- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #62.181
Canlar hepinize hayirli sabahlar olsun
Dun bir arkadas ile digerbarkadasa kahvaltiya gittik
Cok guzel bir gun gecirdik
Aksamda eslerimiz geldi yemek yaptik yedik
Cay tatli drken tabu oynadik cook eglendik
Cips yemistim birazcik o beni bir bozdu oluyordum gercekten gece baya gec geldik
Gelince midem cok kotu oldu
Bir istifra ettim anlata,mam esim coj korktu resmen bayildim sonra ayildim bir usume bir titreme anlatamam
neden dokundukı fazla mı geldı cnm.aman dıkkat et kendıne
ısyanın kaynana yaptı gene ne yaptıysa.zaten ondan boyle bırsey beklıyodum.anlatmasını beklıyorum bende
Hemde ne akillanmak her zaman giremez oldum ben pc de yok hala alamadim da tam da yazamiyorum ama pc olunca her seyi bir bir yaicmburası sanal ortam cabuk unutuluyo hersey yazmış.bız onun yarasını desmemek adına sormadık o yanlış anladı sanırım
nerelerdesın sen...esınle durumu naptınız.akıllanmıştır ınş cnm
cnm gecmış olsun burnu tıkalı bırakma.otrıbebenın burun aspirtorunu al once serum fızyolojık sık sonra onla temızle.ama en kolay yontem paravanayla temızlemek haberın olsun.yatarken yanına soğan kes bırak burnunu acsınbızım bı ara yatak odası sırf soğan kokuyordu bu yuzden
yapmasaydı şaşaıdım hepsı aynı
ben yılbasında kımseye gıtmıyoruz basbasa olalım dedım.ssnede oyle de zaten araba yoksa ne işiniz var.bız gecen sene araba varken her ıkı tarafında gönlunu yaptık ama bu sene araba yok bu soğukta kızımı dısarı cıkaramam basbasayız yanı
canim tabletten yaziyorum ya yazmasi okadar zor oluyorki ama su anda hersey normale dondu sanal turdan bile olsa aldatmak aldatmadir ayrimina vardi onun ixin eglencelikmia pc bizim o kavgada krlmisti ya yeniden alamadik
Sibelim sana yaziyorum ama neden gozukmuyoki anlamadimburası sanal ortam cabuk unutuluyo hersey yazmış.bız onun yarasını desmemek adına sormadık o yanlış anladı sanırım
nerelerdesın sen...esınle durumu naptınız.akıllanmıştır ınş cnm
cnm gecmış olsun burnu tıkalı bırakma.otrıbebenın burun aspirtorunu al once serum fızyolojık sık sonra onla temızle.ama en kolay yontem paravanayla temızlemek haberın olsun.yatarken yanına soğan kes bırak burnunu acsınbızım bı ara yatak odası sırf soğan kokuyordu bu yuzden
yapmasaydı şaşaıdım hepsı aynı
ben yılbasında kımseye gıtmıyoruz basbasa olalım dedım.ssnede oyle de zaten araba yoksa ne işiniz var.bız gecen sene araba varken her ıkı tarafında gönlunu yaptık ama bu sene araba yok bu soğukta kızımı dısarı cıkaramam basbasayız yanı
gunaydin kizlarefulim neden bize alindi ben anlamadim
Hos bulduk tatlim benim hadi yaa bende dusuk yaptigim icin insan o dobemde cok ama cok hassaz oluyor ama eninde so unda anlayackktir aslinda odaCanim hosgeldin tekraradan
Efulim 2.kere bebegini dusurdu
Sonra ailesinin yanina gitti
Biz sirarak canini acitmak istemefigimiz icin surekli sornadik ama o ilgilenmedigimizi sanmis
Sanirim ondan
Hos bulduk tatlim benim hadi yaa bende dusuk yaptigim icin insan o dobemde cok ama cok hassaz oluyor ama eninde so unda anlayackktir aslinda oda
Migden nasil oldu kuzum iyimisin simdi
Bu dobemde aslind burdan uzaklasmaaSi aslnda iyi olucak
Bende ole yaptim ister istemez ama insan bu donemde kendiyle bas bsa klmadi biraz daha iyi oluyor
Hemde ne akillanmak her zaman giremez oldum ben pc de yok hala alamadim da tam da yazamiyorum ama pc olunca her seyi bir bir yaicm
Sibelim sana yaziyorum ama neden gozukmuyoki anlamadim
Aklina basini aldi kuzum simdi pesimde pervne hergun ozur diliyo ama icimi acitanda ne biliyomusun benmde aslinda hatam vr anasi gibi her seyine kosarsam her seyini alttan alrsam olacagi buydu
Canim bu saat oldu hala hicbisi yiyemedim
Yemem lazim ama icim almiyor ki
Folik asitimi ictigim icin yemem lazim
Su 3 ayi atkatirsam ins pgececek herkes oyle diyor
Eger 9 ay bole gecerse yandim ben anacum
canlar merhaba ben deniz :)
nasılsınız bakalım
kuzenim almıştı bu nicki kullanmadı hiç ben kullanayım bari dedim
eeee anlatın bakalım ne var ne yok güzeller
bende pek bir değişiklik yok şöyle ki
biliyorsunuz boşanma davası sürüyor duruşma tarihi belli değil
250.000 maddi 250.000 manevi tazminat davası vede aylık 1.500 tl nafaka talep ettik bakalım hakim hanım ne verecek :)
kızlar bundan bir kaç hafta önce o adi adam arayıp tehdit etti
beni aldatıyorsun vazgeç tazminattan nafakadan yoksa yapacağımı bilirim ailenin de elimde kayıtları var.
