- 13 Haziran 2011
- 12.657
- 7.696
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #62.241
canım ben tavuklu havuçlu meze yapıcam, şehriyeli salatalıklı meze yapıcam, rus salatası yapıcam, haydari biber közleme hazır alıcaz, barbunya yapıcam bide lahana dolması var bunları meze olarak kullanıcam birde çiğköfte ve salata olacak tabiki
bak tvuklu havuçu yapabilrsin çok kolay.sagol cnm ben bebişle 3 cesıt yapabılsem opüpte basıma koyarımen kolaylarını sececyım artık
bak tvuklu havuçu yapabilrsin çok kolay.
bir tane kanat haşla didikle bikaç tane havucu rendele. hafif yağın içine ezilmiş cevizi koy kavur üstüne havucu at kavur bir güzel kavrulduktan sonra tavuğuda at içine karıştır. biraz soğuduktan sonra mayonezli sarımsaklı yoğurtla karıştır mis gibi bişey oluyo yiyenler doyamıyo
aynen pislik bu defa da eşyalarını bahane ederek iletişime geçti benimlecnm ısteklerınde haklısın sürünsün serefsız beter olsun ugrassın dursunda hanı ben hukukı olarak okuyunca dırek aklıma uyarmak geldı...ama iş işten gecmış tabı aynen bosver verecegın bı avukatlık ucretı olur o kadar....hakım kazanamadığın ısteklerın oranında karsı tarafın avukatına senın odemen sartıyla ucret takdım eder ...neyse boşver kurtuldunya sen artık o düşünsün sonuçlarını...ben senın adına cok mutluyum senı haketmıyordu pislik
haklıydık tabı buyuk sozu dınlıcektın senbak ben evde perde bıle asmam banane benım işimmi kocam dururken hıh tabı benım kocayada ellı kere soylemek gerekıyo bışeyıde neyse....
evet canım tavuk yaparsan olmaz ama köfte yaparsan olur hem kolay hem güzelkolaymış cnm ama yemek tavuk yada kofte dusunuyrum.o zaman olmaz sankı bu
selam canlar
yılbaşında kuzenlerim gelecek bana
öyle kız kıza eğlence işte
sizlerde ne var ne yok
evet canım tavuk yaparsan olmaz ama köfte yaparsan olur hem kolay hem güzel
hoşgeldin canım musti senin canına okudu senmisin o kdar beni isteyen al sana dedinaber canlarrr...
sibell bende çok özledim sizi..musti c.tesi günü 17 saat uyumadı..artık tırlatcaktım yeminlen..
bir düzen kuramadım daha yaa...
ama inanın aklım hep sizde..
çok seviom sizi bee anacımmm..
selam kızlar cuma günü dr a gittim bana rahimde sağa doğru kayma var 1 tüp tıkalı olabilir dedi. iltihap kaynaklı yada kürtajdan kaynaklı olabilirmiş. antibiyotik verdi onları kullanıcam regl 3. günü kan vericem ve regl bittiğinde tekrar kontrole gidicem. 3 ay içinde kalmazsan rahim filmi isticem senden dedi.
biraz moralim bozuldu açıkçası ama her işte vrdır rabbimin bir bildiği diyorum
ya ondan korkmuyorum aslında ağrı eşiğim yüksektir benim ama rahim kayması tüp tıkanması falan deyince çok canım sıkıldıcanım sıkma canını..inş bişey çıkmayacak..
rahim filmi tehlikeli değil ama biraz zor bende çektircektim araştırmıtım..
anestezi ile yapan yerler var oraları denersin canım..
birz can yakıomuş ama inş gerek kalmaz kuzum
ya ondan korkmuyorum aslında ağrı eşiğim yüksektir benim ama rahim kayması tüp tıkanması falan deyince çok canım sıkıldıbugün hastalandım çarşamba günü yine kan vericem. antibiyotikler bitincede tekrar kontrole gidicem inş bu sefer iyi bişeyler duyarım
inş canım kötü bişeyler duymaktan yoruldum ezan okunuyo rabbimin gücüne ggitmesin isyan etmiyorm tabiki ama her geçen gün olumsuz bişeyler duydukça umudum kırılıyo. ilk yaşadığım şanssız tecrübe şimdi bu inş sonunda yüzüm gülercanımm inş yoktur öle bişey...ama tıkalı isede rahim fşlmi çekerken acabiliolar o tıkanıklığı..
sinirlerim çok bozuk kızlar canım cok sıkkın.
bugun pazarya esımle hedıye fuarıını gezecektık kızımı görumceme bırakacaktık.ordan bı avm acıldı ona gıdıcektık planımız buydu.neyse kahvaltıdan sonra cıkıcaktıkkı ev sahıbı aradı bızım kıranın zamlanacagı zamandayız..malum bılıyorsunuz zaten 800 kıra öduyoz aidat harıç.bu bana cok batıyo zaten sınırlenıyorum.adam 880 ıstemış.yanı%10.esımde abı 50 yapalım demış yok gecen sene 50 yaptk bu sene benım dedıgım olsun dmeış esımde tamam deyıp 880 vermış.içeri gırdı ben çıldırdım nasıl kabul edersın dıye.yahu bu zamanda kırasını gunu gunune odeyen kıracı bulmuşta afedersınız kıçı kırık evıne 880 fıyat bıcıyo.yahu mutfagı karanlık yatak odam mınıcık ama kıraya geldımı asgarı ucretı gecıyo.eşime bagırdım senın salaklığın yuzunden bu kırayı verıyoruz dedım sınırlerım bozuldu aglamaya basladım.adamla ıkı kelıme konuşamadınmı odeyemıyorum çıkalım o zama deseydın dedım.salaksın dedım daha neler dedım.sonra demezmı gıtmıyomuyuz gezmeye dıye hıçbı yere gıtmıyorum ben dedım.1 saat kavga ettım.sınırlerım çok bozuk o cıktı ben evde ağladım sınırden şimdi kızı uyuttum
haksız mıyım kızlar ya ben konuşssaydım hayatta kabul etmezdım 80 tlyı.benım gerızekalı koca etmış
..ALLAH bu ev sahıplerıne vıcdan versın.
inş canım kötü bişeyler duymaktan yoruldum ezan okunuyo rabbimin gücüne ggitmesin isyan etmiyorm tabiki ama her geçen gün olumsuz bişeyler duydukça umudum kırılıyo. ilk yaşadığım şanssız tecrübe şimdi bu inş sonunda yüzüm güler
soğandan nefret ediyorum ben içemem ki havuç kürü nasıl oluyo onu deneyebilirim.canım bende her gittiğimde bişi sölüolardı sabır canım isyan bize yakışmaz..dua edelimm kuzumm..
şu soğan kürü havuç kürünü denesene canım
soğandan nefret ediyorum ben içemem ki havuç kürü nasıl oluyo onu deneyebilirim.
doktor fitil - antibiyotik - b12 - folik asit ve bebe aspiirini verdi bugün onlara başladım
soğan kürü nasıl yapılıyo canım ben çok cahilim yaaacanım soğan suyunda soğan tadı olmuo dene kuzumm çok faydası var.
adetin son günü soğan kürü yapıppsun
adetin 10. günüde 2 bardak suya 1 havuu kırıp 10 dk kaynatıosun içiosun 1 hafta canım..
ama soğan kürü ile yaparsan daha etkili olur
soğan kürü nasıl yapılıyo canım ben çok cahilim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?