- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #61.661
canım 1 gece kaldılar .. bugünde kalcaklardı kalmadılar.. odaya çekilmiştim onlar varken.. nts de sancım vardı canım sonra benim suyum geldi doktorun kapısının önünde rezil olmuştum her yerim ıslak sancılı sancılı kötüydü o günüm..
eflinacım ellerine sağlık.. banaa geçen komşular geldi 1 kişi 30lu yaşlarda diğerleri 4o küsürlerde .. bir sürü şey yaptım allahtan annem vardı o yardımcı oldu ben sürekli idille uğraştım ..
bayan akıllı canım bende çok çeşit yapmak isterşim ama pek bilmiyorum
yemek daha güzel biliyorum ve yapiyorum ama hamur işind epek usta değilim açıkçası
kızlar dün misafirleirmi geldi
saat 1,5 da geldiler 5,5 gibi kalktılar
birisi 39 yaşında 2 çocujklu bir bayan ama hiç göstermiyor ben 34*35 sandıydım maaşallah
diğeride 30 yaşında 6 aylık bebeği var erkek
ikiside konuşkan tatlı bayanlar
ama bu 30 yaşında olanın eşi çok çektirmiş kıza
memelketten gelmiş kız neler yapmış kıza
dışarı bile çıkamazmıs tek başına gelen gideni pek sevmezmiş çok sinirli imiş
ben ne dersem o dermiş markete bile kız gidemiyor düşün yani yavaş yava bebekten sorna izin vermeye başlamış manyank adam
kız baya dertli idi yani bakınca halime şükürler ettim sonsuz kere gelsin eşimin elini öpücem dedi
hani dışardan adams essiz sakin gibi ama oda öyle dedi eşim el iyisidir dedi herkes ne şanslızın der ama içinden tam bir manyak dedi
diğer bayan 39 yaşında olan o zaten dahada çekmiş kv ve kp zamanında
ama şimdi çok rahatım diyor
baya sohbet ettik hani ordan burdan ailelerden vs vs
görüşmek içinde şöyle bu kıza sürekli gidemem çünkü eşi vardiyeli koruma müdür imiş evde yani gündüzleri bazen
ama diğer abalaya kahveye çaya giden-bilirim yani
bakalım ahyırısı inş yi olur
eflinam ohh misafirleri ağırlamışşsın canım güzelde geçmiş sevindimmm...ohh şimdide kahvaltı faan süper...
ben hala gribim kalkmıo kafam dün rahatsızlandım akşam hastaneye gittik..karnım taş gibiydi ama herşey normal çıktı..
çatı muayenesinde oldum valla..korktuğum gibi değilmiş çok az anlık bir acım oldu o kadar
saol canım yaa grip denen şey hemen geçmiyor ne yazıkkş..dogum nasıl olacak pekı ısyancım?
buarada cok gecmıs olsun
duruyle ılgılı resımlerı buradan gordum senı cok begendım acabayıp bır guzellesme var sende bır tek ben fark etmıyorumdur
,hadiya cnm olsun geldı gectı boşver
bende yanıma annemı cagırıdm bugun yoksa yetısmıyo malesef
yazıkya ALLAH herkesı ıyı ınsanlarla karşılaştırdsın b hayatta.bazen gercekten sukredıyo ınsan
ee normal doguma musaıtmıymış catın cnm
saol canım yaa grip denen şey hemen geçmiyor ne yazıkkş..
doğum şu anda normal görünüyor canım..
herkez aynı şeyi söylüyoür çok güzel oldun diye ama ben kendimi hiç öle göremiyorumm..
