- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #61.981
dikkat et kendine öyle bunalıma falanda girme canım çok güzel bi bebişin var herşey zamanla düzene giricek merak etmemmousee canim.ilk hafta baya acidindikisler simdi kasiniyor artik... Şükür iiyiyim ama uykusuzluk etkilio iste.... Lohusa bunalimina girmezsem iyidir
dikkat et kendine öyle bunalıma falanda girme canım çok güzel bi bebişin var herşey zamanla düzene giricek merak etme
çıkar çıkar kuzucum merak etme bi bakmışın kocaman olmuşOyu canim çok güzel ama çok zor banyo bile zor yspiorum düşün halimi...
Su 40 cildin diye 4 gözle bekliyorum
mmousee canim.ilk hafta baya acidindikisler simdi kasiniyor artik... Şükür iiyiyim ama uykusuzluk etkilio iste.... Lohusa bunalimina girmezsem iyidir
Oyu canim çok güzel ama çok zor banyo bile zor yspiorum düşün halimi...
Su 40 cildin diye 4 gözle bekliyorum
evt canım çalışmalar devam bu ay nedens eiçimde bir umut var sol kasığımda sürekli ağrım var baş ağrım halsziliğim var buda biraz ümitlendirdi beni bakalım hayırlısı..Kizlar nasilsiniz cok ozledim sizi
Efulim gitti sanirim aradim ama acmamisti telini
Mausem cocuk calismalari devam mi
Sibelim sennasilsin
Sibelim84 canim.evetnins geçecek bu günler...bugün bebeğimbiraz uyudu metsil ddamla aldik..aile hrkimimiz önerdi..yyarin da kontrol var bakalim dr ne diyecek..
Dikiş yerinde dağ tarafında yumurt gibi şişlik.oldu... Aci yok agri yok...doktorumi aradim tek tarafli ise sorun yok dikişlerin baglandigi yer yavasbyavas inecek bazi kişilerde olur dedi..dun arkadasim.geldi 2 kizi var ondads olmus aynisi bskti zamanla geçiyor dikiş bağlama yeri dedi.içim rahatladi..
eflinam csnim rahim kalinlasmasi vardi adet oldunmu
evt canım çalışmalar devam bu ay nedens eiçimde bir umut var sol kasığımda sürekli ağrım var baş ağrım halsziliğim var buda biraz ümitlendirdi beni bakalım hayırlısı..
sende naısl durumlar..
Kizlar nasilsiniz cok ozledim sizi
Efulim gitti sanirim aradim ama acmamisti telini
Mausem cocuk calismalari devam mi
Sibelim sennasilsin
Sibelim84 canim.evetnins geçecek bu günler...bugün bebeğimbiraz uyudu metsil ddamla aldik..aile hrkimimiz önerdi..yyarin da kontrol var bakalim dr ne diyecek..
Dikiş yerinde dağ tarafında yumurt gibi şişlik.oldu... Aci yok agri yok...doktorumi aradim tek tarafli ise sorun yok dikişlerin baglandigi yer yavasbyavas inecek bazi kişilerde olur dedi..dun arkadasim.geldi 2 kizi var ondads olmus aynisi bskti zamanla geçiyor dikiş bağlama yeri dedi.içim rahatladi..
eflinam csnim rahim kalinlasmasi vardi adet oldunmu
Selam kizlar
Nasilsiniz hepiniz iyisinizdir inşallah
İsyancim bebiş büyüdü mü nasil gidiyor
Ben kurstan kursa koşturuyorum bi de üniversite okuyorum demiştim ya sınavlar var 10 gün sonra ders çalişiyorum yogunumm
Hepinizi öptümm
Herkese hayirli sabahlar olsun hatunlar
Ablamlar geliyor yoldalar bende kahvalti hazirlicam simdi 3gece kalacaklar ins.yigenimin okulunda sinav varmis tatilmis bebde bana gelin dedim.
Sizden ne var ne yok hatunlar
Bu arada ben adet olmadim ama karnim agriyor deli gibi
Herkese hayirli sabahlar olsun hatunlar
Ablamlar geliyor yoldalar bende kahvalti hazirlicam simdi 3gece kalacaklar ins.yigenimin okulunda sinav varmis tatilmis bebde bana gelin dedim.
slm kızlar kimseee yokmuuu
canım günün geçtiyse test yap bende hep ha oldum olucam derken hamile olduğumu öğredimHerkese hayirli sabahlar olsun hatunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?