- 13 Haziran 2011
- 12.680
- 7.744
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #62.481
Canim.naptin Simavi inş iyi geçmiştir.
Herkes ayni sşeyi söylüyor erken başlardan zorlanmazsin diyor bilmiyorum artik gorecegiz
geçtim kızlar inanamıyorum önce puan sıralamasından geçtim sonra klavye sınavından 95 yapıp geçtim.2 hafta sonra mülakat var.eğer torpillileri kayırmıyorlarsa bundan sonrası ALLAHIN işidir nasip işidir.çünkü bilginin sınırı yok malum ne soru çıkarsa bahtımıza
dua edin bana nolur
watsapptan yazışalı beni unuttunuz genede hepinizin iyi dileklerini bekliyorum
canım hiç umudun yoktu çok sevndim inş son sınavıda alnının akıyla geçersingeçtim kızlar inanamıyorum önce puan sıralamasından geçtim sonra klavye sınavından 95 yapıp geçtim.2 hafta sonra mülakat var.eğer torpillileri kayırmıyorlarsa bundan sonrası ALLAHIN işidir nasip işidir.çünkü bilginin sınırı yok malum ne soru çıkarsa bahtımıza
dua edin bana nolur
geçtim kızlar inanamıyorum önce puan sıralamasından geçtim sonra klavye sınavından 95 yapıp geçtim.2 hafta sonra mülakat var.eğer torpillileri kayırmıyorlarsa bundan sonrası ALLAHIN işidir nasip işidir.çünkü bilginin sınırı yok malum ne soru çıkarsa bahtımıza
dua edin bana nolur
Canim cok sevindim
Benim kkda mesaj panelumde sorun vardi yeni yapmislar
İns mulakat iyi gecer
Bende ayni devam
canım hiç umudun yoktu çok sevndim inş son sınavıda alnının akıyla geçersin
merhabalarr kızlarrr... sadece okumakla kaldım yazılarınızı. o da bazılarını... özledim sizlerii.. aylar oldu girmeyeli giremiyorum malesef... nasılsınızzz.. herkess iyidir inşallahhh... sibelcim inşalllahhh katiplik olurrr hakkında hayırlısı ne ise o olsunn.. bende evde artık bunaldım işe girmek istiyorumm .. ama malum kimse yok çocuğa bakıcak çok üzülüyorum bu duruma ama elden bierşey gelmiyorr.. biraz daha beklemem lazımm ... herkesi öpüyorumm
hangi konuda korkuların var burdaki herkes o yolları geçeli bayağı oldu :)merhaba kızlar aranıza yenı katıldım sayılır 14 subatta nısanım oldu 23 mayısta evlenıcem fakat bu yenı hayat benı bıraz zorluyor yanlıs mı yapıyorum bılmıyorum yardım edersenız sevınırım
ya bılmıyorum damad cok ılgısız nedense dha hıc hazırlıga baslamadık ne gelınlk ne ev alısverısı ne davetıye onu bırak dugun hıkayesı fotografı ıstedım cok pahalı dıe ıstemıyorum dedı bıde sureklı kızmaya falan basladı artık dayanamıyorumhangi konuda korkuların var burdaki herkes o yolları geçeli bayağı oldu :)
o dnemler biraz stresli olduğu için sinirlerin gergin olması normal. masrafları ailesi yapacaksa rahat davranış ondan kaynaklanabilir. sen eşin olacak kişiyi seviyomusun sevmiyomusun her zorlukta birlikte olabilecekmisin bunları iyi düşün..ya bılmıyorum damad cok ılgısız nedense dha hıc hazırlıga baslamadık ne gelınlk ne ev alısverısı ne davetıye onu bırak dugun hıkayesı fotografı ıstedım cok pahalı dıe ıstemıyorum dedı bıde sureklı kızmaya falan basladı artık dayanamıyorum
merhaba kızlar aranıza yenı katıldım sayılır 14 subatta nısanım oldu 23 mayısta evlenıcem fakat bu yenı hayat benı bıraz zorluyor yanlıs mı yapıyorum bılmıyorum yardım edersenız sevınırım
Birimiz 25birimiz 26yaşındayız düğün mekanı tamam ama nikah günü almadık bide ufak tefek değil hiçbişeyimiz hazır değil yani
mrb öncelikle hoş geldin arkadaşım... en zor günler o günler zaten.. isteklerinizi karşılıklı söyleyip ortak nokta bulun .. içinde birşey kalmasın ... erkekler nişandan sonra evlilik arefesinde hep böyleler... benimde hiç birşeyim yoktu.. ne eşya ne çeyiz.. nişanlandım ve 2 ay sonra evlendim.. herşeyi 2 ayda hallettik .. zaten eve girdikçe eksiklerde öyle anlaşılıyorr... yapacağınız tek şey sorunsuz en az sorunlu halletmenizz birşeyde kalamamış düğüne zaten..ya bılmıyorum damad cok ılgısız nedense dha hıc hazırlıga baslamadık ne gelınlk ne ev alısverısı ne davetıye onu bırak dugun hıkayesı fotografı ıstedım cok pahalı dıe ıstemıyorum dedı bıde sureklı kızmaya falan basladı artık dayanamıyorum
kızlar pazartesi sabah mülakatım var. dua edin bana :) kolay sorular çıkar umarım ve inş heyecandan saçmalamam :)
Canim sonuclar nasil
İns iyi gecmistir
Bendebyenu girdim topige
Annemle babam bende idi
Sibelom.naptin canil
geçmiş olsuun9 martta kızlar girmedim daha. sormayın fena hasta oldum sesim çıkmıyo Duruda cok huysuz bugun aglıyo sureklı. calpol verdim uyutuyorum şimdi deva ederse aglaması doktora gıtcez oglen
geçmiş olsuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?