• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Herkese selam..
Yarin aksam donecez evim burnumda tutuyor cok bunaldim hayirlisiyla bi ucaga binseydik...

Deniz ne yapti bilen var mi??Konusuna yorum yazamadim yoruma kapali diyor neden kapali ki acaba?

güüzellikler nasısıız..
ben biraz daha iyyim ama tam gribim geçmedi..
dünde gezmedeydim giremedim..
şimdi evimdeyim..
saat 4 buçukta kontrol var bakalım ne diyeecek merak ediyorum....

denizi arayamıyorum ya ters bişey olur diye ama bende merak ediyorumçç

sibelim ombre yaptırcam internete yaz çıkar üstler biaz daha koyu altlar açık oluyor

isyancım çok geçmiş olsun dikkat et kendine..

Denizden haberi olan var mı??

Eflinam inşaAllah görüşürüz canım.

Birazdan sohbete gidicem okumamız var bugün. Yarında dikiş kursu inşaAllah eteğim biter artık yarın.

canım her zaman beklerim
kahvaltıya gel ya evde yada dışardada yapabilirz sahide havalar çok soğumadan
valla çok güzel olur beklerim

yok kız gezıyorum artıkk çocuk lk oldugunda habıre nerdesin dıyodu gezıyorum gidyoum anneme filsn ablma amcamgılee aksamda sen gel dıyorummm tıpış tıpış gelıyo artık bıde olylar yasadıydık sankı ogretyolarmış duygusuna kpılıyodu annesiil öğretıyodu bnce artık bişey dıyemıyoo gezıyorum cocuk bıde cute gezmek istyo durmuyo evde sıkılıyo buyudu ıyıcee

buarada bu ay sıkıştık para bıttı tatile gittik kurban kestik bebeişin adak kurbanı vardı onu kestik para tukentı kendim gun biriktirdiğim para ilede bilezik aldımm suyunu çekti bir hafta kaldı maaşına benm issizlik maaşıda bıttı artıkk eşimin maaşıyla kaldıkkk bakalım nasıl geçinecek idare etcem artık

elfilam bugun bayram var sende o zmn kocişte gelio

isyan nasıl oldun bacımmmmm

canım evet ara ara oluyor insan sıkışıyor valla
bizde bu araba oalyından sonra skışıtık ama şimdi artık takmıyorum çok
eşim geldi çok şükür sağ salim
ciciler getirmiş bana ama zamanı yokmuş gmeiden inememişler
olsun o geldi ya yeter

akşamda arkadaşalr geldi yemekli
oğlan var 3 yaşında hiçö durmuyor her yeri karıştırdı
süs eşyalarını kalkdırdım vuruyor çünkü sürekli
ev baya dağıldı ve pislendi
sabahtan beri temizlik yaptım
yeni bitti bende burayı açtım adetim zaten kuranda okuyamıyorum
akşamda kv gelecek eltimde idi çocuğuna bakıyor işe girdi eltim 1 aydır
dedim anne gel 1-2 gecede bizde kal diye
bakalım eşim alamay gidecek akşam inş
çorbam ve pialvım var
etli patates yapıcam yanına salata ve böreğim var yeter

Herkese selam..
Yarin aksam donecez evim burnumda tutuyor cok bunaldim hayirlisiyla bi ucaga binseydik...

Deniz ne yapti bilen var mi??Konusuna yorum yazamadim yoruma kapali diyor neden kapali ki acaba?

bende merak edıyorum faceyıde kapattı ulaşamıyorum.konusuna abuk subuk satasmalar gelınce kapattı cnm

güüzellikler nasısıız..
ben biraz daha iyyim ama tam gribim geçmedi..
dünde gezmedeydim giremedim..
şimdi evimdeyim..
saat 4 buçukta kontrol var bakalım ne diyeecek merak ediyorum....

denizi arayamıyorum ya ters bişey olur diye ama bende merak ediyorumçç

sibelim ombre yaptırcam internete yaz çıkar üstler biaz daha koyu altlar açık oluyor

anladım cnm .doktordan sonra haber ver bıze

bende merak edıyorum faceyıde kapattı ulaşamıyorum.konusuna abuk subuk satasmalar gelınce kapattı cnm

anladım cnm .doktordan sonra haber ver bıze

haber ederim şekerimmm...
şu gribi atlatamadımmm yaa onu halletmem lazımmm..

acaba nesaj atsammı deniz nasulsın canım diye

haber ederim şekerimmm...
şu gribi atlatamadımmm yaa onu halletmem lazımmm..

acaba nesaj atsammı deniz nasulsın canım diye

bence at telı varsa
bolbol c vıtamınlı meyvelerden ye cnm çok faydalı grıbe
bende dun eskı patronumu agırladım.ikizleryle annesı ve 2 bakıcısıyla geldı.kek yaptım bırde poğaça.görumcemde yaprak sarması yaptı.patronumda 2 cesıt getırmış gelırken bebekle ugrasma dıye.ıyı gectı.kızım oğlanları görunce neşelendı attı kendını ortalıga müziksiz oynuyo :) onun ıkızlerı bır ay buyuk kızımdan.babası dıye kızıma sulanmadılar dımı dıyo.valla bızım kız daha cok sulandı dedım.nasıl gulüyo oğlanlara sıpam :)