r
,
normalmiş canım müsaitmiş çatım
sevındım cnm
normal oyle görmemen şişmiş bır vucutta kendımı begenmemız cok zor ama bende hamılelığın sana cok yakıştıgını dahada guzelleştırdıgını düşünüyorum
elfilam sevimdim misafirlerinle anlaşmışsınnn ne guzel ya bzede öle gelen gıden yok yanııı benm eşimde biyere gıtmemi istemez hala anlamış değilim yanı sen ne istersen ben alıyım gelıyım dusuncesinde yanı nie böyle bende anlamıyorum yanıı annegile bile gitmiyorum ablama bazen haber olmadan gidiyorum evdeyim diyorum ya napım sorun yapıyo bıyere gıtmeme markete gezmeye filan bende gideersem evdeyim dıyorum napım artıkkk başka turlu olmuyo inan
erkek bebek anneyi güzelleştirir derler o zaman doğru
elfilam sevimdim misafirlerinle anlaşmışsınnn ne guzel ya bzede öle gelen gıden yok yanııı benm eşimde biyere gıtmemi istemez hala anlamış değilim yanı sen ne istersen ben alıyım gelıyım dusuncesinde yanı nie böyle bende anlamıyorum yanıı annegile bile gitmiyorum ablama bazen haber olmadan gidiyorum evdeyim diyorum ya napım sorun yapıyo bıyere gıtmeme markete gezmeye filan bende gideersem evdeyim dıyorum napım artıkkk başka turlu olmuyo inan
aynen isyan gdahada guzelleştın cnm yaaaa kız çirkinleştiriyoooo
kız cırkınleştırır derler ama sukur benım yuzumde ız felan olmadı çirkinleşmedim yanı
şukur ben okonuda sanslıyım.ama hersey bı yana anneme gıtmeme karışılmasına tahammul edemezdım bende
hııhhh ben hıçte çirkinleşmedim bı kereaccık şişkolaştım sadece
o leke işi sanırım vücuttaki hormonlarla alakalı canım..kız erkek fark etmiyor..
kızım sen çirkin olamazsınki maşallah sarışın fıstıksın
sagol cnm benım.bu arada eskı sarı saçlarıma dönmek ıstıyorum sen ne dıyosun? evet bu sarı-kahve tonlar da guzel belkı ama sankı havam sönmuş gbı hıssedıyorumgene sarı rofle yaptırcam
esıme sordum buda cok guzel hem anne saçı işte dedıhanı daha agır demek ıstedı.ama kızdım kesın sarıya dönuyorum dedım
eflinam ohh misafirleri ağırlamışşsın canım güzelde geçmiş sevindimmm...ohh şimdide kahvaltı faan süper...
ben hala gribim kalkmıo kafam dün rahatsızlandım akşam hastaneye gittik..karnım taş gibiydi ama herşey normal çıktı..
çatı muayenesinde oldum valla..korktuğum gibi değilmiş çok az anlık bir acım oldu o kadar
Kiskandigindan degil ama anlmiyorum yani gezme olayini desin dursun ben geziyorum aliscak artik annesi sokak gelmez habire gezer srn annene bak diyorum o kdr gezsem diyorum o zmn bisey diyemiyo
citl sen eşini dinlersen ve o bu şekilde devam ederse
o büyyütüğünüz cocuk sorunlu olur biliyorsunuz diöi
cocuk 4 duvar arasında 2 kısıyle buyumez
kuzum sıkıldıysan dön sarıya değişklik iyi olur..
bende doğurayım işe başlarken ombre yaptırcam inş
yok kız gezıyorum artıkk çocuk lk oldugunda habıre nerdesin dıyodu gezıyorum gidyoum anneme filsn ablma amcamgılee aksamda sen gel dıyorummm tıpış tıpış gelıyo artık bıde olylar yasadıydık sankı ogretyolarmış duygusuna kpılıyodu annesiil öğretıyodu bnce artık bişey dıyemıyoo gezıyorum cocuk bıde cute gezmek istyo durmuyo evde sıkılıyo buyudu ıyıcee
buarada bu ay sıkıştık para bıttı tatile gittik kurban kestik bebeişin adak kurbanı vardı onu kestik para tukentı kendim gun biriktirdiğim para ilede bilezik aldımm suyunu çekti bir hafta kaldı maaşına benm issizlik maaşıda bıttı artıkk eşimin maaşıyla kaldıkkk bakalım nasıl geçinecek idare etcem artık
elfilam bugun bayram var sende o zmn kocişte gelio
isyan nasıl oldun bacımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?