Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
oy maşalah tosuncuğa hayırlısıyla kucağına da alırsın inş kuzucum bişeycik kalmadı zaten. ne yaptın hazırlıklar tamammı

hazırlıklar tamam teyzesii..yani tamam sayılır ufak tefeş şeyler kaldı işte..
tosunum aslında dah ilerdeydi ama geçen haftaki 4-5 günlük sıkıntı hemen fark etti..normal haftasına dönmüş..
akşam eşime bunu laf olarak çarpıcam kesinlikle..

canım geçmiş olsun ikinizede..
hava değişimi çarpmıştır bebişi tabiki...

sana dedik o kadar üzme kendini sıkıntı yapma düzelir dedik ama dinlemedin işte kendi kendini doldurdunda doldurdun yani hafiften bir giydirme yapabilirsin bencede eşine

bu arada kızlar bayramın 2. günü kv aradı eşimi..
napıosunuz dedi..
eşimde oturuyoruz dedi..
kv bayram gezmesine çıksanıza teyzene falan gidin dedi..benim tarafı sölemiyor tabii..
eşimde hayretimi şaşırdı..anne ne diosun sen karım karnı burnunda farkındasın demi ne gezmesi..bu bayram bunu düşünen kendi gelir b

sana dedik o kadar üzme kendini sıkıntı yapma düzelir dedik ama dinlemedin işte kendi kendini doldurdunda doldurdun yani hafiften bir giydirme yapabilirsin bencede eşine
yapmazsam ayıp olur ama demiii..
hemde dicemki doktor amcası neye camn sıktınız 1 haftada bebek gerilemiş dicemmm..
uyuzz edicemm onuuu

vayy benimde hayretim şaştı canım eşinde ilerlemeler var bak bişeyleri oda zamanla görüp düzelecektir

vayy benimde hayretim şaştı canım eşinde ilerlemeler var bak bişeyleri oda zamanla görüp düzelecektir
bilmiorum canım görecekmidir artık..
nasıl dedi bilmiyorumm yani işte..
dünde kardeşi bize gelcekti grip olmuş çocuk ama benim hamile olduğumu unutmuş bilinçli değil..
eşim sesin bozuk geliyor noldu dedi..gripim abi deyince o zaman bize gelme isyana bulaşabilir ani szeryan durumunda onun için iyi olmaz..
bende görüşmeyeyim banada bulaşırsan ben de isyana bulaştırırım dedi..
şok oldum ne diyoer bu adam diyorummm..
ama hiç öle yüz vermedimm aferim falan demedim umursamadım

yapmazsam ayıp olur ama demiii..
hemde dicemki doktor amcası neye camn sıktınız 1 haftada bebek gerilemiş dicemmm..
uyuzz edicemm onuuu

aferın kız

valla gelışme var baya bravo
ısyan son gunler bolbol uyu kız

bıkmam bıkmam merak etme sağlıkla gelsinde dünyaya atarsın annesi bir sürü foto ayy ben bille heyecanlandım [/QUOTE]

off sorma yaa bende de nasıl heyecan var birde merak ediyorum ama nasıl birşey..
kesin böle sarışın kel kafalı bişi olacakkk..yada sapsarı saçı olacakkk..
bende eşimde sapsarıymışızz saçımız varmış ama sarı olunca görünmüyormuşş

gunaydın kızlar
ısyan sen ışı ne zaman bırakcan cnm?
bızde kredınkartı borcunu kapattık kredıyı 5 ay peşin ödedık marta kadar rahatız kızlar.e o zamanda ben nasıpse iş bakarım artık
arabasız zor oluyo ama napalım alışcaz

caanım haftaya son ama ben haftaya 2 gün iznim var 2 yıl önceden kalan yanmaması için onu kullancam..
3 gün daha çalışıo bıraakıcam inşşş..
ohh ne güzel olmuş canım yaaa en azından kışın rahat edersinizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…