rezzil edicem sizleri vs.. diye zırvaladı
tabi ben durur muyum..2 gün sonra karakola gidip şikayetçi oldum.
evliliğimde şiddet gördüğümden zaten koruma kararı verilmişti buna rağmen tehdit etti düşünün gözü ne kadar kararmış.
neyse şikayetten sonra günlerce polisler gelip gitti.
ve dün arabamı gayrı resmi sattığı kişilerden avukat vesilesiyle çekip aldım tabi onlar o öfkeyle aeabayı hırpalamışlar biraz ama olsun sonuçta geldi ya arabam sıkıntı yok..
veee gelelim dün akşama
çekişmeli boşanma davası,arabayı aldık (arabayı sattığı kişilerde o adamın tepesine binmişler haliyle)
vede şikayetim üzerine savcılık dava açmış bu adama yani devlet
hakaret ve tehditten hapse kadar yolu varmış..
bu adam da dün akşam numaramı bulmuş işte
whatsapptan yazıyor
yalvarış yakarış pişmanlık
şikayetini geri çek öğretmenliğim biter hapse girerim
sen bu kadar kötü değilsin cahillik ettim
diye yazdı durdu.
tabi ben geri adım atmadım.
bunu başta düşünecektin dedim.
işte böyle canlar
şimdilik en önemli işim araba işlemlerini halletmek
sonra ya binerim yada satarım kararsızım
evimde kalıyorum
kızlar hiç boş bırakmıyor hep alem var :)
bide yılbaşı partimiz var tabi haftaya
heyecanla bekliyoruz:)
eeee sizlerde ne var ne yok
geçmişi okuyamıyorum
işe şimdi geldim azcuk çalışmak gerek:)
canlar merhaba ben deniz :)
nasılsınız bakalım
kuzenim almıştı bu nicki kullanmadı hiç ben kullanayım bari dedim
eeee anlatın bakalım ne var ne yok güzeller
bende pek bir değişiklik yok şöyle ki
biliyorsunuz boşanma davası sürüyor duruşma tarihi belli değil
250.000 maddi 250.000 manevi tazminat davası vede aylık 1.500 tl nafaka talep ettik bakalım hakim hanım ne verecek :)
kızlar bundan bir kaç hafta önce o adi adam arayıp tehdit etti
beni aldatıyorsun vazgeç tazminattan nafakadan yoksa yapacağımı bilirim ailenin de elimde kayıtları var.
rezzil edicem sizleri vs.. diye zırvaladı
tabi ben durur muyum..2 gün sonra karakola gidip şikayetçi oldum.
evliliğimde şiddet gördüğümden zaten koruma kararı verilmişti buna rağmen tehdit etti düşünün gözü ne kadar kararmış.
neyse şikayetten sonra günlerce polisler gelip gitti.
ve dün arabamı gayrı resmi sattığı kişilerden avukat vesilesiyle çekip aldım tabi onlar o öfkeyle aeabayı hırpalamışlar biraz ama olsun sonuçta geldi ya arabam sıkıntı yok..
veee gelelim dün akşama
çekişmeli boşanma davası,arabayı aldık (arabayı sattığı kişilerde o adamın tepesine binmişler haliyle)
vede şikayetim üzerine savcılık dava açmış bu adama yani devlet
hakaret ve tehditten hapse kadar yolu varmış..
bu adam da dün akşam numaramı bulmuş işte
whatsapptan yazıyor
yalvarış yakarış pişmanlık
şikayetini geri çek öğretmenliğim biter hapse girerim
sen bu kadar kötü değilsin cahillik ettim
diye yazdı durdu.
tabi ben geri adım atmadım.
bunu başta düşünecektin dedim.
işte böyle canlar
şimdilik en önemli işim araba işlemlerini halletmek
sonra ya binerim yada satarım kararsızım
evimde kalıyorum
kızlar hiç boş bırakmıyor hep alem var :)
bide yılbaşı partimiz var tabi haftaya
heyecanla bekliyoruz:)
eeee sizlerde ne var ne yok
geçmişi okuyamıyorum
işe şimdi geldim azcuk çalışmak gerek:)
cnm benım keyıflı oldugunu sezdım cok sevındım.oh ıyı etmışsın beter olsun serefsız...aarabanı gerı almanada cok sevındım.hersey dahada guzel olacak ınş zamanla
yalnız tazmınat ve nafakada ucmussun.avukatınmı boyle dedı? pekı kazanmadıgın ısteklerın ıcın vekalet ucretı odeyebılecegını soyledımı??? çok yuksek rakamlar cunku....boşuna bıde avukat parası cıkmasın basına
ınş hersey gönlunce olur canım
Yazmıyorum diye unuttum sanmayın sizi sakınCanim moralini iyi gordum
İns hersey diledigin gibi olur
En kisa zamanda pislikten kurtulursun
Arabani almana cook sevindim
Catir catir ye parasini
Evinde kalmanada sevindim hic olmaasaa ailen canlarin ytaninda
Allah onlari vasimizdan eksik etmesin
Guzel haberlerini bekliyoruz hep
Merak ettim bende sordfum kizlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?