- 13 Haziran 2011
- 12.657
- 7.696
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
- #61.621
Nr koltuğu canim.
Komsunda bir garip yani
Cıtl spral taktırmışya muayene koltugu yanı
baya garıp şaşırdım bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nr koltuğu canim.
Komsunda bir garip yani
ayy bende düşünebiliri doğumdan sonra spirali ama o da tam korumazki..Cıtl spral taktırmışya muayene koltugu yanı
baya garıp şaşırdım bende
ayy bende düşünebiliri doğumdan sonra spirali ama o da tam korumazki..
aman değişik değişik insan var canım..
anladım cnm haklısın
bende guvenmıyorum ama canım tatlı yatamam o koltuga
kızlar bıraz once kapım çaldı genç bı kadın" merhaba ben yan komşu hanı yaslı bı annem bı bebegım var o benım" dedı. 2 yasında bır kızı var bırkaç kere bebegı ve anneannesını gördum .yaslı kadın dedıgını yanı.merhabalaştım bır ıkı kere okadar.ama kendısını hıç görmemıştım.neyse dedıkı" akşam kızımın yasgununu yapacagız sızde uygun tepsı varmı " dedı.ınsanlık hali olabılır komşuyum sonuçta ısteyebılır.bende bırkaç tane var göstereyım uygunsa alırsınız dedım.mutfaga gırdım.bır baktım buda arkamdan gırmış. çok şaşırdım.sonuçta BENİ İLK DEFA GÖRUYO BENDE ONU .tanımam etmem tamam yardım ıstemışsın olabılırde mutfaga gırmekte neyın nesı.neysekı mutfagımda bulaşıklarım yıkanmıştı çok duzenlı olmasada temızdı.ama olmayabılırdı bebeklı bı anneyım sonuçta Duru durdugu muddetce bulaşık yıkayabılıyorum.tuhafıma gıttı çok.sonra bı tanesıne olur dedı yasgunune davet ettı gıttı
tuhafıma gıttı daha once hıç görmediği komşunun mutfagına dan dıye gırılırmı kızlar benmı abartıyorum
valla mecburen yatıyosunnn yoksa bu giidşle bitane daha olck sibelll yaaaa isyan ordaki hemşirede dedi ben kaç yıldır kullanıyorum en iyisi bu ilaç o kadar iyi değil dedi bana yaşıda baya var 45 yaşında filan 5 dk bile surmuyo takmasıııı kızımın buyuk beşiğini yatak pdasına kurduk artık kucuk beşikte yatmıyo buyudu cadııı
sibel komşun tuhafmış ya girilirmi başkasının mutfagına dışarda bekleeesin
girmemesi lazım ayıp ama çokta abartılacak bişi değil
bir dahakinde deki ben bir bakayım size getiririm dersin
ya komşum bıle sayılmaz kadını hıç görmedım yoksa buyursun gırsın ...de tanımam etmem cıtl bılıyosun bebişle ev işi yapmak cok zor ya mutfagım dagınık olsaydı cok utanırdım
ay dıyemem ben sankı gırme der gıbı....neyse bakalım tepsım ne zaman gerı gelecek
Slm guzeller nasilsiniz gecmisi okudum birikmisti...
isyan123 canim masallah ne guzel bir hamilesin yaa cok yakismis sanaa; cok heyecanliyim hayirlisiyla kucagina al ins...
deniz_1988 canim simdi senin konunu okuyup detayli yorum yapmak istiyorum sadece sunu soyliym bu dunyada hepimizin imtihani bambaska ve malesef mucadele etmek zorundayiz...Kendi adina konusmam gerekirse kimseye anlatmak istemedigim sikintilarim var ve sadece dua ediyorum yapacak biseyimiz yok care beklemekten baska...
Erzurumdan yaziyorum size..Cuma sabah geldik ctesi aksama kadar burdayiZ...Sanki 5gun gecmis gibi sikici..
Kp ile konusuyorum sohbet ediyorum vs sukur henuz malum konuyu acmadi bakalim..
Kv ile hic konusmuyorum cevap vermiyorum yavrum diye diye hizmet etmeye calisiyor ikram ediyor pek yeyip icmiyorum , hic yardim dahi etmiyorum cayi doldurmak icin bile esim bana dolduruyor acikcasi yok sayiyorum..
Babasi dun namaza cikti kadin beni cagirdi otur konusalim dedi hayir konusmayacagim dedim; tamam o zaman otur ben konusacagim sen dinle dedi hayir dinlemeyecegim istemiyorum konysmak dedi oteki odaya gittim uyudum..
Velhasil bu durumda esim de halinden memnun kavga gurultu yok sakinim....
Rabbim yardimcim olsun cok sinir bozucu bir durum...Esim uzulmesin babasinin da gonlu olsun diye buna katlanmam gerek biliyorum...
Boyle iste guzeller...
@Sibelim_84 komsuna sinir oldum bi daha gelirse kapida bekle ben getiririm dersin anlar heralde diye dusunuyorum..
