- 7 Haziran 2012
- 5.022
- 1.624
- 398
- 40
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #62.501
tesekkur ederim. Ben hasta Duru hasta.39,5 atesle doktora gıttık dun kızlar.idrar tahlılı vercez ama 2 gundur veremıyorum deli oldum torbanın içine akmıyo beze gıdıyo çiş. mutlaka alınması gereken bı tahlıl.naıpıcam ben ya of
Canim cok gecmis olsdun
Bulasici sanirim birbirinzden bulasti
Ates coj yuksek cikmis
Kiyamam ya
günaydın kızlar nasılsnız bayadır uğrayamıyorum buraya...
sibelim geçmiş olsun canım şimdi nasıl duru..
hakkında hayırlısı olsun canım çok uğraştın inş kazanırsınsagol cnm daha ıyı sukur.ara ara atesı oluyo .......
bende mulakattan geldım kızlar. 6 soru sordular 4unu bıldım. 2si aklıma gelmedi bırıne sacmaladım bırıne hatırlayamadım dedım.kısmet bakalım. genel anlamda ıyı gectı..nasıbımızde varsa memurda oluruz ınş....
hakkında hayırlısı olsun canım çok uğraştın inş kazanırsın
tesekkur ederım cnm çok umutlanmak ıstemıyorum olursa super olur
sızlerde ne var ne yok kızlar hıç gelmıyonuz artık buralara
ısyan işe basladın dımı
kızlar giremiyotum artık dayım hastaydı vefat ettii
canım başın sağolsun çok üzüldümkızlar giremiyotum artık dayım hastaydı vefat ettii
ah canım yaa çok üzüldüm nasip diceksin rabbim herşeyin hayırlısını versin..basın sağolsun cnm
kızlar olmadı 75 vermışler yetmedı.çok uzuldum nedense çok ınanmışım olacagına.....morallaerım sıfır
ohooyy isyan geliyo sonundaHeeeyyyyuuuuu ullkeeeeennnn sessizlik bitsin yarin başlıyorum işe...
Sibelim84 çok geçmiş olsun duruma..şimdi iyi demi.. İşte torpil olmaifigi için olmsmistir..üzülme kuzum.inş iyibir yyer cikar.
eflinammm bebiş napıyo şiştimi göbeğinn
kızlar giremiyotum artık dayım hastaydı vefat ettii
basın sağolsun cnm
kızlar olmadı 75 vermışler yetmedı.çok uzuldum nedense çok ınanmışım olacagına.....morallaerım sıfır
Heeeyyyyuuuuu ullkeeeeennnn sessizlik bitsin yarin başlıyorum işe...
Sibelim84 çok geçmiş olsun duruma..şimdi iyi demi.. İşte torpil olmaifigi için olmsmistir..üzülme kuzum.inş iyibir yyer cikar.
canım başın sağolsun çok üzüldüm
ah canım yaa çok üzüldüm nasip diceksin rabbim herşeyin hayırlısını versin..
ohooyy isyan geliyo sonundanasıl bırakıcaksın bakalım bebişi
kızlar bu arada 17 mart için dolaşan hurafeleri duydunuzmu. ben haberlerde okumuştum dünde cübbeli Ahmet hoca nın bi videosunu izledim çok etkilendim bütün gece doğru düzgün uyuyamadım nerdeyse
Sibelim kuzum olsun sikma canini
Diget sefere ins
Hajkinda hayirlisi olsunins
İsyannn kuzum sahalara geri donuyorsun demej
hoşgeldin kuzucum ne güzel erkencecik çıkıyosun eve yakın olunca güzel oluyo işte. nasıl ayrılabildinmi sabah oğluşundangünaydınn şekerler..
iş başı yaptım artık..
saat 1-1,5 arası çıkıyorum koş koş eve..
oyy nasıl özlüyorum oğluşumu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?