• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
canlar herkese hayırlı haftalar olsun inş
kv geldi cuma günü 2 gece kaldı gitti
eltim çalışıyor ya çocuuna bakıyor
neyse çok şükür gitti:KK55::KK55:
istanbulda hava karanlık ve yağmurlu içim kararrdı resmen valla
yarın inş ablama gidicem 2 gece kalayım diyorm çok özledim yiğenlerimi çünkü
şimidde çay içiyorum valla havada kapalı olunca

sizden ne var ne yok

kızlar ıyı haftalar
eflnam burasıda yagmurluydu haftasonu yagmurla evde tıkılarak gectı.sadece avm de azcık dolaşabıldık
ısyan nerdesın kız doguma gıtmedın dımı:KK15:

Slm şekerler...
T
Yok be sibelim.burdayim daha günü var sanirin..
Halama gittim.net yoktu evde yazamadim...
Buradada yağmur fena valla

boşver cnm saglıklı olsun onemlı olan o zaten tutmuyokı ultrason.bana 2 hastanede 52-53 cm haftaya 55 olur dedı kılo 4 e yakın olur 3500 da dedı sonuç : 47 cm 3050:KK71: varya mınıcık dogdu şu anda uzun baya ,eğer kısa kalsaydı amma gulerdım ha baba 2 mt ana 1.75 bılmıyom artık .
banada hep tutmaz kilo ve boy dediler .. ama çok şaşırdım benim kızım 51 cm 3850 kiloydu son kontrolde.. doğum yaptığım gündü gerçi .. 51 cm 3800 doğdu.. isyancım inşallahh seninde öyle olur.. kilosu tutar yani.. ben 16 kilo aldım.. yeni gitti hamilelik öncesi kilomdayım fakat göğüslerim büyük bayağı..

perşembe günü adanaya gidioruzz.. 3 günlüğüne eşimi iş için çağırdılar bende aile ziyaretine gidicem.. kızlar tupperware satıyo komşumuz bende evde boşboş duruyorum bu işe giriyim dedimm.. bugün toplantılarına gittimm.. resmen kandırıldım zaten pahalı ürünlerii.. üyelik için en az 250 tllik alışlveriş yapıcam.. 1 ay içinde 80 tl vercekmişim falan da filan vaz geçtimm

Slm şekerler...
T
Yok be sibelim.burdayim daha günü var sanirin..
Halama gittim.net yoktu evde yazamadim...
Buradada yağmur fena valla

anladım cnm hadı bakalım az kaldı

banada hep tutmaz kilo ve boy dediler .. ama çok şaşırdım benim kızım 51 cm 3850 kiloydu son kontrolde.. doğum yaptığım gündü gerçi .. 51 cm 3800 doğdu.. isyancım inşallahh seninde öyle olur.. kilosu tutar yani.. ben 16 kilo aldım.. yeni gitti hamilelik öncesi kilomdayım fakat göğüslerim büyük bayağı..

perşembe günü adanaya gidioruzz.. 3 günlüğüne eşimi iş için çağırdılar bende aile ziyaretine gidicem.. kızlar tupperware satıyo komşumuz bende evde boşboş duruyorum bu işe giriyim dedimm.. bugün toplantılarına gittimm.. resmen kandırıldım zaten pahalı ürünlerii.. üyelik için en az 250 tllik alışlveriş yapıcam.. 1 ay içinde 80 tl vercekmişim falan da filan vaz geçtimm

bı ben verememışım arkadas kıloları
aman cnm bencede hıç bulaşma oyle seylere

canlar hepinize hayırlı günler olsun...
ben ablamdayım dün geldim çok güzel geçiyor
akşam avmye g,tt,k mağazalara gittik baktık,çok güzel geldi...
bugüğnde sosyete pazarına gidicez ordanda akşam yemeğe gidicez inş

eşimde bugün çalışömıyor evde
ark ile takılsın biraz
özlesin beni değil mi ama:)

tünaydınn canlaromm..hala doğurmadım hhehehehe...
birazdan eşimle yürüyüşe çıkıcz..,

eflinam eflinam kız eşin tatilse sen niye gittin ablana başka gün gitseydin ya kuzum

canlar hepinize hayırlı günler olsun...
ben ablamdayım dün geldim çok güzel geçiyor
akşam avmye g,tt,k mağazalara gittik baktık,çok güzel geldi...
bugüğnde sosyete pazarına gidicez ordanda akşam yemeğe gidicez inş

eşimde bugün çalışömıyor evde
ark ile takılsın biraz
özlesin beni değil mi ama:)