Davet edilmeyen eve girilmez hatta Efendimiz sav demistir ki bir evin kapisini calinca ya sağinda ya solunda bekleyin direk karisinda durmayin zira ev sahibi kapiyi acar izni olmadan evin icini gorursunuz boyle bir dine mensub insanlariz cok ayip etmis bencede 'komşun'
Slm guzeller nasilsiniz gecmisi okudum birikmisti...
isyan123 canim masallah ne guzel bir hamilesin yaa cok yakismis sanaa; cok heyecanliyim hayirlisiyla kucagina al ins...
deniz_1988 canim simdi senin konunu okuyup detayli yorum yapmak istiyorum sadece sunu soyliym bu dunyada hepimizin imtihani bambaska ve malesef mucadele etmek zorundayiz...Kendi adina konusmam gerekirse kimseye anlatmak istemedigim sikintilarim var ve sadece dua ediyorum yapacak biseyimiz yok care beklemekten baska...
Erzurumdan yaziyorum size..Cuma sabah geldik ctesi aksama kadar burdayiZ...Sanki 5gun gecmis gibi sikici..
Kp ile konusuyorum sohbet ediyorum vs sukur henuz malum konuyu acmadi bakalim..
Kv ile hic konusmuyorum cevap vermiyorum yavrum diye diye hizmet etmeye calisiyor ikram ediyor pek yeyip icmiyorum , hic yardim dahi etmiyorum cayi doldurmak icin bile esim bana dolduruyor acikcasi yok sayiyorum..
Babasi dun namaza cikti kadin beni cagirdi otur konusalim dedi hayir konusmayacagim dedim; tamam o zaman otur ben konusacagim sen dinle dedi hayir dinlemeyecegim istemiyorum konysmak dedi oteki odaya gittim uyudum..
Velhasil bu durumda esim de halinden memnun kavga gurultu yok sakinim....
Rabbim yardimcim olsun cok sinir bozucu bir durum...Esim uzulmesin babasinin da gonlu olsun diye buna katlanmam gerek biliyorum...
Boyle iste guzeller...
@Sibelim_84 komsuna sinir oldum bi daha gelirse kapida bekle ben getiririm dersin anlar heralde diye dusunuyorum..
Sibel isyan evet konusmamak benim icin daha iyi cunku konusunca o duygularim depresecek zaten psikolojim yerlerde bu sefer daha da kotu olcam..
O konusamadi ya icine biriktirdi kadin bence catlayacak yakinda,, bekledigi gibi olmadi onu oturup da dinleyecek degilim bu tepkiyi beklemiyordu...
Bir gorseniz nasil oynuyor nasil masum ezik uruyor valla bilmesem aciyacam iste tas kalpli degiliz Allah bize merhamet vermis...Goren der ki bu gelin ne seytan su kadincagiza yaptigina bak der...
Bana cemkiren o yilan kadin yok hic ortalikta...
Sibel isyan evet konusmamak benim icin daha iyi cunku konusunca o duygularim depresecek zaten psikolojim yerlerde bu sefer daha da kotu olcam..
O konusamadi ya icine biriktirdi kadin bence catlayacak yakinda,, bekledigi gibi olmadi onu oturup da dinleyecek degilim bu tepkiyi beklemiyordu...
Bir gorseniz nasil oynuyor nasil masum ezik duruyor valla bilmesem aciyacam iste tas kalpli degiliz Allah bize merhamet vermis...Goren der ki bu gelin ne seytan su kadincagiza yaptigina bak der...
oh ne gzel canım sonunda yapmışsınız hayırlı uğurlu olsun kv tabiki misafir fibi oturucakkızlar dün dürüyü yaptık..
30 kişi vardı misafir arkadaşlarım, akrabalarım ve kv..
kv geldi köşeye oturdu misafir gibi..
aman neyseki karışmadı birşeye benide sinir etmedi şükür..
güle oynaya geçti çok şükür..
sonra bohçalar açıldı..o an baya eğlenceliydi..ama herkez annemin aldıklarını çok beğendi..
buda o andan bir görüntü..ve oğlumla bizim halimiz
Eki Görüntüle 1275012 Eki Görüntüle 1275013 Eki Görüntüle 1275014
Bir gorseniz nasil oynuyor nasil masum ezik duruyor valla bilmesem aciyacam iste tas kalpli degiliz Allah bize merhamet vermis...Goren der ki bu gelin ne seytan su kadincagiza yaptigina bak der...
kızlar dün dürüyü yaptık..
sonra bohçalar açıldı..o an baya eğlenceliydi..ama herkez annemin aldıklarını çok beğendi..
prenses kaynanan esının yanında iyi rolu yapcak sonra esıne yuklendırecektır sana iyi gıbı gorunuyo kesin kusacaktı o an nefretını bence ama dıkkatlı ol esın senden yana ise ıyı bızımkı olmadı bnden yana bızımkıde gecen hasta olmuş ara dıo esım sırf esım için aradım yanı yuzunu gorecegim yok yanıııı
isyan guzel olmussun kısss mevludunde iyi gectıgıne sevındım cnm senınkıde iyi gorunmek için duruyodur kesinnnn
bayrmdan önce esımın amcasının oğlunun dugunu vardı amcasıda zengın hanı halı vaktı yerınde işyerleri arsaları var dugundeki altınlarını almışlar ya oğlana demiş ya borclarıda al altınlrıda al demiş oğlnda al madem demışşş altınınada borcuda bu kadar zengın ya dusunun kız tarafı erkek tarafı vermyınce onlrda vermemış laf edıyolr kız tarafı altın vermemiş dıe bnde soledım sız vermyınce onlr verırmı dedim kaynanam anltıyo bunu alamdı ya bızımkını kursagında kldı.bide kıs tarafına kıızıyo sınır ediyo beniya bide haklıymış gibi
kızlar dün dürüyü yaptık..