- 13 Haziran 2011
- 12.657
- 7.696
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #62.141
yuruyuncede iş yapamayacaksın cıtl butun gun bıyerlerı kurcalayaxcak
bende dun arkadasıma gıttım kızlar akşamda esımle sınemaya gıttık delıhaya.basbasa bırseylşer yapmayı cok ozluyo ınsan bebek oluncva
Canim cikarmazlar ins
Valla indan imkanlari nasil ise ona alisiyor
Kimi aile2000 ile geconirken kimi ile 6000 ile zor geciniyor
İnsan maddi durumuna gore idare ediyor iste
Bizimde 2800 tl sirf ev krefisi ile dugun krefisdi var her ay
Dogalgaz 100
Elektirik +su ortalama 100
Aidat 40
İnternet ve dsmart 80
Cep tel fat ikimizin 60
Mutfak market 400
Mutfak pazar 200
Gunluk ekmek+su+sut ivir zivir 200
Disarda yemek sinema gezmek vs vs 300
Birde dugun oluyor dogum oluyo taki en az 100
Birde apartman cevresi icin 5 ay boyunca 100 toplaniyor
Bana harclik veriyor kahvalti yol kendfi masraflarim icin 200
Ay sonunda pej bisi kalmiyor
Su krediler bir bitse cok daha guzel olacak ins
Esime ins guzelbir zam yaparlar
Bu sefer resti cekicemfiyor ama bilmiyotum
Bebek masrafimizda olacak
Allshim yarfim etsin ons
Herkese gunaydinlar hanimlar
Sanbah gittim aile hekimine gittim kan ve idrar tahlili verdim
Yarin cikicakmis soinuclar
Simdide arkadas jahvaltiya cagirdi oraya gidicem ins
Biraz soihbet iyi gelir
Bu arada geceleri erkenden uykum geliyor ya
tunaydın canlar.fena hastayım ustune akşama mısafırlerım gelecek bışeyler hazırlamam lazım...
bu arada evlenırken salona aldıgımız halıları degıştırıyoruz kötu çıktılar malesef.zaten ucuz almıştık...elımız rahatlasda degıştırsek dıyodum.esım dedıkı ben sana yılbası hedıyesı alacaktım ıstıyosan halıları degıstıreyım sen bılırsın dedı....pahalı bı hedıye olur ama dedım olsun zaten alcaktım dedı750 tlye antıbakterıyel halı aldım...içime sındı salonumu canlı gösterecek artık..diğerlerı cok kotu oldu 2 senede.....bu pahalı ama ıyı bırşey....inş işman olmayız
bu akşam yetışseydı ıyı olcaktı ama hafta sonu teslımmış....
sızlerde ne var ne yok
Gule gule kullan canim
Ne marka aldiniz
Ben halilarimdan cpok memnunum cok sukur
Hele yikamaya verdfikten sonra yeni alinmis gibi oldular
Kaliteli hali yikaninca bile cok guxel duruyo
Yilbasi hediyesini kaptin desene
güle güle kullan sibelcim dun benm kız beşikten atlamış resmen yuvatlanmıs yerre nasıl korktummm yanından geldim uyuyodu bide baktımmm ses geliyo çocuk yerde nasıl dsutu anlamıyorum gunduzleri yere yatak serip öle yatırfam aklım çıktı çok sukur bişeyi yokk öldüm resmen elim kolum tutmadı
ay kıyamam gecmış olsslun cnm.nerde yatıyokı dustu.yataktamı yatıyo kenarlığı yok muydu...benımkı hep yerde ytar aman dıkkat et
var canım buyuk besik yakalkmış nasıl kalktıysa bızım yataga yakın emzıgı dusmuzs yere oda atlmışş elim ayagım ttredı bıgun öncede esım ruyasında gormuss
cok gecmış olsun cnm ben hep yerde yatırırım.uyurkende yun doşek yaptırdık.gunduzde park yatak buyujkluğunde yer döşeği var ayagımda uyutur ona bırakırım.zaten benım sıpa yatakta yatmıyo oyle donuyorkı sıgmıyo yataga
yuksekmıydı yatak doktora göturdunuz mu
buyuk besiklerden goturmedim doktora bişey yok ama baktım heryerine ayaga kalkıyo sıpa ya durmuyo artıkk ç sımasık oldu ben gelene kadar ayaktahemen
Selam güzeller
Adanaya geldim bir haftalığına pazartesi gece,,
Bayramdan beri gelmemiştim iyi oldu
Sibel halın hayırlı olsun canım güzelmiş hem de enerjik renk
Kaliteli halı farkediyor bizim halılar hep pahalıydı zaten mobilya yoktu ki sadece halı vardı evimde bir zamanlar hahaha
Eflinam başladın heyecanlara hadi bakalım kucagına alısın sağlıkla inşallah
İsyan nasıl gidiyor annelik zorlanıyosun heralde canım Allah yardımcın olsun şükür anneleriniz var böyle bi durumda ben ne yapcam hiç bilmiyorum valla anne de yok
Allah büyük,
Öpüyorum hepinizi güzeller yazarım yine :)
Slm canlarim... Hic böyle olxagim aklima gelmemişti..betbatbuykusuz günler deyim.. Musti uyuduğu
anda bende uyuyorum hic bos vaktim.olmuo...gazli bir
bebek.birde misafir falan gelip...pazartesi kirkikiz cikacsk
inş biraz daha düzene girerix..hepinizi optum
buyuk besiklerden goturmedim doktora bişey yok ama baktım heryerine ayaga kalkıyo sıpa ya durmuyo artıkk ç sımasık oldu ben gelene kadar ayaktahemen
hepinizi cok oxledim kzlar yakinda yaza dogru ye i pc alinacak ozaman sizinle gene rahat rahat konudma firsatim olucak
sagol cnm bız salon halısını ucuz almıştık....2 sene zor dayandıSelam güzeller
Adanaya geldim bir haftalığına pazartesi gece,,
Bayramdan beri gelmemiştim iyi oldu
Sibel halın hayırlı olsun canım güzelmiş hem de enerjik renk
Kaliteli halı farkediyor bizim halılar hep pahalıydı zaten mobilya yoktu ki sadece halı vardı evimde bir zamanlar hahaha
Eflinam başladın heyecanlara hadi bakalım kucagına alısın sağlıkla inşallah
İsyan nasıl gidiyor annelik zorlanıyosun heralde canım Allah yardımcın olsun şükür anneleriniz var böyle bi durumda ben ne yapcam hiç bilmiyorum valla anne de yok
Allah büyük,
Öpüyorum hepinizi güzeller yazarım yine :)
Slm canlarim... Hic böyle olxagim aklima gelmemişti..betbatbuykusuz günler deyim.. Musti uyuduğu anda bende uyuyorum hic bos vaktim.olmuo...gazli bir bebek.birde misafir falan gelip...pazartesi kirkikiz cikacsk inş biraz daha düzene girerix..hepinizi optum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?