ısyana katılıyorum baska gun gıtseydınya kız

tünaydınn canlaromm..hala doğurmadım hhehehehe...
birazdan eşimle yürüyüşe çıkıcz..,

eflinam eflinam kız eşin tatilse sen niye gittin ablana başka gün gitseydin ya kuzum

gene tutturamadım ay bıttı ısyan doğurmadı:KK71:

bızde akşam kızımla Cumhurıyet yururşumuze gıdecegız. babamız orda görevlı bızde eşlik etcez.annem kızıma kırmzıı beyaz şapka örmuş tamda gününr denk geldı takcaz gıtcezEn Büyük TÜRKİYE

Nasılsınız kızlar burası iyice kış uykusuna yatmış :) kaynanam bugün aşure getirdi çok sevindim çok severim aşureyi denemek istiyordum ama böylesi daha iyi oldu : ))
Denizden hala haber yok sanırım diye? Aklım onda kaldı ne yaptı ki acaba?

Nasılsınız kızlar burası iyice kış uykusuna yatmış :) kaynanam bugün aşure getirdi çok sevindim çok severim aşureyi denemek istiyordum ama böylesi daha iyi oldu : ))
Denizden hala haber yok sanırım diye? Aklım onda kaldı ne yaptı ki acaba?

aynen ısyana dönmedı galıba bende merak edıyorum

Deniz iyiyim diye mesaj atmis sonrada ben donemedim.kozlar ona..

Sibelim84 Sibelim84 tutar kiz belki 2 gün daha var ama benim.oğlan rahat belli...cikin kizinla kutlayin bu güzelbBayrami canim

eFuLim eFuLim artik 3-4 kisi.kaldik.yahu

canım belli değildi tatil olacağı sonradan ortaya çıktı
valla bende istemedim ama yapacak bişi yok artık

o zaman yapcak bişi yok şekerimm..
sen keyfine bakcaksın o da bekar takılcak bugün heheheh..
aarada çiftlerin böle mola vermesi kendilerine vakit ayırmasıda gerekio zaten

ısyana katılıyorum baska gun gıtseydınya kız

gene tutturamadım ay bıttı ısyan doğurmadı:KK71:

bızde akşam kızımla Cumhurıyet yururşumuze gıdecegız. babamız orda görevlı bızde eşlik etcez.annem kızıma kırmzıı beyaz şapka örmuş tamda gününr denk geldı takcaz gıtcezEn Büyük TÜRKİYE

biz bir yere gidemedik
maden faciasından dolayı etkinlikleri iptal etmişler
çok üzüldük 18 aile daha yandı
ne biçim ülke ne biçim kanunlar ne biçim vicdansız yöneticiler ne gözünü para hırsı bürümüş patron müsveddeleri...
allaım şehit mertebesine erdirsin inş

biz bir yere gidemedik
maden faciasından dolayı etkinlikleri iptal etmişler
çok üzüldük 18 aile daha yandı
ne biçim ülke ne biçim kanunlar ne biçim vicdansız yöneticiler ne gözünü para hırsı bürümüş patron müsveddeleri...
allaım şehit mertebesine erdirsin inş

aynen cnm ALLAH ailelerıne sabır versın umut kalmadı
bızdede konserı ıptal ettıler ama yuruyuş ıptal olmadı o mutlaka olur.bu ılçede katılım çok farklı ılk defa katıldım çok şaşırdım bu kadar ızdıham beklemıyordum.kızıma bayrak verdık sıkı sıkı sarıldı hıç elınden bırakmadı.mıllete baka baka kucakta eglendı sıpam çok guzeldı

bızdede konserı ıptal ettıler ama yuruyuş ıptal olmadı o mutlaka olur.bu ılçede katılım çok farklı ılk defa katıldım çok şaşırdım bu kadar ızdıham beklemıyordum.kızıma bayrak verdık sıkı sıkı sarıldı hıç elınden bırakmadı.mıllete baka baka kucakta eglendı sıpam çok guzeldı

amin olan hep fakire garibana oluyor
keyfi yerindelerden hiçbirşy yok
düzen böyle gelmiş böyle gider
allahım yardımcımız olsun

hep sarılsın inşş evlatlarımız o bayrağa sımsıkı tutsublarr..
umarım onlara bu bayrak altında yaşama şansı kalırrr

Back