Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
eflinam ohh misafirleri ağırlamışşsın canım güzelde geçmiş sevindimmm...ohh şimdide kahvaltı faan süper...

ben hala gribim kalkmıo kafam dün rahatsızlandım akşam hastaneye gittik..karnım taş gibiydi ama herşey normal çıktı..
çatı muayenesinde oldum valla..korktuğum gibi değilmiş çok az anlık bir acım oldu o kadar

dogum nasıl olacak pekı ısyancım?
buarada cok gecmıs olsun
duruyle ılgılı resımlerı buradan gordum senı cok begendım acabayıp bır guzellesme var sende bır tek ben fark etmıyorumdur

hadiya cnm olsun geldı gectı boşver
bende yanıma annemı cagırıdm bugun yoksa yetısmıyo malesef

bayan akıllı canım bende çok çeşit yapmak isterşim ama pek bilmiyorum
yemek daha güzel biliyorum ve yapiyorum ama hamur işind epek usta değilim açıkçası

yazıkya ALLAH herkesı ıyı ınsanlarla karşılaştırdsın b hayatta.bazen gercekten sukredıyo ınsan

ee normal doguma musaıtmıymış catın cnm

dogum nasıl olacak pekı ısyancım?
buarada cok gecmıs olsun
duruyle ılgılı resımlerı buradan gordum senı cok begendım acabayıp bır guzellesme var sende bır tek ben fark etmıyorumdur
saol canım yaa grip denen şey hemen geçmiyor ne yazıkkş..
doğum şu anda normal görünüyor canım..
herkez aynı şeyi söylüyoür çok güzel oldun diye ama ben kendimi hiç öle göremiyorumm..
r
,
normalmiş canım müsaitmiş çatım

sevındım cnm
normal oyle görmemen şişmiş bır vucutta kendımı begenmemız cok zor ama bende hamılelığın sana cok yakıştıgını dahada guzelleştırdıgını düşünüyorum

elfilam sevimdim misafirlerinle anlaşmışsınnn ne guzel ya bzede öle gelen gıden yok yanııı benm eşimde biyere gıtmemi istemez hala anlamış değilim yanı sen ne istersen ben alıyım gelıyım dusuncesinde yanı nie böyle bende anlamıyorum yanıı annegile bile gitmiyorum ablama bazen haber olmadan gidiyorum evdeyim diyorum ya napım sorun yapıyo bıyere gıtmeme markete gezmeye filan bende gideersem evdeyim dıyorum napım artıkkk başka turlu olmuyo inan

ben bu erkekleri anlamıorum sebepleri ne acabaç...büyük konuşmak istemem ama özgürlüğümün kısıtlanmasına katlanamazdım ben

erkek bebek anneyi güzelleştirir derler o zaman doğru

kız cırkınleştırır derler ama sukur benım yuzumde ız felan olmadı çirkinleşmedim yanı

şukur ben okonuda sanslıyım.ama hersey bı yana anneme gıtmeme karışılmasına tahammul edemezdım bende

aynen isyan gdahada guzelleştın cnm yaaaa kız çirkinleştiriyoooo

hııhhh ben hıçte çirkinleşmedim bı kere accık şişkolaştım sadece

o leke işi sanırım vücuttaki hormonlarla alakalı canım..kız erkek fark etmiyor..
kızım sen çirkin olamazsınki maşallah sarışın fıstıksın

o leke işi sanırım vücuttaki hormonlarla alakalı canım..kız erkek fark etmiyor..
kızım sen çirkin olamazsınki maşallah sarışın fıstıksın

sagol cnm benım.bu arada eskı sarı saçlarıma dönmek ıstıyorum sen ne dıyosun? evet bu sarı-kahve tonlar da guzel belkı ama sankı havam sönmuş gbı hıssedıyorum gene sarı rofle yaptırcam
esıme sordum buda cok guzel hem anne saçı işte dedı hanı daha agır demek ıstedı.ama kızdım kesın sarıya dönuyorum dedım

kuzum sıkıldıysan dön sarıya değişklik iyi olur..
bende doğurayım işe başlarken ombre yaptırcam inş

sağol canım benim ağırladım geçti şükür
ark kahvaltı yaptık sonra sahile gittik yürüyüş yaptıl kahve içtik
eve geldim mantı aldım hazır salata birde yedik geçiştirdik öyle
bu arada çok geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine
en hassas dönemdesin şu an

takıntılı kişilikler yapar bunu bence
kendinde olanı başkasına yapıştırırlar
yani sanki millet sokakta senin eşini bekliyor
mantık ne anlamaıyorum
sorsan derler ki ben sana güvrniyorum ama dışarı güvenmiyorum
allah yadım etsin canım benim çok zor

Kiskandigindan degil ama anlmiyorum yani gezme olayini desin dursun ben geziyorum aliscak artik annesi sokak gelmez habire gezer srn annene bak diyorum o kdr gezsem diyorum o zmn bisey diyemiyo

Kiskandigindan degil ama anlmiyorum yani gezme olayini desin dursun ben geziyorum aliscak artik annesi sokak gelmez habire gezer srn annene bak diyorum o kdr gezsem diyorum o zmn bisey diyemiyo

iyi demişsin canım valla
anneleri zaten ne yapsa hep haklı ve en güzelini yaparlar nedense...varsın öyle olsun amann
bugün eşim geliyooooooooooooooooo

özledim valla yav ben eşimi nasıl geçti analamadım ama
pekte konuşamadık teldede
evi temziledim mamaalr hazırladım 1-1,5 saate gelir inş

citl sen eşini dinlersen ve o bu şekilde devam ederse
o büyyütüğünüz cocuk sorunlu olur biliyorsunuz diöi
cocuk 4 duvar arasında 2 kısıyle buyumez

isyancım çok geçmiş olsun dikkat et kendine..

Denizden haberi olan var mı??

Eflinam inşaAllah görüşürüz canım.

Birazdan sohbete gidicem okumamız var bugün. Yarında dikiş kursu inşaAllah eteğim biter artık yarın.

citl sen eşini dinlersen ve o bu şekilde devam ederse
o büyyütüğünüz cocuk sorunlu olur biliyorsunuz diöi
cocuk 4 duvar arasında 2 kısıyle buyumez

yok kız gezıyorum artıkk çocuk lk oldugunda habıre nerdesin dıyodu gezıyorum gidyoum anneme filsn ablma amcamgılee aksamda sen gel dıyorummm tıpış tıpış gelıyo artık bıde olylar yasadıydık sankı ogretyolarmış duygusuna kpılıyodu annesiil öğretıyodu bnce artık bişey dıyemıyoo gezıyorum cocuk bıde cute gezmek istyo durmuyo evde sıkılıyo buyudu ıyıcee

buarada bu ay sıkıştık para bıttı tatile gittik kurban kestik bebeişin adak kurbanı vardı onu kestik para tukentı kendim gun biriktirdiğim para ilede bilezik aldımm suyunu çekti bir hafta kaldı maaşına benm issizlik maaşıda bıttı artıkk eşimin maaşıyla kaldıkkk bakalım nasıl geçinecek idare etcem artık

elfilam bugun bayram var sende o zmn kocişte gelio

isyan nasıl oldun bacımmmmm

kuzum sıkıldıysan dön sarıya değişklik iyi olur..
bende doğurayım işe başlarken ombre yaptırcam inş

sen ne yaptırcan cnm

bızde ıssızlığım kesılınce sıkıştık cok cnm ALLAH yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…