OLUR ŞSYAN BİR MESAJ ATSANA
BENDE MERAK EDİYORUM NE YAPTI
NİKAH OLAYINI VS ADAM NASIL VS

bence at telı varsa
bolbol c vıtamınlı meyvelerden ye cnm çok faydalı grıbe
bende dun eskı patronumu agırladım.ikizleryle annesı ve 2 bakıcısıyla geldı.kek yaptım bırde poğaça.görumcemde yaprak sarması yaptı.patronumda 2 cesıt getırmış gelırken bebekle ugrasma dıye.ıyı gectı.kızım oğlanları görunce neşelendı attı kendını ortalıga müziksiz oynuyo :) onun ıkızlerı bır ay buyuk kızımdan.babası dıye kızıma sulanmadılar dımı dıyo.valla bızım kız daha cok sulandı dedım.nasıl gulüyo oğlanlara sıpam :)

attım kızlar mesaj..

bak şu zilliye yaaa nasılda cilve yaparmışşş

uyuzzz oldummm yaaa biz geldik kontrlden...doktorum saolsun yüzünü göstermek için 10 dk uğraştı bizim sıpa dönmedi göremedim..tam o anda teli çaldı acil hastaso aradı gitmem lazım hafta içi teklrar gçrüşelim nst çektir dedi..çok önemli bir hasta dedi.. gitti..
bende kilo milo soramadım usg kağıdınıda yarın sekreteri bana göndercek telle görüştük..sadece bebek maşallah sağlıklı herşey yolunda diyebildi adam...
neyse artık hafta içi tekrar gicem

bayan akıllı canım bende çok çeşit yapmak isterşim ama pek bilmiyorum
yemek daha güzel biliyorum ve yapiyorum ama hamur işind epek usta değilim açıkçası
ellerine sağlık canımm çok çeşit önemli değill güzel olsun yeter.. bende miktarlarını az yapmışım gıdım gıdım verdim :KK16: isyan geçmiş olsunn canımm... bende giribim ama malum hamilelikte daha kötü oluyor.. ombre saç modelini çok seviyorumm.. benimm saçım siyah boyatmak için erken diye düşünüyorum ama bilemiyorum heran fikrim değişebilir..

uyuzzz oldummm yaaa biz geldik kontrlden...doktorum saolsun yüzünü göstermek için 10 dk uğraştı bizim sıpa dönmedi göremedim..tam o anda teli çaldı acil hastaso aradı gitmem lazım hafta içi teklrar gçrüşelim nst çektir dedi..çok önemli bir hasta dedi.. gitti..
bende kilo milo soramadım usg kağıdınıda yarın sekreteri bana göndercek telle görüştük..sadece bebek maşallah sağlıklı herşey yolunda diyebildi adam...
neyse artık hafta içi tekrar gicem

boşver cnm saglıklı olsun onemlı olan o zaten tutmuyokı ultrason.bana 2 hastanede 52-53 cm haftaya 55 olur dedı kılo 4 e yakın olur 3500 da dedı sonuç : 47 cm 3050:KK71: varya mınıcık dogdu şu anda uzun baya ,eğer kısa kalsaydı amma gulerdım ha baba 2 mt ana 1.75 bılmıyom artık .

Bi sekilde idare ediyorum issizligi biriktirdim 3 tane bilezik aldim yoksa yenip gidiyo para bnm icin birikim oldu tek maasiz artuk gecincezzzz

isyan bnde18 kilo aldim 53 cm 3650 dogurdum ama utrasyonda 4200 cikti

Bi sekilde idare ediyorum issizligi biriktirdim 3 tane bilezik aldim yoksa yenip gidiyo para bnm icin birikim oldu tek maasiz artuk gecincezzzz

ıyı gene bılezık almışsın cnm
cıtl kıloları verdın mı pekı???

boşver cnm saglıklı olsun onemlı olan o zaten tutmuyokı ultrason.bana 2 hastanede 52-53 cm haftaya 55 olur dedı kılo 4 e yakın olur 3500 da dedı sonuç : 47 cm 3050:KK71: varya mınıcık dogdu şu anda uzun baya ,eğer kısa kalsaydı amma gulerdım ha baba 2 mt ana 1.75 bılmıyom artık .

tamam kızlarr takmıorum artık hafta içi gitcem nasulsa tekrar..
yürüyüşe çıkayım dedim baskıdan yürüemedim yaa belim kasıklarım koptu..
birde dehşet yağmur yağıyo gökr yarıılıyor şu anda..

citl citl kız kalmamış kilo falannn ohh ne güzel

55 kiloyim suan 3 kilo kldi 70 kiloysum yaaaa

ay ne guzel ya sporsuz nasıl verdın cnm ben kaldım oyle:KK43:

tamam kızlarr takmıorum artık hafta içi gitcem nasulsa tekrar..
yürüyüşe çıkayım dedim baskıdan yürüemedim yaa belim kasıklarım koptu..
birde dehşet yağmur yağıyo gökr yarıılıyor şu anda..

citl citl kız kalmamış kilo falannn ohh ne güzel

sorma burdada yagmur var guya parka ve avmye gıdecektık.arabada yok kaldık evde:KK14:

Slm aksam dokuz bucukta ucak var sukurler olsun donuyoruz ankaraya ama saatler gecmek bilmiyor gece evimde uyuyacagim cok mutluyum...

Citl nasil verdin kiz o kilolari hicbiseyin kalmamis masallah..

Back