Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

sagol cnm ben bebişle 3 cesıt yapabılsem opüpte basıma koyarım en kolaylarını sececyım artık

sagol cnm ben bebişle 3 cesıt yapabılsem opüpte basıma koyarım en kolaylarını sececyım artık
bak tvuklu havuçu yapabilrsin çok kolay.
bir tane kanat haşla didikle bikaç tane havucu rendele. hafif yağın içine ezilmiş cevizi koy kavur üstüne havucu at kavur bir güzel kavrulduktan sonra tavuğuda at içine karıştır. biraz soğuduktan sonra mayonezli sarımsaklı yoğurtla karıştır mis gibi bişey oluyo yiyenler doyamıyo

kolaymış cnm ama yemek tavuk yada kofte dusunuyrum.o zaman olmaz sankı bu

aynen pislik bu defa da eşyalarını bahane ederek iletişime geçti benimle
tabi ağzının payını verdim
neyse ki bir daha mesaj falan atmadı

selam canlar
yılbaşında kuzenlerim gelecek bana
öyle kız kıza eğlence işte
sizlerde ne var ne yok

bız evdeyız guzel sofra hazırlamak ıstıyorum ama kızımla zamanım olurmu bıde becerebılır mıyım bılmıyom.alkol almadıgımdan meze felan bılmem netten yardım alcam bıde mouseden oğrenıyom

evet canım tavuk yaparsan olmaz ama köfte yaparsan olur hem kolay hem güzel

tamam cnm aklımda olsun sagol

naber canlarrr...
sibell bende çok özledim sizi..musti c.tesi günü 17 saat uyumadı..artık tırlatcaktım yeminlen..
bir düzen kuramadım daha yaa...
ama inanın aklım hep sizde..
çok seviom sizi bee anacımmm..

naber canlarrr...
sibell bende çok özledim sizi..musti c.tesi günü 17 saat uyumadı..artık tırlatcaktım yeminlen..
bir düzen kuramadım daha yaa...
ama inanın aklım hep sizde..
çok seviom sizi bee anacımmm..
hoşgeldin canım musti senin canına okudu senmisin o kdar beni isteyen al sana dedi
yazımı okudunmu canım cuma günü dr a gittim

canım sıkma canını..inş bişey çıkmayacak..
rahim filmi tehlikeli değil ama biraz zor bende çektircektim araştırmıtım..
anestezi ile yapan yerler var oraları denersin canım..
birz can yakıomuş ama inş gerek kalmaz kuzum

ya ondan korkmuyorum aslında ağrı eşiğim yüksektir benim ama rahim kayması tüp tıkanması falan deyince çok canım sıkıldı bugün hastalandım çarşamba günü yine kan vericem. antibiyotikler bitincede tekrar kontrole gidicem inş bu sefer iyi bişeyler duyarım

canımm inş yoktur öle bişey...ama tıkalı isede rahim fşlmi çekerken acabiliolar o tıkanıklığı..

canımm inş yoktur öle bişey...ama tıkalı isede rahim fşlmi çekerken acabiliolar o tıkanıklığı..
inş canım kötü bişeyler duymaktan yoruldum ezan okunuyo rabbimin gücüne ggitmesin isyan etmiyorm tabiki ama her geçen gün olumsuz bişeyler duydukça umudum kırılıyo. ilk yaşadığım şanssız tecrübe şimdi bu inş sonunda yüzüm güler

kötu olmuş sibelcimm ama insan da guune gidiyo her ay 880 az para değil inan ev nasıl gecinecek çok para ya eşinde benim kocanın aklında ttutturmuştu ilk evleneceğimiz vakit en öbür semtte buyudum vay efendim oturamam die sorduk 750 aşağı ev yok ustelik kayınvalidegilde arıyodu ordan eğer siz parasını verecekseniz eğerki dedim otururum yoksa 750 ne demek dedim ben o kadar maaş almıyodum ne vicdansızlık evsahiplerinde inş. evimiz olur yaaaa benmde canım çok sıkılıyooo

isyancan nerde kıslar bebekten vakit bulamıyo kıs galiba ev işi yemek te yapamaz ne gunlerdi kendimi hatırlıyorumdaa4

mouse uzulme inş. bişey olmaz

canım bende her gittiğimde bişi sölüolardı sabır canım isyan bize yakışmaz..dua edelimm kuzumm..
şu soğan kürü havuç kürünü denesene canım

canım bende her gittiğimde bişi sölüolardı sabır canım isyan bize yakışmaz..dua edelimm kuzumm..
şu soğan kürü havuç kürünü denesene canım
soğandan nefret ediyorum ben içemem ki havuç kürü nasıl oluyo onu deneyebilirim.
doktor fitil - antibiyotik - b12 - folik asit ve bebe aspiirini verdi bugün onlara başladım

soğandan nefret ediyorum ben içemem ki havuç kürü nasıl oluyo onu deneyebilirim.
doktor fitil - antibiyotik - b12 - folik asit ve bebe aspiirini verdi bugün onlara başladım

canım soğan suyunda soğan tadı olmuo dene kuzumm çok faydası var.
adetin son günü soğan kürü yapıppsun
adetin 10. günüde 2 bardak suya 1 havuu kırıp 10 dk kaynatıosun içiosun 1 hafta canım..
ama soğan kürü ile yaparsan daha etkili olur

soğan kürü nasıl yapılıyo canım ben çok cahilim yaaa

=( selam canlar mmouse canım sende mi bebek düşünüyorsun..benimde prolaktin tavan yapmış yine beyin mr istedi dr endokrine yönlendirdi eskiden böyle şeyler varmıydı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…