nasip işidir.çünkü bilginin sınırı yok malum ne soru çıkarsa bahtımıza
dua edin bana nolur
watsapptan yazışalı beni unuttunuz genede hepinizin iyi dileklerini bekliyorum

Canim cok sevindim
Benim kkda mesaj panelumde sorun vardi yeni yapmislar
İns mulakat iyi gecer
Bende ayni devam

canım hiç umudun yoktu çok sevndim inş son sınavıda alnının akıyla geçersin

Tebrik.ederim.canim.inş kaxanirsun..
Whatsaptanda konusulmuo.kuzum..
Seni.unutur muyuz

merhabalarr kızlarrr... sadece okumakla kaldım yazılarınızı. o da bazılarını... özledim sizlerii.. aylar oldu girmeyeli giremiyorum malesef... nasılsınızzz.. herkess iyidir inşallahhh... sibelcim inşalllahhh katiplik olurrr hakkında hayırlısı ne ise o olsunn.. bende evde artık bunaldım işe girmek istiyorumm .. ama malum kimse yok çocuğa bakıcak çok üzülüyorum bu duruma ama elden bierşey gelmiyorr.. biraz daha beklemem lazımm ... herkesi öpüyorumm

Canim cok sevindim
Benim kkda mesaj panelumde sorun vardi yeni yapmislar
İns mulakat iyi gecer
Bende ayni devam

canım hiç umudun yoktu çok sevndim inş son sınavıda alnının akıyla geçersin

iyi dilekleriniz için sağolun kızlar. kızdan vakit kaldıkça çalışıyorum.ama malum mezun olalı uzun yıllar oldu bütün bilgileirm karman çorban :)genede elimden geleni yapıcam.mülakat 9 martta.
hepinizi öpüyorum.umarım hepınızde iyisinizdir

merhaba kızlar aranıza yenı katıldım sayılır 14 subatta nısanım oldu 23 mayısta evlenıcem fakat bu yenı hayat benı bıraz zorluyor yanlıs mı yapıyorum bılmıyorum yardım edersenız sevınırım

hangi konuda korkuların var burdaki herkes o yolları geçeli bayağı oldu :)

hangi konuda korkuların var burdaki herkes o yolları geçeli bayağı oldu :)
ya bılmıyorum damad cok ılgısız nedense dha hıc hazırlıga baslamadık ne gelınlk ne ev alısverısı ne davetıye onu bırak dugun hıkayesı fotografı ıstedım cok pahalı dıe ıstemıyorum dedı bıde sureklı kızmaya falan basladı artık dayanamıyorum

o dnemler biraz stresli olduğu için sinirlerin gergin olması normal. masrafları ailesi yapacaksa rahat davranış ondan kaynaklanabilir. sen eşin olacak kişiyi seviyomusun sevmiyomusun her zorlukta birlikte olabilecekmisin bunları iyi düşün..

Canim su an cok zor bir donemdesdiniz
Bizler o donemleri gwceli cok oldu
Ama sen eger niusanlini seviyorsan ve evlennce bu davramislarini degistirecek diyorsa tamam

Birde az zaman kalmis
Artik biseyler yapmasi lazim
Ev,dugun yeri,esya falkan haxir mi
Hani ufak tefekler mi kaldi

Birde yaslariniz kac acaba

Birimiz 25birimiz 26yaşındayız düğün mekanı tamam ama nikah günü almadık bide ufak tefek değil hiçbişeyimiz hazır değil yani

Birimiz 25birimiz 26yaşındayız düğün mekanı tamam ama nikah günü almadık bide ufak tefek değil hiçbişeyimiz hazır değil yani

Vallahi ne diyeyim
Acaba maddi durumlar mi dicem ama
Sen bilirsin bunuda
Az kalms sizin cogu seyinizin hazirvbolmasi lazim
Sor nisanlina acikca bence
Ne zaman baslayaslim canm malum hazirliklar uzun surer diye

mrb öncelikle hoş geldin arkadaşım... en zor günler o günler zaten.. isteklerinizi karşılıklı söyleyip ortak nokta bulun .. içinde birşey kalmasın ... erkekler nişandan sonra evlilik arefesinde hep böyleler... benimde hiç birşeyim yoktu.. ne eşya ne çeyiz.. nişanlandım ve 2 ay sonra evlendim.. herşeyi 2 ayda hallettik .. zaten eve girdikçe eksiklerde öyle anlaşılıyorr... yapacağınız tek şey sorunsuz en az sorunlu halletmenizz birşeyde kalamamış düğüne zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…