Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
bende gırcem yakında ama kres meselesini düşündükçe üzülüyorum daha çok kuçuk diye

gecen banada iş teklifi geldi hemde süperdi ama kızıma bakacak yok annemde istekli değil zatennn bakmaya böle idare etcez artıkk ben olsam bakardımm ama diyecekq bişey yok

gecen banada iş teklifi geldi hemde süperdi ama kızıma bakacak yok annemde istekli değil zatennn bakmaya böle idare etcez artıkk ben olsam bakardımm ama diyecekq bişey yok

bende kreşe verecegım mayıs gibi nasıl dayancam nasıl yapcaz bilmiyorum citl çok küçük ama çalışmak lazım olmuyo yeninemiyoruz

Gunaydin canlarim çok özledim yaw sizi..çok yoğun bir hafta geçirdim kardeşim geldi Esim.is icin antalyaya gitti..annemlerede gelen giden davetler hic oturmadik..
Çarşamba ise başlanan.lazim.ama 15 gün rapor 15 günde yillik izinle sureyi uzaticsm.inş..
Çocuğum çok küçük ama neyseki annem bakacak içim rahat.
eflinam canim.buyur merak etme.

bende bahar gbı baslıcam buyudukçe bırakması daha zor ısyan....hem benım annemde bakmayacak nasıl vercem kreşe bilmiyorum

ennee isyan senin iznin ne çabuk bitti beee neyse 1 ay daha uzatmışsın iyi olmuş bebişin biraz daha büyür. özledik seni bee...
bu arada kızlar dün eşimle sabah işe gelirken tartıştık. hala küsüs ilk defa evlendiğimizden beri küs yattık

bizde bugune kadar 1 kere küs yattık.sabaha karsı tekrar yanıma yatmıştı esım.hayırdır mouse nıye tartıstınız?

aman canım saçma sapan bir sebep işte ama küs kalmak zoruma gidiyo..

ben bıraksalar bır hafta küserim huyumdur ama eşim hiç küsmez barışmak için ugrasır.ama arada kusmekde gerekıyo eger o sucluysa hatasını bılsın geri adım atsın
bu arada kızlar faceye mesaj atarken lütfen kadınlar kulübünden bahsetmeyın eşim bilmiyo bilsinde istemem .hiç girmez faceme ama olurda girerse sorsun ıstemem

hala geri adım atmış değilim ve ptesiden beri küsüs

kızlar arasıra ses vein yahu neler yapıyorsunuz.
biz parktan geldik kızı uyuttum şimdi aldım kahvemi elime...bi sürü yapılcak iş var gene

Canim bizde pazardan geldik
Hava cok soguk usuduk
Dun ark ablasinn mevludu vardi oraya gittim
Karsida idi
Aksamda kv geldi cuma gunu
Kv evde idi beb gec geldim
Bugunde kahvalti yapotik
Pazaea gittik geldik
Kv de de geldi
Birazdan gidecek
Bizde oylke iste

bu arada katılplık sıvanıvaına girmeye hak kazandım kızlar.hiç umudum yok ama olsun

sanırım bişey yazmıssın ama olmamış cnm.
harıl harıl klavye sınavına çalışıyorum kızlar. ama imkansız genede şansımızı bir deneylim bakalım ALLAH büyük

Slm kuzular.. Bu ne soğuk ya..eve kitlendik iyice..
10 gün raporun bitti..14 gün izin ardindanda saglik ocagi 5 gün rapor verecek ve ise baslicam.. İnş basarabilirim is ve çocuğu..

Sibelim84 inş sinavin basarili olur tatlim..herşeyin hayirlisi

başarırın cnm zaten şimdi bırakmazsna ilerde çok zor ben hala bırakamadım düşün
sınav yarın öğlen. ama umudum yok laptopla 110 yazan ben klavyede 80 yazıyorum

Canim.naptin Simavi inş iyi geçmiştir.
Herkes ayni sşeyi söylüyor erken başlardan zorlanmazsin diyor bilmiyorum artik gorecegiz
başarırın cnm zaten şimdi bırakmazsna ilerde çok zor ben hala bırakamadım düşün
sınav yarın öğlen. ama umudum yok laptopla 110 yazan ben klavyede 80 yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…