- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #61.401
benımde sezeryan zordu cıtl 14 gunde toparlandım.ama arkadaslarım 2 gune kalktılar ya maşallah.kaç gun surdu senın zorlugu????
ısyan için hangısı hayırlıysa o olsun ınş
oy maşalah tosuncuğahayırlısıyla kucağına da alırsın inş kuzucum bişeycik kalmadı zaten. ne yaptın hazırlıklar tamammı
kızlar ben geldim ve bayramda hasta olduk kıızmda bende grip olduk bebişim uyumadı dört gun çlocuk sefil oldu koyde kestiler kurbanı ben gıtmıycem dedim ama benm kaynana gıdıcez illa sinir oluyorum bebe hasta eşimde gidelim dedi mecbur oldum ve deli oldum yanı allahtan beraber ve yakın değiliz ona şükrediyorum yaa iyiki evim uzakta
isyan barışmanıza sevindim boşver tınlama doğum arası zaten bi halt çıkarmazlarsa şaşıyorymmm allah uzak etsin şu kaynanalardannnnn
mousee ,ilk gun zor olur bacım calışmak ya
cutemm gecmiş olsun baban hastaymış bebek konuusnda ins hayırlıaı olur cnm senin için
sana dedik o kadar üzme kendini sıkıntı yapma düzelir dedik ama dinlemedin işte kendi kendini doldurdunda doldurdunhazırlıklar tamam teyzesii..yani tamam sayılır ufak tefeş şeyler kaldı işte..
tosunum aslında dah ilerdeydi ama geçen haftaki 4-5 günlük sıkıntı hemen fark etti..normal haftasına dönmüş..
akşam eşime bunu laf olarak çarpıcam kesinlikle..
kasım 18 mı?
yapmazsam ayıp olur ama demiii..sana dedik o kadar üzme kendini sıkıntı yapma düzelir dedik ama dinlemedin işte kendi kendini doldurdunda doldurdunyani hafiften bir giydirme yapabilirsin bencede eşine
vayy benimde hayretim şaştı canım eşinde ilerlemeler varbu arada kızlar bayramın 2. günü kv aradı eşimi..
napıosunuz dedi..
eşimde oturuyoruz dedi..
kv bayram gezmesine çıksanıza teyzene falan gidin dedi..benim tarafı sölemiyor tabii..
eşimde hayretimi şaşırdı..anne ne diosun sen karım karnı burnunda farkındasın demi ne gezmesi..bu bayram bunu düşünen kendi gelir b
bilmiorum canım görecekmidir artık..vayy benimde hayretim şaştı canım eşinde ilerlemeler varbak bişeyleri oda zamanla görüp düzelecektir
yapmazsam ayıp olur ama demiii..
hemde dicemki doktor amcası neye camn sıktınız 1 haftada bebek gerilemiş dicemmm..
uyuzz edicemm onuuu
bilmiorum canım görecekmidir artık..
nasıl dedi bilmiyorumm yani işte..
dünde kardeşi bize gelcekti grip olmuş çocuk ama benim hamile olduğumu unutmuş bilinçli değil..
eşim sesin bozuk geliyor noldu dedi..gripim abi deyince o zaman bize gelme isyana bulaşabilir ani szeryan durumunda onun için iyi olmaz..
bende görüşmeyeyim banada bulaşırsan ben de isyana bulaştırırım dedi..
şok oldum ne diyoer bu adam diyorummm..
ama hiç öle yüz vermedimm aferim falan demedim umursamadım
Evett haftaya sonnn[/QUOTE]EE="CuteMom, post: 37221283, member: 468236"]ısyan haftaya cıkıyormusun ızne
ayy ne güzel bir hafta sonra 4 ay izin ohhhgünaydın kızlarrr çok uykum varrr
Evett haftaya sonnn
ayy ne güzel bir hafta sonra 4 ay izin ohhh
ama bebişin kucağında olucakkkayy bakalım canım o 4 ay gçz açıp kapayıncaya kadar bitecekk jet hızı ile...
ama bebişin kucağında olucakkk
gunaydın kızlar
ısyan sen ışı ne zaman bırakcan cnm?
bızde kredınkartı borcunu kapattık kredıyı 5 ay peşin ödedık marta kadar rahatız kızlar.e o zamanda ben nasıpse iş bakarım artık
arabasız zor oluyo ama napalım alışcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?